Evet canım hatta bu grupta 4 kişiyiz belki de daha fazla vardır ama sünnet olunca ortaya çıkıyor daha çok.sizinkide mi gömük ayselcim ? ben dünden beridir çok stres yaptım internetin altınınüstüne getirdim yeminle
sizin doktorunuz ne dedi bu durumla ilgili.kendiliğinden geçer işte ne biliyim şu zamana kadar geçer filan ne bilgi verdi?Evet canım hatta bu grupta 4 kişiyiz belki de daha fazla vardır ama sünnet olunca ortaya çıkıyor daha çok.
Ben ilk duyduğumda günlerce araştırdım doktora gittik en son. şu an rahatım ama cidden ben de acayip stres olmuştum
Hayirli olsun Aysel yeni okulun.Sevgili öğretmen anneler
Yaz seminerlerine katılacak mısınız?
Ücretsiz iznimi bozdurup katılacağım ben. yeni bi okula tayin istemiştim çıktı. hem ortamı göreyim hem de seneye sabahçı olmak istediğimi belirteyim diyorm umarım sorun çıkmaz ya
Hayir hicbir sakincasi olmaz merak etmeMerhaba hanımlar bişey soracağım meme de bekleyen süt kötü olurmu
benim kız emmiyo artık sağıp veriyorum dün bütün gün sağamadım daha yeni sağıyorum baya bekledi yani memede sakıncası olurmu
Hiç bi şeyi Yok her şey normal sünneti çok güzelsizin doktorunuz ne dedi bu durumla ilgili.kendiliğinden geçer işte ne biliyim şu zamana kadar geçer filan ne bilgi verdi?
Teşekkür ederim canımHayirli olsun Aysel yeni okulun.
Benim bu hafta bitiyor izin seminere kadar almistim zaten. Ama hic gidesim yok 5 gun de aile hekiminden rapor istemeyi planliyorum.
Oglani birakma sansim yok, bu kadar kucuk bebekle gidilmesine de müdür pek sicak bakmiyor.
Hadi 5 gun rapor alsam da eninde sonunda gitmek gerekecek yani.
Pekmezi madem vereceksin sulandirip sade vermelisin. Yogurt ve pekmez ayni anda ikisininde faydasini oldururryorsun canim.kızlar merhaba dün benim kad.klübü bi garipti kimseye cevap yazamadım.dün doktordaydık kızımı çocuk cerrahına götürdüm elini gösterdim iki tane krem verdi iz kalacağını sanmıyorum çok yüksek ihtimalle 3-4 seneye tamamen kaybolur dedi.çocuk cerrahına gitmişken keremide gösterdim keremin pipisinin altında fazladan bir deri var gibi geliyordu bana dr a gösterdim keremin pipisine gömük pipi dedi fazladan deri iöinde pipi gömük olduğu için öyşe duruyor aslında deri normal dedi.kilolu erkek bebeklerinde görebiliyoruz gömük pipiyi yağ dokusunın fazla olmasından dolayı pipinin ucu içeride kalıyor dedi.çocuk hareketlenip yağ yakmaya başladığı zaman çoğu vaka düzeliyor dedi.çok nasiren ikinci bir cerrahi girişime gerek kalıyor dedi.cerrahi girişim içinde ergenlik döneminin geçmiş ve hala pipinin düzelmemiş olmasını bekliyoruz geçmezse yapıyoruz dedi.sünnet yaptıran anneler bebeğinizin pipisini hafif hareketlerle geriye doğru ittirin ucunu çıkartın alt değiştiriken benim size tavsiyem.dr masajın çoğu zaman bunu engellediğini söyledi.Esra canım ek gıdayı sormuşsun biz şuan sabah ile öğle arası bir elmanın 4/1 i yada yarısını cam rendede rendeleyip suyunu içiriyorum.öğle ile akşam arası ise 2 yemek kaşığı çok dolu olmamakla birlikte yoğurt yediriyorum yoğurdu bazen sade bazen ise pekmezle karıştırıp veriyorum aslında sade vermekten yanayım ama kan ilacını az vermek için pekmez katıyorum arada
Bizim okul tam gun ama cocuklular hep ogleden sonrayi bosaltmaya ugrasir :)Teşekkür ederim canım
Annem gelcek o evde Bebek bakar ben de 2-3 saat gider gelirim diye düşndüm ya inşallah iyi olur sırf seneyeki durumu netleştireyim istiyorum sonra kimse sorun çıkarmasın diye . bizim anasınıfçılar genelde sabahçı olmak ister çünkü hem sınıf mevcudu az olur hem çocuklular tercih eder
yaa ilginç bi şekilde ilk çişte aglamadı . epey sıkı görünüo sargı bezi doktor bizi çagırmadı hiç kontrole yarın suya oturtcam bi kaö kere belirli aralıklarla dedi . baticondan hiç bahsetmedi . kremde evdekilerden kullan dediiBugün sargı bezi düşmezse kalsın öyle hatta düşmesin demişti doktor düşerse mutlaka geri gelin biz saralım demişti.
