2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kız bide bugün 8 kilo bezelye ayıkladım birazdan yıkayıp poşetliycem:KK66:kız yok bazen yetişemiyorum misal dün yıkadığım çamaşırları hala katlayıp yerleştiremedim yığınla duruyor içerde.artık onuda gece çocukları uyuttuktan sonraki mesaimde yaparım:halay:
Hay maşallah :) o yıgın bende iki gündür beklio maharet sendeee maşallah popomu kaşiim :-)

Hasta falan miydi Asli?
1 haftalik kayip mo 50 gr?
Yanlis anlama bilmedigim icin soruyorum, cok büyük problem miymis belki diger hafta kapatirdi o kaybi? Hani haftalik kilo takibi yapilmasa haberin olmazdi bile 50grlik kayiptan
yok canım hasta değildi az biraz burnu tıkalıydı ama hasta diyemeyiz yani.ama zaten 1 haftadır biberon mamasını vermiyordum.doktorda baktı ki ammayı kesince kilo kaybı oluşuyor ek gıda dedi.yani şöyleki sütüm yeterli gelmiyor.şimdi işin doğrusu biberon maması mı vermek daha iyi yoksa ev yapımı yoğurt ve meyve suyumu bana sorarsan ev yapımı yiyecekler biberon mamasından daha iyi.o yüzden ek gıdaya hafiften başlayalım dedi

Ben de 2 kg aldim yarisini bile ayiklayamadim oglan durmayinca.
Bakalim ne zaman becerebilecegim:))
Birkac kg daha alacagim umarim :)
benim oğlan Allaha şükür uslu valla.karnını doyurdum pijamalarını giydirdim babasının yanına yatırdım.takılıyorlar baba oğul bende biraz iş yaptım.durmasaydı bende bişeycikler yapamazdım işin doğrusu

Hasta falan miydi Asli?
1 haftalik kayip mo 50 gr?
Yanlis anlama bilmedigim icin soruyorum, cok büyük problem miymis belki diger hafta kapatirdi o kaybi? Hani haftalik kilo takibi yapilmasa haberin olmazdi bile 50grlik kayiptan
anım sanırım bu gibi durumlarda kilo alma eğrisini göz önünde bulunduruyorlar.5. ay kontrolünde 600 gr mı geçkin kilo almışken 1 haftada 50 gr vermesi sanırım ek gıda sinyali verdirdi doktora

canım mamaya devam ilave olarak sabah ile öğle arası elma armut suyu öğle ile akşam arası ise 2 yemek kaşığı yoğurtla başlıyalım dedi
bılemedım kı acaba 1 hafta daha mama takvıyelı devam edıp kılo olçumu yapılsa nasıl olurdu
son 1 hafta mamayı kesmıştım drdın ya

Benimki oyuncaklarla oynuyo, elide agzından cıkmıo. Amaa oyuncakları götürmeyi keşfetmedi :-) yawrum gerilerden takip ediyo sizinkileri
Biizmki de her aldığını götürmüyor ama ben de ne zaman yapacak diye merak ediyordum
Eliyle uzanıp alamazsa kafayı uzatıp ağzını açıyor bide :)))

canım ya seninde hamileyken suyun azalmıştı ya bebişin kaç kg doğdu? bide artık bebişlerimiz 5 ayı geçti kerem bugün 5 ay 1 haftalık yavaştan başladık artık ek gıdaya.yarında cam rende de elma ve armut suyu yapıcam
38hafta bitmişti bizim canım 3.200gram dogdu

Az kaldi 5. Aya bizim.
Kizimdan kalma 3 mama sandalyemiz var sec begen al :))
Ama oturabilecegini sanmiyorum henüz.
Gotu basi dogru durmuyor daha :)))
Ohhh naptınız siz öyle :)))
Hediye mi geldi yoksa ?
Bu arada hangi model kullandın ? Ne tavsiye edersin ? Henüz almadık. ikea düşnüyorum ben ama tecrübelerinden faydalanalım :)

