2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bana kalsa coktan yapilacakti ama dr 6.ayda oneriyorum deyince esim oraya kilitlendi. Beklemedeyiz o yuzden

Doktorlar neden bu kadar farklı yönlendirmelerde bulunuyorlar acaba? Bizim doktorumuzda en ideal 3 ile 6 ay arası demişti. Çocuk cerrahları daha farklı süreler söylüyor . Anlamadım gitti. Ama bence emeklemeden önce olması gerek. Şimdi bile o kadar hareketli ki eli ayagi mutlaka çarpıyor

doktorumuz iyileşene kadar fito krem iyileştikten sonrada scarex gel bi krem verdi.bende farklı bir markanın kantaron yağı var onu sürsem olmaz mı acaba
Ben fitoterapi alanında ciddi bir eğitim aldım, türkiye de ne yazık ki iyi bir yağ bulmak çok zor. Tabia tamamen saftır. Kantaronun etken maddelerini gerçekten içerir. Doktorlarında kolay kolay önermemesinin nedeni piyasadaki tahşişli yağların verdiği zararlar. Ama saf yağlar tamamen iyileştiricidir. Araştırmalarım sonucu bu saf yağları en iyi kalitede kullanan Blecoo firması ile tanıştım. Tekrar geçmiş olsun.

Çok şükür 14 saat sonra yapti. Gece basında cissss çissss diye diye bi hal olduk. Ağrı kesici şurup verince daha rahat yaptı sanki. Siz daha erken dönemde yaptırmakla iyi etmissiniz. Hareketlerini kısıtlamaya çalışınca da geriliyor bebeler.

Son aşımızda iki hemşire tuttu sonra bana verdiler. Kesinlikle bana bile daha iyi geldi. Gerilen bacakları bastırmak teskin etmeye çalışmak üzüyor insanı.

Ah yawrum ya dikkat et canım sonra sen üzülürsün onlar sadece ah tüh der. Yattıgı yerden sevsinler bi süre

Aynen canım dedim dedim ama beni kimse dinlemedi eşime dedim sadece yüzüme baktı geçti gitti. Allahtan bugün işleri vardı geri döndüler yoksa bilmiyorum neler olurdu

Ağzına sağlık canım vallaha :) işleri vardı gittiler Allah tan yoksa bilmiyorum iyi bir kızardım gibi geliyor çünkü eşime dedim oda. Hiç ses etmedi çok olağan birşeymiş gibi . iğneden sonra bebekler durmuyormuş falan dedi bebek iri durmaz yapıyoruz biz bütün sünnet olanlara dedi ama anestezi almış gibi oldu çocuk kendine gelemedi ki çırpındı bayağı bir dilini kullanamıyordu refleksleri şuan devre dışı dediler ilacı sordum 4 5 kez ama çocuğun o hali heyecan vs unuttum

Büyükler de bazen cocuklasiyor iste. Hevesini almadan birakmiyor.
Insallsh cok kanamamıştır. Kıyamam ya masum kuzular. Ben de emzirerek sakinleştirmek istedim olmadi. Ama bana emzirme falan demediler.

Canım bize iki kez ağızdan bitkisel sakinleştirici bile verildi. Ordan çıkmadan 2 kez ağrı kesici şurup da verildi. Popodan verilen sakinleştiricinin kaka yapınca etkisi azaldı . O an doktor bize seçenek sunmalıydı. Erteleyelim mi diye. Almıştır ilacı 2 dk da dedi. Doz ayarlamak zor olur diye tekrar vermedi. Çokta ünlü bir doktor herkes pek memnun . Bizden tam not alamadi. Ya da biz abartıyoruz bilmiyirum.

Ben de sünnet için kantaron kullanmayı dusunuyordum. Doktor sadece zeytinyağı dedi ama kantaronun iyilestirici etkisinden dolayı onu kullanmayı düşünmüştüm. Ev yapımı var simdilik. Bilgiler için teşekkürler bulunması gereken bir urun bence.

doktorumuz iyileşene kadar fito krem iyileştikten sonrada scarex gel bi krem verdi.bende farklı bir markanın kantaron yağı var onu sürsem olmaz mı acaba
Asli cokkkkk geçmiş olsun. Prensesin elinde iz kalmaz diye düşünüyorum. Kardeşimin çok ağır yanık geçmişi var. Bitkisel yöntemler yağ vs kurtarıcısı oldu. Büyüyüp cilt gerildikçe kaybolur insallah

anladım canım tabia marka demiştin değil mi kantaron yağı için çok teşekkürler bu arada

çok teşekkür ederim . Bizimkide oldu sünneti çok şükür çok agladı ama oda açlıktan karnındoyunca rahatladı . karton bardak koymuş doktor banada sende koy benim gibi dedi . birsürü iey söledi ama ben hiç birini anlamadım ya aklım sıpadaydı. Eşimde beni germesin die o sırada herşeyi anladım dedim . kremi ne zman sürcem sargı kendimi düşüo birsürü soru işareti oldu . napacam şimdi ben acaba

Doktorlar için genelde görüş farklılığı oluyor yâ mesela Antepteki çoğu kadının sevdiği bi doktoru ben sevemedim

Neyse öyle yada böyle kurtuldunuz kızlar bu stresten artık KokunHuzur inşallah en büyük acıları sünnet sonrası çiş yanması olsun :))

Bugün sargı bezi düşmezse kalsın öyle hatta düşmesin demişti doktor düşerse mutlaka geri gelin biz saralım demişti.
Düşmezse yarın tekrar kendin doktorun yaptığı şekilde yapabilirsin.
Düşerse de hiç el değmeden sargı bezine kremi sürüp tekrar pipi etrafına sar
ben ertesi gün gene pansuman için hastaneye götürmüştüm ama hiç gerek yokmuş farklı bi şey yapmadı
İlk çişte çok ağlyabilr panik yapma
Biz altını açtığımıza batikon da döküyorduk

Güneydoğu gezisi yapacaksanız mutlaka Nisan yada eylül sonu ekim gibi yapın yoksa kavrulursunuz sıcaktan. çok fena oralar orda yaşadığımız için biliyorum :)
Mayıs'ta Ankara'nın Temmuz sıcağı gibi oluyor haziran da ise nefes aldırmıyor Temmuz Ağustos'u hiç sorma :))

Doktor bize gömüklükle ilgili her 5 erkek bebekten birinde görülür ddi ben bizi korkutmamak için öyle söyledi sanmıştım ama doğruymuş ya burda duydugum 3. Kişisin :)
Bize de masaj yap ddi doktor
Tombiş bebeklerde olurmuş Da bizmki tombiş de degil ama :)

Sevgili öğretmen anneler

Yaz seminerlerine katılacak mısınız?

Ücretsiz iznimi bozdurup katılacağım ben. yeni bi okula tayin istemiştim çıktı. hem ortamı göreyim hem de seneye sabahçı olmak istediğimi belirteyim diyorm umarım sorun çıkmaz ya

sizinkide mi gömük ayselcim ? ben dünden beridir çok stres yaptım internetin altınınüstüne getirdim yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…