Kanguru içinde emzirmekte bi'şiy yok ya valla. Kayışları indir, memeyi çıkar, ağzına ver. Biz geçende Tiflis'e, Artvin'e falan gittik. Oralarda sokaklarda emzirdim, koca bile fark etmedi yanımda emzirdiğimi de burası kaldırmıyor. Çok meraklılar. Bi' de çocuğun gö*ünübüktüncüler var tabii dediğin gibi. Bugün kadının biri durağın camlarını indirecekti neredeyse bana seslenip kendini farketmez ettirmek için hızlıca kaçtım. Güzelce anlatsan da, zıvanadan çıkıp küfür de etsen (bunu da yaptım) anlamıyorlar. Bak bu tükürdüğümün şeyi ipliğine kadar onlarca testten geçiyor, yapan akıl etmiyor da bi' sen ediyorsun zaten. Sanırsın hepsi bilim adamı yetiştirmiş.
Ya ben açık söyleyeyim one size sistemi sevemedim. Aşırı iz yapıyor bebede. Düzelir zamanla dedim ama ı ıh. İz olmasın diye kremle falan ekstra uğraş veriyorum. Grubun o açıdan çok faydası olur. One size, flat, prefold hepsini deneyen mevcut. Almanya'dakini web sitesinden alacaksınız. Ömürlük sistem halinde paket mevcut. 15 Euro da indirimi var. Sadece çocuk büyüdükçe kullanmak için wool soaker denen bir dış giysisi var ondan toplamda 3-5 tane ediniyorsun. Yazlık, kışlık türleri mevcuf. Laf kalabalığı olmasın, sen incele. Aklına yatarsa ben seni kuytuda kıstırıp anlatırım modifiye kısmını. :)