2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sevgili öğretmen anneler

Yaz seminerlerine katılacak mısınız?

Ücretsiz iznimi bozdurup katılacağım ben. yeni bi okula tayin istemiştim çıktı. hem ortamı göreyim hem de seneye sabahçı olmak istediğimi belirteyim diyorm umarım sorun çıkmaz ya
Benim doğum iznim 18 nisanda bitmişti iki ay aldım yine 18inde bitiyo ikinci hafta katılacağım seminerlere ilk gün Defneyi de götüreceğim bizim müdür bişey demez herkes getiriyo

çok teşekkür ederim . Bizimkide oldu sünneti çok şükür çok agladı ama oda açlıktan karnındoyunca rahatladı . karton bardak koymuş doktor banada sende koy benim gibi dedi . birsürü iey söledi ama ben hiç birini anlamadım ya aklım sıpadaydı. Eşimde beni germesin die o sırada herşeyi anladım dedim . kremi ne zman sürcem sargı kendimi düşüo birsürü soru işareti oldu . napacam şimdi ben acaba
Cok gecmis olsun bitti sayilir artik. Bizimki bardak falan koymadi sargi da yoktu. Normal bezlenmis vaziyette geldi cocuk. F ile baslayan antibiyotik bi krem vermisti sabah aksam sur dedi. 2.gunden sonra banyo yaptirabilirsin dedi. Her altini actiginda pipisini geri ittirin dedi. Baska da bisey dememisti cnm. O bardagi yigenime koymuslardi o da bebekken olmustu. Onlara pipisini ittirin falan da dememisti. Ama bize cok onemli dedi. Insallah yardimci olabilmisimdir.

yaa ilginç bi şekilde ilk çişte aglamadı . epey sıkı görünüo sargı bezi doktor bizi çagırmadı hiç kontrole yarın suya oturtcam bi kaö kere belirli aralıklarla dedi . baticondan hiç bahsetmedi . kremde evdekilerden kullan dedii:KK53: nekadar aralıklarla sıkcam ki kremi acaba bi keremi günde furacin var dedimsık dedi ama nekadar sık dediğini anlamadım
Cnm sen yazinca hatirladim bizimki de furacindi. Iki sefer sabah aksam surduk. Burada duydugum butun doktorlar tam bir hafta sonra kontrole cagiriyo snnki neden cagirmadi acaba. Hatta bizimki kendi ayarladi hemen randevusunu. Sen bence yone de gotur 1 hafta sonra. Tekrar cok cok gecmis olsun Rabbim damatligini gostersin insallah

Evdeki krem mi nasıl yani yüz kremi olur mu mesela :))
Bize antibiyotik krem vermişti doktor
İlk gün hiç krem sürmedik doktor sargı bezi böyle kalsın demişti ikinci gün pansuman oldu gene öyle kaldı ama sargı düşünce tekrar yeni bi sargı bezini kremleyip koyduk
Doktor bize 3.gün ılık suya batikon döküp oturt ddi ama annem abimi öyle yaptığı ve 40gün boyunca yarasının iyileşmedigini söyleyince korktum ve 3.gün her alt açmada batikon döktüm
Zaten bizmki küçüktü daha çabuk iyileşti
Sonra zeytinyağıyla masaj yaptım pipisine
canım teşekkürler biraz fazla panik yapmışım şuana kadar iyi geldik bakalımbi sıkıntı olmadı .

