2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar oğlum bugün tam 4buçuk aylık 2 gündür hiç uyumak istemiyo çok ağlıyor :işsiz: güya sünnet ettirecektik poff:olamaz:

Aminnnnnn darısı size inşaAllah Oradaydım evet bitene kadar, güle oynaya başladı ve bitti hamdolsun . hatta başlamadan önce sünnete bizimki çişini yapti adamın koter ine vs hep çiş yaptı :-) doktorda demek meydan okuyorsun tamam ozaman falan dedi eğlenceli ve işini bilen bir doktordu. Siz kimden randevu aldınız canım hangi doktor

Heheh işemeseler olmaz zaten keratalar :)) cocuk cerrahi Tamer Özekinci den aldık. Genel cerrah ve ürologlar daha uyguna yapıyor sanirim. Işlem aynı sonuçta. Yine de araştırırken kafa karışıyor.

aslında 7 ayda erken sayılır benim kızlar 8,5 aylıktı diş çıkardıklarında.seninkiler tez canlı belli :KK66:
Nasil da dua ettim gec cikarsin yoksa benim halim ne olur diye ama Allah boyle uygun görmüş:)
Yani bence de cok gereksiz bir davranis 5.ayda dis cikarmak resmen iceri geri ittiresim var o disi :))))
1 aydir gece gunduz uykumuz yok sebebi buymus demek ki...bundan sonra da iflah olmayiz artik surer gider bu disler. Daha ben kehribar alacaktim :)))))

Kızlar sürekli süt düğümlenmesi yaşıyorum ve sağ göğsünde hep bezeler oluştu.emzirince geçiyor gibi hissediyorum ama süt dolunca yine aynısı.böyle bir şey yaşadınız mı :işsiz: emzirme işi bitince geçer diyorlar aranızda tecrübeli olanlar fikir verebilir mi:kahve:

kızlar oğlumun verem aşısı iyice kızarmış nohut büyüklüğünde kabarmış sizinkiler de öyle mi? 2 ay orayı yıkarken lif sürme demişti..ilk kez lif sürerek yıkadım sonra öyle olduğunu gördüm..liflediğim için mi oldu acaba..
Bizimki de 2 hafta once iltihap akitti. Bugun kontrole gittigimizde normal dedi ebe. Siz elinizi surmeyin sakin dedi.

İyi akşamlar kızlar, kuzucuklar nasıl? Odalarını ayırdınızmı, ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz? Ben doğmadan önce 6 ayda ayırırım diyordum ama vazgectim ayıramam gibi geliyor şuan hiç hazır değilim :-) ama bizim sıpa 1 2 aya beşiğine sığmıycak gibi
Bambu besikte yanimizda yatiyor ama simdiden sigmiyor. Odasini ayirmayacagiz ama acilen park yatak alacagiz en azidnan 1 yasina kadar bizmle ayni odada uyur diye dusunuyorum hazir degiliz henuz ama bakalim zaman ne gosterecek.

Kızlar sürekli süt düğümlenmesi yaşıyorum ve sağ göğsünde hep bezeler oluştu.emzirince geçiyor gibi hissediyorum ama süt dolunca yine aynısı.böyle bir şey yaşadınız mı :işsiz: emzirme işi bitince geçer diyorlar aranızda tecrübeli olanlar fikir verebilir mi:kahve:
Iki gogsum birden tikandi bugun ve surekli surekli yasiyorum. Lesitin takviyesi önerildi ona bile basladim ama degisiklik yok malesef.

