Sorma sorma bende sabırsızlanıyorum nedense,başlayınca görücez günümüzü.. Simdi yeri geliyor tuvalete gidemiyorum ozaman kahvaltıymış,öğleymiş,akşammış ara öğünlermiş hepsi sağlıklı ve ev yapımı. İlk zamanlar bi heyecanla yaparız sonra deriz ahh sade anne sütü daha iyimiş
Evet ya bi arkadaşım vardı her öğüne ayrı menü ayrı hazırlık buharda uğraşıp dururdu ben de abarttığını düşünürdüm bide tatsız tuzsuz şeyler çok garipserdim :)) aynılarını yapacağım sanırım daha da abartmazsam :)) ama o bi süre sonra bozdu işi hazır meyve püreleri almaya başladı mama vermeye başladı yoruldu sanırım biz burdan gaz verelim birbirimize bari yılmayalım :))
Bir de ' hiiicc de bir kere ben 2 oglumu ds oyle buyuttum şimdi cok sagliklilar. 3 yasinda 25 kg ' gibi yorumlar yapan tipler var :)))
Cok da sey yapmak istemiyorum bu kadar cahil bir araya nasil toplanmis anlamadim. Yarisi okudugunu anlayamiyor en basiti :))
Ay bi de Bebeği bizimkilerle aynı ya büyük degil yani
sürekli meme reddi yapıyor diye uğraşıp duruyor çocuk alıştı tabi 2 aydır farklı şeyler yemeye napsın
Ay bi de Bebeği bizimkilerle aynı ya büyük degil yani
sürekli meme reddi yapıyor diye uğraşıp duruyor çocuk alıştı tabi 2 aydır farklı şeyler yemeye napsın
Sağlık ocağı geçen ay vermişti ama ben kullanmadım
Doktor kilosu iyi kullan Demir damlasını içindeki paraben çok az miktarda hiç bi zararı olmaz ddi yine de kullanmamayı tercih ediyorm
Evet ya bi arkadaşım vardı her öğüne ayrı menü ayrı hazırlık buharda uğraşıp dururdu ben de abarttığını düşünürdüm bide tatsız tuzsuz şeyler çok garipserdim :)) aynılarını yapacağım sanırım daha da abartmazsam :)) ama o bi süre sonra bozdu işi hazır meyve püreleri almaya başladı mama vermeye başladı yoruldu sanırım biz burdan gaz verelim birbirimize bari yılmayalım :))
Zevkle baslansa da gercekten yorucu is ek gida olayi.
Minik minik seyleri her gun yeni bastan hazirlamak, kucucuk yogurtlar falan.
Ben kizima hep gunluk olarak hazirladim ama sanki bu sefer iki gunluk falan yapacak gibi bir halim var :))))
Bir de onca hazirlik malzeme ugrasiyorsun sipalar yemeyiveriyorlar , iste o cok kotu oluyor.
Kızlar boyle bi ürün kullanan var mı bi arkadas 8aylık bebişininde rahat kullanıomus. Sisiznde fikrinizi alim dedim. Yakında ana kucagında yatmak istemicek çünkü
Bir arkadasimin vardi hic gormedim oğlunu uzerinde :))
Kizimi oturtmayi denemistim hic sevmemisti.
Bir de cok hantal bir urun, evin buyuk koyacak yer sıkıntın yoksa al ama diger turluyse hic bulasma bence.
Bir de birkac aya emeklemeye siralamaya baslayacaklar. Emin ol bunun ustunde 10 dk falan dururlar.
Cekmeceleri boşaltmak varken niye orda sabit kalsinlar ki :)))
kizlar ben hep bebegimin kilosunun cok az oldugunu yaziyorum bunun icin üzüldüğümü yazdım ama hiç gelişimini söylemedim gelişimi maşallah çok güzel burda bakıyorum bebeğin dönmesinden filan bahs ediyorsunuz sırt üstünden yüz üstüne, yüz üstünden sırt üstüne, eliyle kavraması filan bunların hepsini çok erkenden öğrendi siz burda yazdıkca hatırlıyorun sanki ilk sabırsızla aslı yazmışdı bebeğinin döndüğünü o zaman benimki çoktan öğrenmişti bunları şimdi diyceksiniz ki e o zaman niye üzülüyorsun kilosunun az olduğuna ama elimde değil valla kafaya takdım çıkaramıyorum bir türlü
kizlar ben hep bebegimin kilosunun cok az oldugunu yaziyorum bunun icin üzüldüğümü yazdım ama hiç gelişimini söylemedim gelişimi maşallah çok güzel burda bakıyorum bebeğin dönmesinden filan bahs ediyorsunuz sırt üstünden yüz üstüne, yüz üstünden sırt üstüne, eliyle kavraması filan bunların hepsini çok erkenden öğrendi siz burda yazdıkca hatırlıyorun sanki ilk sabırsızla aslı yazmışdı bebeğinin döndüğünü o zaman benimki çoktan öğrenmişti bunları şimdi diyceksiniz ki e o zaman niye üzülüyorsun kilosunun az olduğuna ama elimde değil valla kafaya takdım çıkaramıyorum bir türlü
canım ya bak benim 3 çocuğum var büyük kızım 2.600 doğmuştu ve yavaş kilo alıyordu.görsen afrikalı gibiydi kemikleri sayılıyordu.bende üzülüyordum sonra iki çocuğum daha oldu küçük kızım 3.260 kerem yani sonuncu ise 3.150 gr doğdu.ama inanır mısın büyük kzım hepsinden daha sağlıklı.doğru düzgün hasta olmadı keremde ise biliyorsunuz hastaneden çıkamadık.şimdi düzeldi çok şükür.ha bu arada büyük kızım şuan sınıfının en uzunu ve gayet sağlıklı.8 yaşında geçen gittiğimde baktı doktor 135 cm boy 28 kilo.hiç kafana takma bazı çocuklar daha çıtı pıtı oluyorlar hepsi o.
Veriyor ya reçel pekmez her şeye alışsın diyor işte :)) bide benim ilk bebeğim daha onların 2. Olunca çok ağzımı açamıyorum sen tecrübesizsin gibi oluyor görcez seni 2.de diyorlar :/
Zevkle baslansa da gercekten yorucu is ek gida olayi.
Minik minik seyleri her gun yeni bastan hazirlamak, kucucuk yogurtlar falan.
Ben kizima hep gunluk olarak hazirladim ama sanki bu sefer iki gunluk falan yapacak gibi bir halim var :))))
Bir de onca hazirlik malzeme ugrasiyorsun sipalar yemeyiveriyorlar , iste o cok kotu oluyor.
Valla sana bakarsak benim kendimi atmam lazım :))
Boyu hala alt sınıra yakın, kilosu desen aman aman degil, hala da dönmüyor 5ay 5 günlük
Ama hiç bunlara takılmıyorum sağlıklı çünkü biliyorum çok şükür
Kızlar bebeklerde yeşil kaka neden oluyordu ?
Bizimki 1 haftadır yeşil yapıyor ve kötü kokulu internetten biraz araştırayım ddim bi sürü sebebi olabilir diyor
Üşütmek mesela üşütmüş olsa hasta olmaz mıydı ya huzursuzluğu yok sancılanma falan da yok
Annenin yedikleri vs demiş ama ben farklı bi şey yemedim bu aralar
Bi de diş çıkarma döneminde tükürük bezleri çok çalıştığı için olabilir demiş koku olmasa kesin bundan dicem ama bilemedim