2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ayy maşallah kereme cokta tatliymis rabbim esirgesin ay resmen bakiyor yaa

MaşaAllah meraklı bıdık:) az daha büyüsün 2 tabletide alır ablalarının elinden bu aradasende aynadan görünmüşsün canım :)

Ben içemedigi süt olursa çiçeklere döküyorum bize yaramadı onlara yarar belki diye :)
Güzelmiş benim kız 12 gün yoğun bakımda kaldı o ara hep sağıyordum dolap süt doldu , öyle çevremde verebileceğim kimse de yoktu 3 ay dolduktan sonra içim yana Yana döktüm bi de korktum nankörlük mü ediyorum ya sütüm kesilirse diye

Çok tatlılarrr :)

kızlar bebeklerinizi ne zaman yanınızdan ayırmayı düşünüyorsunuz? bide görüntülü telsiz mi daha mantıklı yoksa normal telsiz de yeterli olur mu sizce?

Bebeği erken ayırma taraftarı değilim. En az 2 yıl aynı odada koklaşarak uyumak istiyorum :)
Erkrn ayrılan bebeklerin dönem dönem gece kalkıp annenin yanına gittiğini çok okudum. Yine bebeğin öz güveni açısından ilk 2 yıl anne yanı diyorum.
Tabi karar senin
Telsiz olarak kesinlikle görüntülü diyorum. Çok masraf gibi görünse de şuan evimde parayı sonuna kadar hak eden bir ürün.
Bazı zaman sesi geliyor ,bakıyorum kameradan oynuyor kendi kendine ya da geri dalıyor. Çok kullanışlı yani

ben de kameralı düşünmeye başladım canım..ama yanımdan ayırmak için o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum..zaten yatak odamdaki ufak bir beşikti yakında ona sığmaz..odasındaki beşikte bizim odaya sığmaz..bide aklı ermeye başlayınca hiç odasında yatmak istemez diye düşünüyorum..onun için yavaştan başlasın alışmaya..

Yaaa ne diyorsun, cok cok sevindim.
Zemzem var evde oyls duruyor ben de hemen sureyim. Nisan yagmuru da vardi annem okumus hatta ama gogse surmek aklima gelmedi ictim o niyetle :)
Benim ayni canim eskisinden iyi, emzirebiliyorum ama ara ara canim cok yaniyor ona da alistim artik herhalde
Ama dua ediyorum ve umutluyum, insallah ramazan vesilesiyle gececek :)

Cokkk tatlılaaaaar masallah

Maşallah kereme şaşkın ördek o nasıl bi bakış öyle :))
Ben cesaret edemedim valla sütüm azaldı sanki bu aralar

Verecek birini arayıp bulamamışsın sonuçta
Bizim öyle dolap dolusu sütümüz yok ama ben dışarı çıktığımda falan kullanmak içn çıkardıklarımızı içmediği olunca mecbur çiçeklere dökülüyor :)

Ben sleepy den memnun kaldim evet ialaklik hissi veriyor ama onun disinda torba gibi toplanmiyor ve bacak bogumlarini kesip kizartmiyor birde sert degil. Molfixde bunlari yasadigim icin iyi geldi bize.

Tutmuyorum canim oruc. Miray biberon almadi alsaydi sagdigim sutlerden takviye yapip tutacaktim ama bu sekilde onu ac birakamam. Ben sutun etkilenmeyecegine inanmiyorum. Gece istersen damacana ile su ic sonucta vucut fazlasini idrarla yada terle atiyor hemen sut gelse bile icerisindeki vitaminlerde ayni olmuyor. Madem dinimiz bu kolayligi tanımış ben kisa gunlerde sonradan tutacagim. Orucun telafisi var ama sutun telafisi yok malesef. Kizimi sutten mahrum etmeyi goze alamam.

Sleepy denemediysen denemeni tavsiye ederim.

Açıkçası ben hic acaba tutsam mi bile demedim oruç, ben etkilenirim sutum nasil etkilenmesin.
Ben geçen sene ramazanda surekli dua ettim , Allahim insallah bu bebeğim emer de seneye de oruc tutmam diye, cok sukur kabul oldu duam:))
Gece Baris cok kalkiyor , sabah kalktigimda bile basim donuyor elim ayagim titriyorm ki sabaha kadar 1 litreden fazla su iciyorum.
Bir de oruc olsam duser bayilirim kesin.

Bu gidisle ben fidanligi gidip sulayacagim inatla biberon almiyor sagdigim sutler bana ben onlara bakiyorum:)
Aynı Pelin gibi:) :)
Ramazan arefesi sağdım dolaba koydum oruçluyken yetmezse vereyim diye. Çok şükür sütümde azalma olmadığı için onlara ihtiyaç duymadık ama o gün alacak mı diye 3 çeşit biberon denedim hepsini öğürdü. Kaşıkla verdim onu biraz içti ama çok sinirlendi cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…