- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Bilemedim hiç rotadan olabilir bence de biraz takip et istersen :) alışığız kaka resminee amannn anayız biz anao zaman gönderiveriyorum gari resmi.yapıştıııırrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim hiç rotadan olabilir bence de biraz takip et istersen :) alışığız kaka resminee amannn anayız biz anao zaman gönderiveriyorum gari resmi.yapıştıııırrrr![]()
Kafası vücudundan daha sıcak oluyor bzimkinin, ama bastan beri bole. Sadece kafasından ates dişten olur diye biliyorum bende. Bakalım ne zman patlıycak bıdık dişleri :)Kızlar idilin son zamanlarda arada kafası çok sıcak oluyor. Ateşi var sanıyorum ölçüyorum yok.Su anda sıcak mesela. Ben dişe yordum ama varmı sizde de aynı sıkıntı. Dünden beride uyumakta zorluk çekiyor uyuyamayıncada ağlama krizine giriyor ara ara. Pek ağlamaz normalde. Doktorumuza sordum. Diş yapar devam ederse calpol verin dedi.
canım diş çıkarıyorsa başı hafif ateşli olabilir şimdi kaç aylık oldu bazı bebekler 3 ayında diş çıkarabilirKızlar idilin son zamanlarda arada kafası çok sıcak oluyor. Ateşi var sanıyorum ölçüyorum yok.Su anda sıcak mesela. Ben dişe yordum ama varmı sizde de aynı sıkıntı. Dünden beride uyumakta zorluk çekiyor uyuyamayıncada ağlama krizine giriyor ara ara. Pek ağlamaz normalde. Doktorumuza sordum. Diş yapar devam ederse calpol verin dedi.
Kitabı okuyup hala anlamayanlar da var :)))
Grubun başa tutturulan gönderisindeki yorumlar kısmını okudun mu ? Ben mantığı anladım da ufak püf noktalar vardır onları da hem o listelerden hem yorumlardan öğreniriz ya ama kitabı da denk gelirse almayı düşünüyorum ilk kitapçı ziyaretinde inceleyelim :))
9Kızlar idilin son zamanlarda arada kafası çok sıcak oluyor. Ateşi var sanıyorum ölçüyorum yok.Su anda sıcak mesela. Ben dişe yordum ama varmı sizde de aynı sıkıntı. Dünden beride uyumakta zorluk çekiyor uyuyamayıncada ağlama krizine giriyor ara ara. Pek ağlamaz normalde. Doktorumuza sordum. Diş yapar devam ederse calpol verin dedi.
Bizim de 1 cm uzamisti 3.ay kontrolünde.Gamli baykustan selam. Bi güzel birşey yazamadım şuraya. Dün kontrol vardı aslında öksürdüğü için bir hafta erken gitmiş olduk 4 aylık kontrolüne. ..
Bu ay hiç uzamamiş boyu
60 cmde kalmış. Nasıl canım sıkkın. Var mı böyle birşey yaşayan.
Benim bebeğim de 4. ayda 1cm bile uzamamışdıGamli baykustan selam. Bi güzel birşey yazamadım şuraya. Dün kontrol vardı aslında öksürdüğü için bir hafta erken gitmiş olduk 4 aylık kontrolüne. ..
Bu ay hiç uzamamiş boyu
60 cmde kalmış. Nasıl canım sıkkın. Var mı böyle birşey yaşayan.
