2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Facebookta bebişine tv izleten kadını azarlayan biri vardıı. Tabiki burdan biriydii :-) ninocin ninocin sendin ooo :-)
Hahahahahaaaa:KK70: dur bakayim arayayim bulabilecek miyim bende.

tesekkur ederim canim. istanbuldayim ama ben yabanci oldugum icin burda tanidigim kimse yok sut anne olucak
Ankarada olsaydin yardım etmeye çalısirdim ama arkadaslardan istanbulda olanda baya var yardım edebilecek olan varsa ellerinden geleni yapacaklardır. Nasipse belki de bi süt anneniz olur.

Arkadaslar bu gun 4. Ay asini yaptirdik asi ates yapti 37.7 suan 38 olursa calpol verecegim siz neler yaptiniz asi sonrasi ates olunca?

Hahahahahaaaa:KK70: dur bakayim arayayim bulabilecek miyim bende.

Ankarada olsaydin yardım etmeye çalısirdim ama arkadaslardan istanbulda olanda baya var yardım edebilecek olan varsa ellerinden geleni yapacaklardır. Nasipse belki de bi süt anneniz olur.
Çok teşekkür ederim canım ince düşüncen için

Eklentiler

• IMG_2425.webp
    IMG_2425.webp
    17 KB · Görüntüleme: 79
Doğum kilosu 2970 gram 4. ayda 5700 gramdı
Bu tablolar 100bebekte yapılan arastırmalarda istatistik gösteriyo. Senin bebişin doğum kilosuyla 10-25bebek sınırı ile başlamıs(kırmızı ile işaretledim). yesil oktan aşağı bakıcaksın yani artık. 3ayda 5.5 kg civarına denk gelir (mavi ile işaretledim). Senin bebeğin 4ayda 5700maşallah yani doğum kilosuna göre gayet normal. Doktorumuz bize 5ayda doğum kilosunu ikiye katlamasını bekliyoruz dedi. Ki benim kızımda 3kilo doğdu 4 ayda ortalama 6kilo ancak olucak daha tartılmadık. Bence kilolu bebeklere bakıp dert edinme herkesin doğum kilosu yapısı farklı. İnşallah anlatabilmişimdir baya karısık oldu :)

Eklentiler

• _20170523_001215.webp
    _20170523_001215.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu kaşık biberonlardan hangisini tercih ettiniz? Konu hakkinda cok fazla bilgi sahibi degilim ve baktigimda cok farkli fiyat araliklarinda türleri var. Tavsiye edebileceginiz var mi?
Canım ben medela calma alacaktım aslında ama 110 tl gibi bir rakam görünce vazgeçtim neticede almama ihtimali de var o kadar paraya yazık diye GittiGidiyordan aldım 27 lira civarında bir fiyatı var bebedor sanırım

Sling kulanmayi çok istememe rağmen doktorumuzun üreme organlarına zarar verme riskinden sozetmesi keyfimi kaçırmışti.Şimdi bakıyorum bu anlamda güvenli ürünler var gibi. Ama yine de cesaret edemedim. Kullanan bilen annelerden tavsiye bekliyorum
Ve tabi cordeliac cordeliac
61 cm boyumuz.Neko baby size kulanamayiz mi?Wrap alsam ne kadar kullanılır ?Ayrıca Neko mei Tai mi?bunu anlayamadım.Veya hangi markaları önerirsiniz ?
Ve ağırlığın üreme organlarında olmadığından nasıl emin olacağım. Alıp kullanamma üzücü olur.

Sünnet olayını atlatmış anneler. Yakın zamanda sünnet yaptırmayı dusunuyoruz. Lokal anestezi tercihimiz. Plastik klips yöntemiyle mi yaptırdınız? Dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

arkadaşlar gün içinde bebeklerinizi eğlendirmek, güldürmek için neler yapıyorsunuz? benim kızım maalesef biraz suratsız. babası da bebekken böyleymiş. pek gülmüyor. ben de ben mi eğlendiremiyorum acaba diye üzülüyorum. değişik neler yapabilirim?

