2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar Defnenin dünden beri gündüz uykuları yok denecek kadar azaldı iki kere yarım saat zor uyuttum sürekli ağzında ya meme yada elleri üst damakları da kabarık bu sabah da bir kere yarım saat uyudu sadece sizinkiler ne alemde
aynen canim iki gundur gunduz uykusu yok kucagimda, 10 dk memede uyuyo uyaniyo. yataga koymuyorum bile artik
sabah eli kolu dis kasiyici ne varsa agizindaydi
bide altini degistirirken iki arada bi derede kirli bezı kapmis agzina goturmeye calisiyo

Benimki gece uyuyor çok şükür ama geç uyumaya başladı onda da benimki memeleri de fena sıkıştırıyor senin memeler iyidir inşallah denedin mi coresatini
bi ara 11 gihi gece uykusuna geciyodu. dun gece yine abartti 2 de uyudu
Esra Esra kiz 9 da uyudugu hic olmadi benimkinin
suan kucagimda korkudan yataga koyamiyorum uyanir diye ama kolum yok artik

bi ara 11 gihi gece uykusuna geciyodu. dun gece yine abartti 2 de uyudu
Esra Esra kiz 9 da uyudugu hic olmadi benimkinin
suan kucagimda korkudan yataga koyamiyorum uyanir diye ama kolum yok artik
Memede bile uyumaz oldu ninom, dun 9da bayildi artik resmen.
Bugunun de ilk uykusuna simdi daldi bakalim ne kadar uyuyacak. Sabah 8den beri ayakta velet

kızlar bugün yine doktordaydık.kermin mamasına kesmiştik ya geçen hafta bugün tarttı yine doktor kerem 50 gr vermiş.ek gıdaya başladık.yoğurt verdim şimdi karnı doydu uyuyor.doktora blw yi sordum ben önermiyorum dedi

kızlar bugün yine doktordaydık.kermin mamasına kesmiştik ya geçen hafta bugün tarttı yine doktor kerem 50 gr vermiş.ek gıdaya başladık.yoğurt verdim şimdi karnı doydu uyuyor.doktora blw yi sordum ben önermiyorum dedi

Niçin önermiyormuş asli? Ben de doktorumuzdam fikir almak istiyorum bir dahaki gidişimde.

ASLI neden tekrar mama yerıne dırek ek gıda onu anlamadım

Memede bile uyumaz oldu ninom, dun 9da bayildi artik resmen.
Bugunun de ilk uykusuna simdi daldi bakalim ne kadar uyuyacak. Sabah 8den beri ayakta velet
Pazardan berı umut la tekım Allah tan gece uykusu cok kotu degıl,ıkı gündür yapışık yasıyoruz memede 3 dk da bı uyanıyo. Bugun tam uyudu yerıne koydum,Örtüsünü örtüyodum kı Gözünü açtı
O an benı gormesın belkı dalar dıye battanıyesını kafama gecırdım:KK70:
Cocuk bakınıyo ne oldugunu anlamadan :KK33:

Pazardan berı umut la tekım Allah tan gece uykusu cok kotu degıl,ıkı gündür yapışık yasıyoruz memede 3 dk da bı uyanıyo. Bugun tam uyudu yerıne koydum,Örtüsünü örtüyodum kı Gözünü açtı
O an benı gormesın belkı dalar dıye battanıyesını kafama gecırdım:KK70:
Cocuk bakınıyo ne oldugunu anlamadan :KK33:
Ya onu ben de yapiyorum sanki anlayacaklar
Gozunu acinca ben gozumu kapatip uyuyor numarasi yapiyorum belki bir umut o da kapatir diye :))))

canım mamaya devam ilave olarak sabah ile öğle arası elma armut suyu öğle ile akşam arası ise 2 yemek kaşığı yoğurtla başlıyalım dedi
Miktar belirtti mi?
Bizim doktor blw için bi şey söylemedi ben blw düşünüyorum diyince 6. Ay kontrolünde detaylı konuşalım dedi
Bu ay için de yoğurt havuç ve patates gibi alerjik olmayan sebzelerin tadımını yaptırabilirsin dedi tabi öğün şeklinde degil

Miktar belirtti mi?
Bizim doktor blw için bi şey söylemedi ben blw düşünüyorum diyince 6. Ay kontrolünde detaylı konuşalım dedi
Bu ay için de yoğurt havuç ve patates gibi alerjik olmayan sebzelerin tadımını yaptırabilirsin dedi tabi öğün şeklinde degil
canım ya ben blw yi öneriyor musunuz diye sordum önermiyorum daha doğrusu gerek görmüyorum dedi.e bende 3 tane çocukla gitmişim hele benim küçük kızım tek başına 5 çocuğa bedel ;) hal böyle olunca uzun uzun soramadım.ek gıdada miktar konusuna gelince 10-15 gün boyunca elma arnut ve havuç suyunu az miktarda başlayalım 15 gün sonrada yavaştan püreye geçelim dedi.yoğurt konusunda ise inek sütünden evde mayalanmış yoğurt diye bastıra bastıra söyledi 2 yemek kaşığı olarak başla dedi.ben zaten 4-5 yıldır kendim mayalaıyorum yoğurdumu hatta 2-3 mayalama da bir toz probiyotik katıyorum dedin kendi yoğurdunla yapıyorsan gerek yok ekstra probiyotik katmana dedi.neyse elimde kutuyu bitirince almam artık.benden bu kadar varsa sorularınız alayım efenim:KK52:

canım ya ben blw yi öneriyor musunuz diye sordum önermiyorum daha doğrusu gerek görmüyorum dedi.e bende 3 tane çocukla gitmişim hele benim küçük kızım tek başına 5 çocuğa bedel :KK66: hal böyle olunca uzun uzun soramadım.ek gıdada miktar konusuna gelince 10-15 gün boyunca elma arnut ve havuç suyunu az miktarda başlayalım 15 gün sonrada yavaştan püreye geçelim dedi.yoğurt konusunda ise inek sütünden evde mayalanmış yoğurt diye bastıra bastıra söyledi 2 yemek kaşığı olarak başla dedi.ben zaten 4-5 yıldır kendim mayalaıyorum yoğurdumu hatta 2-3 mayalama da bir toz probiyotik katıyorum dedin kendi yoğurdunla yapıyorsan gerek yok ekstra probiyotik katmana dedi.neyse elimde kutuyu bitirince almam artık.benden bu kadar varsa sorularınız alayım efenim:KK52:
Sağol canım sorum kalmadı detaylı anlatmışsın :))
2 yemek kaşığı çok degil mi ya gerçi 15gün sonra o şekilde verecekmişsin
Blw ile ortaklaşa gideceğim muhtemelen. bakıcı işini de ayarladım sayılır.
Ben de yoğurdu keçi sütüyle evde mayalayacağım
Yoğurt ve sebze tadımı yaptıracağım bu ay kararımı verdim ama 5ay+2 günlük daha hemen tadıma başlamasam da olur diye düşnüyorum
Bizimki 350-400gram kadar almış bu arada farklı bi doktor ve farklı bi tartı olunca tam emin olamadım ama yeterli bence 5.ay için
artık kilosu boyu hiç takmıyorum sanırım bu ay bi rahatlama geldi :)) saglıklı neşeli huzurlu çok şükür daha ne isteyeyim.
Yalnız doktora en çok merak ettiğim uyku eğitimi konusunu sormayı unuttum başka bi ufak problemimiz vardı onu sorayım derken kaynadı gitti :)

Back
X