Evet galiba sadece anne sütü almak istediği için mamayı istemiyor buna üzüleyimmi sevineyim mi bilemedimKeske mamaya ıhtıyacı duymasak ama gelısımlerını de düşününce yada açlık ağladıklarını gördükçe yapıcak bışey kalmıyo :/
Eğer mama vermen gerekıyosa
Kullandığın mamayı degıştırebılırsın yada 1 ay kullandığın bıberon ucunu kullanıyosan onu degıstırmenı tavsıye ederım uçları cok ince olduğundan mamanın yavaş akışı suan onlara yetmıyor artık belkı bunlarda mamayı ıstememe nedenıdır
Yada belkı sadece anne sutu almak istedıgı ıcın mamayı reddedıyodur
Evet canım mamaya başlamamız gerektiğini doktor söyledi çünki 4. ayda sadece 200 gram almışdı. Bütün günü yarım saatde bir saatde bir emiyo ama emmek istemesi açlıktan çünki memeyi görünce sanki saatlerdir aç kalmış gibi saldırıyor hiç yarım saat önce emene benzemiyohic oyle dusunme elinden geleni yaptigina eminim bazen hepimizde oluyor yetersizlik hissi cocugun sana muhtac su anda sen ne verirsen nasil ilgilenirsen onu aliyor su anda...mama konusuna gelince kilo konusunda dr la gorustun mu takibi yapiliyor mu neye gore yetersiz oldugunu dusunuyorsun hepimizinki emmek istiyor benimki en ust persantilde ama dogdugundan beri hala en fazla 2 saat duruyor emmeden acliktan degil emiyor agzinda tutuyor oynuyor yani hep ac oldugu icin degil emmek isteme sebebi dün 20 kez emzirmisimdir mesela her agladiginda veriyorum sakinleyince kendi birakiyor her seferinda dakikalarca emmiyor bazen 1 dk bazen 25 dk...ayrica dr a danismadan mama ya da ek gidaya baslamak cok yanlis geliyor bana kontrolu yapilir gelisimine bakilir dr uygun gorurse baslarsin hangi mamayi ne kadar kullanacagina ki ben gelisimi normalse baslatmayacagini dusunuyorum...isinin ehli vicdanli bir dr bul ve onunla goruş bence cocugunu da kendini de yipratma derim...
600 gram almış 23 günde. Uzamaması neden olur kı?Bizim de 1 cm uzamisti 3.ay kontrolünde.
4.ay durmadigi icin olcum yapilamadi.
Bize asm de ebe normal oldugunu soyledi.
Kilo alimi nasil?
Benımkı sarı yapınca şaşırıyorum artık hep yeşıl
O sıcaklık bızde de var ölçüyorum en fazla 37 ama alnı sıcak sonra bı anda da geçıyoKızlar idilin son zamanlarda arada kafası çok sıcak oluyor. Ateşi var sanıyorum ölçüyorum yok.Su anda sıcak mesela. Ben dişe yordum ama varmı sizde de aynı sıkıntı. Dünden beride uyumakta zorluk çekiyor uyuyamayıncada ağlama krizine giriyor ara ara. Pek ağlamaz normalde. Doktorumuza sordum. Diş yapar devam ederse calpol verin dedi.
Belkıde sık sık emzırdıkçe sütünde yetmeye baslıycakEvet galiba sadece anne sütü almak istediği için mamayı istemiyor buna üzüleyimmi sevineyim mi bilemedim
Bızımkıde öyle bıberonu sankı ellimden kapıcak gunlerdır ac gıbıEvet canım mamaya başlamamız gerektiğini doktor söyledi çünki 4. ayda sadece 200 gram almışdı. Bütün günü yarım saatde bir saatde bir emiyo ama emmek istemesi açlıktan çünki memeyi görünce sanki saatlerdir aç kalmış gibi saldırıyor hiç yarım saat önce emene benzemiyo
Bu kina yesili degil cocuk bildigin kinanin kendisini yapmis :) banada rotadan gibi geldi.
kızlar merem bugün kakasını bildiğiniz kıma yeşili renginde ve macun kıvamında yaptı.salı günü rota aşısı yapıldı ondan olabilir mi birde ben dün mamayı fazla vermek zorunda kaldım ondan olabilir mi?resmini çektim mideniz bulanmasın diye atmak istemedim ama bana fikir verebilecek ce midesi bulanmayacak biri varsa özelden atabilirim resmi