Sa kızlar bu atak haftası nedir nasıl hesaplanıyor internette bişi bulamadım sizde tablo filan varsa paylaşır mısınız burdan

Ben 6ay diyorum. Ama beslenne düzenine göre karar vericem. Gece hala 3 saatte bi emmek için uyanıyo. Bazen hemen uyumak istemio. Ole olunca devamlı odaya git gel bekle zor olur. Ama 6 aydan sonra her an ayırabilirim :)
Benimki son haftalarda 1 1,5 saatte bir uyanmaya başladı ve ben 7 8.aylık olana kadar kalsın istiyorum ama zor gibi görünüyor canım

bende hazır değilim ayırmayı düşünmüyodum zaten başdan beri 1-1buçuk yaşına kadar ne gerek var hem gece eziyet olacak bi mızmızlanmasına yatakdan kalk oda değişdir ben bebek yatağını bizim yatağın yanına çekdim bazen uykum bölünmeden pışpışlayıp devam uyyorum. hem şimdi odayı ayırsam ekran felan olsa bile huzursuz uyurum
bebek yatağı aldık biz direk zaten 3 yaşına kadar kullanabilir
büyünce ayırmak zor oluyor denilmesinede inanmıyorum sonuçda yanımızda yatırmıyorum aklı biraz yetince problem olmaz benim arkadaşlarımda geç ayırdı bir kaç gece yanında yattılar ama sonra alışdılar benim kızımda öyle olur inşallah
İnşallah canım. Ben okadar uzun beklemesemde birkaç ay daha bekliyim diyorumda sepet beşik benimkisi. 1 2 aya kalmaz kafa değer gibime geliyor :-( hazır değilim şuan bırakamam kuzumu

Bambu besikte yanimizda yatiyor ama simdiden sigmiyor. Odasini ayirmayacagiz ama acilen park yatak alacagiz en azidnan 1 yasina kadar bizmle ayni odada uyur diye dusunuyorum hazir degiliz henuz ama bakalim zaman ne gosterecek.
Bende sepet beşiklerden aldım. Kafası değdi değecek. Değdiği yere kadar yatsın bakalım sonrası allah kerim :-) ama hiç hazır değilim ben onu biliyorum. Bol keseden atmışım 6 aylıkken ayırcam diyee :-P

ya kızlar canım çok sıkkın..oğlum anakucağından düştü:( anakucağında uyuyordu baya derin daldı diye mutfağı toparlayayım diye gittim 5 dk sonra bağırarak ağlayınca içeri gittim baktım yerde yatıyor..kafası anakucağının altına doğru gelmiş..şok oldum nasıl korktum anlatamam..babasını aradım geldi doktora gittik..iyi görünüyor bir şeyi yok gibi dediler..2 saatte bir uyandır kusarsa getir dediler ama yine de beline boynuna yada kafasına bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum..böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç aranızda bir şey olmamıştır inşallah:( bayadır kalkmaya çalışıyordu kendini kaydırıyordu ama bu kadarını yapcağı aklıma gelmezdi..5 dk içinde hangi arada uyandı..kendini o kadar kaydırıp düşürdü anlamadım:(

ya kızlar canım çok sıkkın..oğlum anakucağından düştü:KK43: anakucağında uyuyordu baya derin daldı diye mutfağı toparlayayım diye gittim 5 dk sonra bağırarak ağlayınca içeri gittim baktım yerde yatıyor..kafası anakucağının altına doğru gelmiş..şok oldum nasıl korktum anlatamam..babasını aradım geldi doktora gittik..iyi görünüyor bir şeyi yok gibi dediler..2 saatte bir uyandır kusarsa getir dediler ama yine de beline boynuna yada kafasına bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum..böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç aranızda bir şey olmamıştır inşallah:KK43: bayadır kalkmaya çalışıyordu kendini kaydırıyordu ama bu kadarını yapcağı aklıma gelmezdi..5 dk içinde hangi arada uyandı..kendini o kadar kaydırıp düşürdü anlamadım:KK43:
canım çok geçmiş olsun Allaha emanetler Alahın izniyle hiçbirşey olmamıştır benim büyük kızım 8,5 aylıktı yüreteci eşiğe taklıdı alnının üzerine parkeye düştü.hiçbirşey olmadı korkma içini ferah tut.

Bende surekli emziriyorum ayni geceleri cok agri yapiyor birde sicak tampon defi doktor. Birde solusyon verdi ama solusyonu kullanmadimz madaj yaparak acmak gerekiyormus

Back
X