Suyu kahve fincanıyla vermeyi dene benimki en güzel öyle içiyorek gıdaya başlayan bütün anneler su önemli ek gıdada hazım için benimki geçen hafta ilk kez kabız oldu ağladı çişini yaparken nası zorlandı suyu malesefçok sevmiyor mamasına fazla katıyorum ve püreleri sulu veriyorum artık
Vermedim. Açıkçası ben de hiç içmedim :)Hic kefir verdiniz mi kizlar? Ya da ne zaman veriliyor biliyor musunuz?
Mayanı değiştirmeyi deneyebilirsin canım bi de serçe parmağını yakma seviyesinden yakmama seviyesine geçtiği anda mayala, ne çok sıcak ne de ılık olmamalı. Biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah :) :)Suyu ben de kaynatmiyorum arkadaslar.
Birkac kere kaynattim zaten fazla icmiyor. Simdi biraktim artik.
Ek gidayla arasi da pek iyi degil. Şunu sevdi diyebilecegim bir sey olmadi malesef. Gecenlerde bir kere yogurdu agzini hevesle acarak yedi, ondan sonra da bir daha yogurdu tutturamadim ayrsn gibi oluyor hep :))
Aynen ya , her zaman yerli malı derim ama bu kız yüzünden külot bez düşünüyorumTersten bez bağlamaya alıştınız mı siz de : ) yani emekleme pozisyonundayken..
Aktif baby oldu bunlar artık yaa
Sanirim cok sıcak mayalama diyorsun :)Mayanı değiştirmeyi deneyebilirsin canım bi de serçe parmağını yakma seviyesinden yakmama seviyesine geçtiği anda mayala, ne çok sıcak ne de ılık olmamalı. Biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah :) :)
Geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyi olur. Soruyla alakalı bir şey bilmiyorumKizlar iki gun once Barış i sunnet ettirdik.
Ilk gun cok zordu ama şükür sonrasi daha rahat.
Yalniz tedirgin oldugum bir nokta var.
Bana ssdece 2 tane krem verdiler dönüşümlü surmem icin. Antibiyotikli. Orda bir kez gösterdiler, pipinin dibinden baslayarak ucuna kadar krem icinde kalacak sekilde kremsanti sıkar gibi yaptilar. Ilk gun ben o sekilde yapabildim ama sisliklerin degismesi falan derken simdi krmi sıkıyorum ama kayip saga sola bulasiyor. Elinle falan surmeyeceksin dediler bir de.
Ben de huzursuz oldum iyilesmezse dogru duzgun suremiyoruz kremi.
Inşallah istediğin kıvamında olur :) ben de kızıma minik kavanozlara mayaladım , soğuk mayalamışım tutmamıştı. Sevmiyo zaten, ben de bize mayaladığımı veriyorum artıkSanirim cok sıcak mayalama diyorsun :)
Mayayi degistirmek iyi fikir bir de oyle deneyeyim cok sağol.
Cok sagol, Allah size de kolaylik versin.Geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyi olur. Soruyla alakalı bir şey bilmiyorum
Ben de oğlumu sünnet ettireceğim de birkaç güne. Anestezi nasıl oldu? Lokal mi genel mi?
Esra'cım öncelikle hayırlı olsun, Rabbim mürüvvetini de göstersin inşallah. Ben ellerimi bir güzel yıkayıp öyle elimle sürdüm kremi, bana doktor da o şekilde tarif etti, elle sürme gibi bir şey demedi. Sünnet kesiğinin çevresine bolca sür demişti doktor, benim oğlanın pipisi gömük olduğu için sürdükten sonra pipisi içe doğru gömülüyordu ve kremin çoğu dışarı çıkıyordu, ona rağmen çok da güzel iyileşti. Bir sorun yaşamadık. Ben de çok tedirgin oluyordum iyileşene kadar her gün, ama bir şey olmadı çok şükür.Kizlar iki gun once Barış i sunnet ettirdik.
Bana ssdece 2 tane krem verdiler dönüşümlü surmem icin. Antibiyotikli. Orda bir kez gösterdiler, pipinin dibinden baslayarak ucuna kadar krem icinde kalacak sekilde kremsanti sıkar gibi yaptilar. Ilk gun ben o sekilde yapabildim ama sisliklerin degismesi falan derken simdi krmi sıkıyorum ama kayip saga sola bulasiyor. Elinle falan surmeyeceksin dediler bir de.
Cok sagol canim.Esra'cım öncelikle hayırlı olsun, Rabbim mürüvvetini de göstersin inşallah. Ben ellerimi bir güzel yıkayıp öyle elimle sürdüm kremi, bana doktor da o şekilde tarif etti, elle sürme gibi bir şey demedi. Sünnet kesiğinin çevresine bolca sür demişti doktor, benim oğlanın pipisi gömük olduğu için sürdükten sonra pipisi içe doğru gömülüyordu ve kremin çoğu dışarı çıkıyordu, ona rağmen çok da güzel iyileşti. Bir sorun yaşamadık. Ben de çok tedirgin oluyordum iyileşene kadar her gün, ama bir şey olmadı çok şükür.
hayırlı olsun canım kremi pipinin uç kısımına sünnet halkasının dibinden başlayarak daire çizecek şekilde sürücen merak etme iyileşirKizlar iki gun once Barış i sunnet ettirdik.
kııızz seninkininde mi pipisi gömük kereminki de gömük doktor önemsemedi geçer dedi ama ben takıldım yawEsra'cım öncelikle hayırlı olsun, Rabbim mürüvvetini de göstersin inşallah. Ben ellerimi bir güzel yıkayıp öyle elimle sürdüm kremi, bana doktor da o şekilde tarif etti, elle sürme gibi bir şey demedi. Sünnet kesiğinin çevresine bolca sür demişti doktor, benim oğlanın pipisi gömük olduğu için sürdükten sonra pipisi içe doğru gömülüyordu ve kremin çoğu dışarı çıkıyordu, ona rağmen çok da güzel iyileşti. Bir sorun yaşamadık. Ben de çok tedirgin oluyordum iyileşene kadar her gün, ama bir şey olmadı çok şükür.
Sağol Aslicim. O sekilde suruyorum ama krem kayip akiyor anlamadim ben nasil olacak. Tam olarak iyilesmesi kac gun surer ki?hayırlı olsun canım kremi pipinin uç kısımına sünnet halkasının dibinden başlayarak daire çizecek şekilde sürücen merak etme iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?