yok canım hasta değildi az biraz burnu tıkalıydı ama hasta diyemeyiz yani.ama zaten 1 haftadır biberon mamasını vermiyordum.doktorda baktı ki ammayı kesince kilo kaybı oluşuyor ek gıda dedi.yani şöyleki sütüm yeterli gelmiyor.şimdi işin doğrusu biberon maması mı vermek daha iyi yoksa ev yapımı yoğurt ve meyve suyumu bana sorarsan ev yapımı yiyecekler biberon mamasından daha iyi.o yüzden ek gıdaya hafiften başlayalım dedi
Anladim canim.
Ben ek gidadan ziyade kilo kaybi olunca doktorun hemen takviye isteme sebebini anlamak icin sordum.
Hani normalde aylik bakiliyor ya kilo alimina, o sekilde olsa haberin bile olmazdi o anlamda merak ettim.
Bakalim bİzimki ne yapacak ev tartisina gore hic almamis gorunuyor henuz. Kontrolumuz haftaya.

Ohhh naptınız siz öyle :)))
Hediye mi geldi yoksa ?
Bu arada hangi model kullandın ? Ne tavsiye edersin ? Henüz almadık. ikea düşnüyorum ben ama tecrübelerinden faydalanalım :)
Bazilarinin aldik ama hic kullanmadik kenarda durdu dedigi mama sandalyesi benim elim kolumdu resmen, tek bir ogununu sandalye olmadan yemedi kizim. Cok uzun sure kullandik.
Ilk aldığımız su büyük modellerden, koltugun yatis sekli ayarlanabilenlerdendi. Gayet memnundum 6. Ayda kullanmaya basladik.
Ama sonra kizim baska hicbir sekilde yemeyince anneanne babannede falan sıkıntı oldu.
Bir tanende portatif kucuklerden aldik. Markayi su an hatirlayamiyorum sanirim uretimi durdu ama sahane bir sey benim icin, normal sandalyeye falan baglanabiliyor. Onu goturmeye basladik her yere. Sonra ise baslayinca babannesi vermedi o sandalyeyi geri :) biz de anneme aldik bir tane yine portatif, chicco.
Tatile avmye her yere goturduk onu :)

Biraz buyuduklerinde onu da yapariz kizimi uyutmaya çalışırken yapardim ben nim nim nim diye uyku sesleri falan:)
daha 1 haftalıktı saatte yuz kere uyandıgı geceler
bı gece uyandı, besık dıbımde yuzum ona donuk yatıyorum, oda da neredryse karanlık
eşimin tepkisi bu tarafa dön uyanık oldugunu gormesın :KK70::KK70:
cocuk 1 haftalık daha burnunun ucunu zor goruyo:KK70:

daha 1 haftalıktı saatte yuz kere uyandıgı geceler
bı gece uyandı, besık dıbımde yuzum ona donuk yatıyorum, oda da neredryse karanlık
eşimin tepkisi bu tarafa dön uyanık oldugunu gormesın :KK70::KK70:
cocuk 1 haftalık daha burnunun ucunu zor goruyo:KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Nasil anlam yuklesiyse cocuga artik her seyi bekliyor 1 haftada

Bazilarinin aldik ama hic kullanmadik kenarda durdu dedigi mama sandalyesi benim elim kolumdu resmen, tek bir ogununu sandalye olmadan yemedi kizim. Cok uzun sure kullandik.
Ilk aldığımız su büyük modellerden, koltugun yatis sekli ayarlanabilenlerdendi. Gayet memnundum 6. Ayda kullanmaya basladik.
Ama sonra kizim baska hicbir sekilde yemeyince anneanne babannede falan sıkıntı oldu.
Bir tanende portatif kucuklerden aldik. Markayi su an hatirlayamiyorum sanirim uretimi durdu ama sahane bir sey benim icin, normal sandalyeye falan baglanabiliyor. Onu goturmeye basladik her yere. Sonra ise baslayinca babannesi vermedi o sandalyeyi geri :) biz de anneme aldik bir tane yine portatif, chicco.
Tatile avmye her yere goturduk onu :)
kız koca kadın kendımı oturucak nıye vermıyo
neler var ya

5.ayı biten bebiş anneleri
Mama sandalyesi aldınız mı ?
Mama sandalyesine oturtmaya başlayan var mı?
Aşamalı bi şekilde artık başlanmalı mı ?
Doktorumuz artık destekli dik oturt ddi bize ama arkadaşımın doktoru mama sandalyesine oturtmaya başla artık demiş bi de size sorayım ddim
cuma dr kontrolu ozaman sorucam

Back
X