Sling kulanmayi çok istememe rağmen doktorumuzun üreme organlarına zarar verme riskinden sozetmesi keyfimi kaçırmışti.Şimdi bakıyorum bu anlamda güvenli ürünler var gibi. Ama yine de cesaret edemedim. Kullanan bilen annelerden tavsiye bekliyorum
Ve tabi cordeliac cordeliac
61 cm boyumuz.Neko baby size kulanamayiz mi?Wrap alsam ne kadar kullanılır ?Ayrıca Neko mei Tai mi?bunu anlayamadım.Veya hangi markaları önerirsiniz ?
Ve ağırlığın üreme organlarında olmadığından nasıl emin olacağım. Alıp kullanamma üzücü olur.

Bazı doktorlara cidden şaşırıyorum. Ne alaka yahu? Çocuk üreme organının üzerine mi oturuyor slingte? O zaman hazır bez de bağlamasın kimse? Çıtçıtlı tulum da giydirmesin. Elli tane farazi olasılık sayabilirim ben de hepsiyle alakalı. Doğru duruşu sağladığın sürece hiçbir zarar vermez aksine kalça gelişimine faydası var. Wrap'te çocuğu dizden dize sarıp poposunun aşağıda duracağı oturağı sen yapıyorsun. Kurbağa ya da M duruşu deniyor buna. Ergonomik kanguru kendi bu duruşu sağlıyor. İnternette bir dünya video mevcut. Ben de anlatırım. Çekiniyorum dersen de kanguru alabilirsin ama Neko için erken daha doğrusu bacak uzunluğu önemli. 65 ideal ölçü ama diz mesafesi kaldırıp 62'de kullanan da var, bacak ölçüsü 65 cm'de yetmeyip 68-70'de kullanan da. Daha önce de yazmıştım. Çocuğu kanguru pozisyonunda yatırıp iki dizi arasındaki mesafeyi ölçüp ona göre de alabilirsin. Neko mei tai değil full buckle taşıyıcı.

Kızlar Defnenin dünden beri gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı iki kere yarım saat zor uyuttum sürekli ağzında ya meme yada elleri üst damakları da kabarık bu sabah da bir kere yarım saat uyudu sadece sizinkiler ne alemde

Kızlar Defnenin dünden beri gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı iki kere yarım saat zor uyuttum sürekli ağzında ya meme yada elleri üst damakları da kabarık bu sabah da bir kere yarım saat uyudu sadece sizinkiler ne alemde
Ayni bahsettigin sekilde benim oglan da.
Hatta bazi günler tek uykuyla duruyor.
Ona ragmen gece uykusuna da en erken 9-9.30arasi gecirebiliyorum. Sabaha kadar da memede :( uyku istiyorumm:(

Ayni bahsettigin sekilde benim oglan da.
Hatta bazi günler tek uykuyla duruyor.
Ona ragmen gece uykusuna da en erken 9-9.30arasi gecirebiliyorum. Sabaha kadar da memede :KK43: uyku istiyorumm:KK43:
Benimki gece uyuyor çok şükür ama geç uyumaya başladı onda da benimki memeleri de fena sıkıştırıyor senin memeler iyidir inşallah denedin mi coresatini

Benimki gece uyuyor çok şükür ama geç uyumaya başladı onda da benimki memeleri de fena sıkıştırıyor senin memeler iyidir inşallah denedin mi coresatini
Yok canim almadim coresatini. Bir kez daha doktora gitmeye karar verdim umut fakirin ekmegi :))) iyiyim yine de cok sagol sordugun icin.
Biraz once emzirdim uyudu, ohh dedim en azindan yarim saatim garanti. Mutfağı toparlarim o arada. Yerine koydum odadan cikarken gulme sesini duydum :))
Insan kizamiyor da cok tatlilar :)

Back
X