Düşmezse yarın tekrar kendin doktorun yaptığı şekilde yapabilirsin.
Düşerse de hiç el değmeden sargı bezine kremi sürüp tekrar pipi etrafına sar
ben ertesi gün gene pansuman için hastaneye götürmüştüm ama hiç gerek yokmuş farklı bi şey yapmadı
İlk çişte çok ağlyabilr panik yapma
Biz altını açtığımıza batikon da döküyorduk
Evet gıda mühendisi bi arkadaşım varPekmezi madem vereceksin sulandirip sade vermelisin. Yogurt ve pekmez ayni anda ikisininde faydasini oldururryorsun canim.
Öğretmen kafası hep aynı çalışıyor işte yâ bildigin stres oldum düşününce :)) ne cevap vereceğimi falan hazırladım :))) dilekçeyle de müdüre bildireceğim .yönetmelikte keşke böyle yazsaydı çocuklular sabahçı olur yada öğleden sonrası boş olur diye :))Bizim okul tam gun ama cocuklular hep ogleden sonrayi bosaltmaya ugrasir :)
2 saatligine babasi bakabilir Baris a normalde ama bu cocuk nedense ne zaman disari çıkıyoruz emzireyim de rahat edelim gittigimiz yerde desem emmiyor. Kesinlikle emmiyor.
Nereye gidersek gidelim daha oturmadsn cocuk emzirecek yer ariyorum. Kuaforde bile dusun artik :))
Evdeki krem mi nasıl yani yüz kremi olur mu mesela :))yaa ilginç bi şekilde ilk çişte aglamadı . epey sıkı görünüo sargı bezi doktor bizi çagırmadı hiç kontrole yarın suya oturtcam bi kaö kere belirli aralıklarla dedi . baticondan hiç bahsetmedi . kremde evdekilerden kullan dediinekadar aralıklarla sıkcam ki kremi acaba bi keremi günde furacin var dedimsık dedi ama nekadar sık dediğini anlamadım
Calisan annelere kolaylik sağlanmalı.Öğretmen kafası hep aynı çalışıyor işte yâ bildigin stres oldum düşününce :)) ne cevap vereceğimi falan hazırladım :))) dilekçeyle de müdüre bildireceğim .yönetmelikte keşke böyle yazsaydı çocuklular sabahçı olur yada öğleden sonrası boş olur diye :))
Barışın garezi var sana demekki :)))
Doktorlar için genelde görüş farklılığı oluyor yâ mesela Antepteki çoğu kadının sevdiği bi doktoru ben sevemedim
Neyse öyle yada böyle kurtuldunuz kızlar bu stresten artık @KokunHuzur inşallah en büyük acıları sünnet sonrası çiş yanması olsun :))
çok teşekkür ederim . Bizimkide oldu sünneti çok şükür çok agladı ama oda açlıktan karnındoyunca rahatladı . karton bardak koymuş doktor banada sende koy benim gibi dedi . birsürü iey söledi ama ben hiç birini anlamadım ya aklım sıpadaydı. Eşimde beni germesin die o sırada herşeyi anladım dedim . kremi ne zman sürcem sargı kendimi düşüo birsürü soru işareti oldu . napacam şimdi ben acaba
doğru söylüyorsun aslında ama işte yeni başladık ya ek gıdaya nasıl tepki verir bilemedim.benim büyük kızım ne zaman kakasını yapamasa 2 tatlı kaşığı pekmezi yarım çay bardağı suyla sulandırıp içiriyordum anında kakasını yapıyordu :) şimdi keremde de olur mu bilemedimPekmezi madem vereceksin sulandirip sade vermelisin. Yogurt ve pekmez ayni anda ikisininde faydasini oldururryorsun canim.
Bende başlıysam müdürüm çok anlayışlı sağolun süt iznini kullanırsın 11de gel dedi :)) tayin durumumuz var bizimde inşallah anlayışlı bi müdüre denk gelirim yineSevgili öğretmen anneler
Yaz seminerlerine katılacak mısınız?
Ücretsiz iznimi bozdurup katılacağım ben. yeni bi okula tayin istemiştim çıktı. hem ortamı göreyim hem de seneye sabahçı olmak istediğimi belirteyim diyorm umarım sorun çıkmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?