2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim doğum iznim 18 nisanda bitmişti iki ay aldım yine 18inde bitiyo ikinci hafta katılacağım seminerlere ilk gün Defneyi de götüreceğim bizim müdür bişey demez herkes getiriyo

Cok gecmis olsun bitti sayilir artik. Bizimki bardak falan koymadi sargi da yoktu. Normal bezlenmis vaziyette geldi cocuk. F ile baslayan antibiyotik bi krem vermisti sabah aksam sur dedi. 2.gunden sonra banyo yaptirabilirsin dedi. Her altini actiginda pipisini geri ittirin dedi. Baska da bisey dememisti cnm. O bardagi yigenime koymuslardi o da bebekken olmustu. Onlara pipisini ittirin falan da dememisti. Ama bize cok onemli dedi. Insallah yardimci olabilmisimdir.

Cnm sen yazinca hatirladim bizimki de furacindi. Iki sefer sabah aksam surduk. Burada duydugum butun doktorlar tam bir hafta sonra kontrole cagiriyo snnki neden cagirmadi acaba. Hatta bizimki kendi ayarladi hemen randevusunu. Sen bence yone de gotur 1 hafta sonra. Tekrar cok cok gecmis olsun Rabbim damatligini gostersin insallah

canım teşekkürler biraz fazla panik yapmışım şuana kadar iyi geldik bakalımbi sıkıntı olmadı .

amin inşallahh. Yaaa okadar büyütülcek bişi yokmuş çok şükür iyi gidiyoruz. bugün suya oturtcam sargısı için bilmiorum çok gerekirse götürürüm ama gerek yok demekki:))bana başka bişi sölemedi sanırım

Ben hala karar veremedim ya böyle ne güzeldi kızımla koklaşıyoduk bütün gün.

Ben de ayrilamayacagimi dusunuyorum o yuzden calismayacagim. Seminerde birakacagim
Kizimda da 20 ay izin kullandim. Ogluma haksizlik etmek istemiyorum o da annesiyle büyüsün:)
Esracım bende semınerde başlayacağım. Eylül'de de bakıcı ıle okula devam edecegım. Eylul de ıyı bı bakıcı bulamazsam ucretsız ızın alırım tekrar dıye dusunuyordum mudurumuz Doğum sebebı ıle bır kez alınabılıyor parça parça olmaz demıstı

Merhaba, müdürünüz yanlış biliyor sanırım. Parça parça alabilirsiniz diye biliyorum ben. Ekteki ekran görüntüsünden bakabilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_0196.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 62
Yok canim mudurun ya ayak yapmis sana ya da mevzuati bilmiyor.
Ben ilk kizimda 3 kere bozdurdum izin.haziranda basladim eylülde biraktim. Sonra ocakta başlayayım dedim dilekcemi verdim, donem sonuydu rspor al simdi gelme dediler, oyle yaptim şubatta baktim hic gidesim yok tekrar izne ayrildim hazirana kadar
2 yil icerisinde istedigin kadar alabilirsin izin oyle tek seferde falan diye bir kaide yok

Oioi silikon mama önlüğünü nasıl bilirsiniz? İndirimdeyken alsam mi? Övenler olmuş :)

Oioi silikon mama önlüğünü nasıl bilirsiniz? İndirimdeyken alsam mi? Övenler olmuş :)
Ben aldım aslında sarı istiyordum ama yoktu. yeşil rengini aldım çok tatlı bence
Yumuşak baya küçük katlanıyor. yani olmazsa olmaz bi şey degil ama şirin bi şey :)) takma yeri boynunda degil sırtında o yüzden huylandırmaz bebekleri. ben sevdim. Bi de kolayca yıkanıyor
Hangi indirimden alacaksın :)

Bende başlıysam müdürüm çok anlayışlı sağolun süt iznini kullanırsın 11de gel dedi :)) tayin durumumuz var bizimde inşallah anlayışlı bi müdüre denk gelirim yine
Ya seminerde de süt izni kullanılıyor mu ?
Ben yanımda götürsem bile sorun olmaz zaten anasınıfında oturuyoruz ama annem gelmişken evde baksın aşırı sıcak bizim oralar
İnşallah iyi insanlarla karşılaşırız ya ben de merak ediyorm yeni ortamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…