2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sorma sorma bende sabırsızlanıyorum nedense,başlayınca görücez günümüzü.. Simdi yeri geliyor tuvalete gidemiyorum ozaman kahvaltıymış,öğleymiş,akşammış ara öğünlermiş hepsi sağlıklı ve ev yapımı. İlk zamanlar bi heyecanla yaparız sonra deriz ahh sade anne sütü daha iyimiş

Bebislerin her şeyi tek tek tatması doğru olan ileriki beslenme hayatı için,bir de her besin birbiriyle karıştırılmaz,emilimi değeri azalır vs. Bunları söyleyince direk cevap; "Bunca yıldır hepimiz böyle büyümüşüz hiçbirşey olmamış" bingooo. Arkadaş o zaman insanlar bilinçsizmiş,o zamanın şartları öyle gerektiriyormuş. Şimdi bilim ilerlemiş şartlar değişmiş. O zamanlar doktor ilaçta yokmuş doğru düzgün,çocuklar doktor yüzü görmezmiş gitmesinler ozaman. Tamam çok pimpirikli olmamak lazım ama bazı tabularada uymak gerekir.

Bir de ' hiiicc de bir kere ben 2 oglumu ds oyle buyuttum şimdi cok sagliklilar. 3 yasinda 25 kg ' gibi yorumlar yapan tipler var :)))
Cok da sey yapmak istemiyorum bu kadar cahil bir araya nasil toplanmis anlamadim. Yarisi okudugunu anlayamiyor en basiti :))

Aynennn sütün yoksa mama vereceksin ona ek olarak azar azar ek gıda vereceksin. Bole desen topa tutucaklar resmen

Aynı kafamdaki sorular bende takipteyim :))

Ohh ayrı ayrı veriyor miss :)) hayır alerji durumunu gectim yumurtayla yogurt vermek nedir yaw

Ay türk halkının yarısından fazlası şeker hastasıı. Ama olsundu cicibebe en sağlıklısıydı, cicibebe candı

Kendileri yanlış yapıyorlar,başkalarınıda yanlış yönlendiriyorlar. Belki okuyan birkaç kişi acaba der diye yazdım birkac yerde ama iki günde körelttiler beni

Ay türk halkının yarısından fazlası şeker hastasıı. Ama olsundu cicibebe en sağlıklısıydı, cicibebe candı
İşte uzun vade de düşenemiyorlarki,ne bekliyorlar acaba 2 gün sonra hastanelik olmayımı. İnsan vücudu makina gibidir. Ne kadar iyi bakarsan okdar uzun ömürlü olur. Biz şuan 6-8 ayda temelini atıyoruz.

Kendileri yanlış yapıyorlar,başkalarınıda yanlış yönlendiriyorlar. Belki okuyan birkaç kişi acaba der diye yazdım birkac yerde ama iki günde körelttiler beni
Ya kadın bir kase şeker atıyom ohhh pek de güzel yiyor diyor bende yerim ole muhallebiyi. Bir diğeri tv ile yediremiom dio. Reklam izlet diolar eti cici bebe yerine evde yap diyene her şey gdo lu evde yaptığın sağlıklı mı diolar. Peh pehh valla allah akıl fikir versin

Aynen hic de elestiri kaldiran yok. Biri de bana amacin ne senin insanlara negatif enerji yayiyorsun dedi :)
Ne amacim olacak burdan kendi muritlerimi toplayip cemaat kurmayi planliyorum :)) tovbe estagfurullah
Ben ciktim daha once bu gruptan ama burda kizlar muhabbetini cok yapinca tekrsr girdim, iyice cozutmus hatunlar.
Yine cikacagim sanirim , hem bana zerre faydasi yok hem de sinirlerim bozuluyor okudukca.

Bu gece Defne de öyleydi en sonunda yanıma yatırdım o emdi ben uyukladım biraz çocuk gece bari iyi diyodum o da gitti

Kızlar boyle bi ürün kullanan var mı bi arkadas 8aylık bebişininde rahat kullanıomus. Sisiznde fikrinizi alim dedim. Yakında ana kucagında yatmak istemicek çünkü

Eklentiler

• _20170526_115810.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 45
Evet yaa bende okudum onu evde yap diyene gdolu yazanı cevap yazıcaktım sonra vazgectim

Ayy kız ben o yorumu okumuştum ama isme hic dikkat etmedim senmiydin o tühh kacırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…