Cnm sen yazinca hatirladim bizimki de furacindi. Iki sefer sabah aksam surduk. Burada duydugum butun doktorlar tam bir hafta sonra kontrole cagiriyo snnki neden cagirmadi acaba. Hatta bizimki kendi ayarladi hemen randevusunu. Sen bence yone de gotur 1 hafta sonra. Tekrar cok cok gecmis olsun Rabbim damatligini gostersin insallah
amin inşallahh. Yaaa okadar büyütülcek bişi yokmuş çok şükür iyi gidiyoruz. bugün suya oturtcam sargısı için bilmiorum çok gerekirse götürürüm ama gerek yok demekki:))bana başka bişi sölemedi sanırım

Calisan annelere kolaylik sağlanmalı.
Sagolsunlar benim idareciler butun annelere yardimci olmaya çalışıyorlar.
Ama bazen de isin seyini cikaranlar oluyor.
Sali gunu falanca arkadasimin bos benim de bos olsun birlikte takiliriz diyenleri gordum ben :)
Bizim program ayarlanirken mdr yardimcisi herkesten taleplerini bir kagida yazmasini istiyor. Ona göre yardimci olmaya calisiyor.
Ama tabi bizim okul cok buyuk ve kisi basina dusen ders saati az. Ders cok olsa talep falan dinlenmez.

Insallah seninki de istedigin gibi olur.
Ben iyiden iyiye izin havasindayim. Eylul seminerine katılıp ayrilacagim.
Ben hala karar veremedim ya böyle ne güzeldi kızımla koklaşıyoduk bütün gün.

Ben de ayrilamayacagimi dusunuyorum o yuzden calismayacagim. Seminerde birakacagim
Kizimda da 20 ay izin kullandim. Ogluma haksizlik etmek istemiyorum o da annesiyle büyüsün:)
Esracım bende semınerde başlayacağım. Eylül'de de bakıcı ıle okula devam edecegım. Eylul de ıyı bı bakıcı bulamazsam ucretsız ızın alırım tekrar dıye dusunuyordum mudurumuz Doğum sebebı ıle bır kez alınabılıyor parça parça olmaz demıstı

Esracım bende semınerde başlayacağım. Eylül'de de bakıcı ıle okula devam edecegım. Eylul de ıyı bı bakıcı bulamazsam ucretsız ızın alırım tekrar dıye dusunuyordum mudurumuz Doğum sebebı ıle bır kez alınabılıyor parça parça olmaz demıstı
Merhaba, müdürünüz yanlış biliyor sanırım. Parça parça alabilirsiniz diye biliyorum ben. Ekteki ekran görüntüsünden bakabilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_0196.webp
    IMG_0196.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 62
Yok canim mudurun ya ayak yapmis sana ya da mevzuati bilmiyor.
Ben ilk kizimda 3 kere bozdurdum izin.haziranda basladim eylülde biraktim. Sonra ocakta başlayayım dedim dilekcemi verdim, donem sonuydu rspor al simdi gelme dediler, oyle yaptim şubatta baktim hic gidesim yok tekrar izne ayrildim hazirana kadar
2 yil icerisinde istedigin kadar alabilirsin izin oyle tek seferde falan diye bir kaide yok

Oioi silikon mama önlüğünü nasıl bilirsiniz? İndirimdeyken alsam mi? Övenler olmuş :)

Oioi silikon mama önlüğünü nasıl bilirsiniz? İndirimdeyken alsam mi? Övenler olmuş :)
Ben aldım aslında sarı istiyordum ama yoktu. yeşil rengini aldım çok tatlı bence
Yumuşak baya küçük katlanıyor. yani olmazsa olmaz bi şey degil ama şirin bi şey :)) takma yeri boynunda degil sırtında o yüzden huylandırmaz bebekleri. ben sevdim. Bi de kolayca yıkanıyor
Hangi indirimden alacaksın :)

Bende başlıysam müdürüm çok anlayışlı sağolun süt iznini kullanırsın 11de gel dedi :)) tayin durumumuz var bizimde inşallah anlayışlı bi müdüre denk gelirim yine
Ya seminerde de süt izni kullanılıyor mu ?
Ben yanımda götürsem bile sorun olmaz zaten anasınıfında oturuyoruz ama annem gelmişken evde baksın aşırı sıcak bizim oralar
İnşallah iyi insanlarla karşılaşırız ya ben de merak ediyorm yeni ortamı

Back
X