2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım pürelerini nasıl hazırlıyorsun buharda mı haşlıyorsun direk suyun içinde mi? ve ne şekilde püre haline getiriyorsun?
buhar makinesi felan almadim canim az suda kücük tencerede orta ateşde hasliyorum bakdim su yetmiyo az daha ekliyorum. burdaki doktorlar tencerenin cam olmasi gerekmiyor dedi bende almadim. blender dan geciriyorum püre haline gelene kadar bir aydir böyle verdim ama yavasdan biraz topak topak birakacagim onada alissin diye. sen ama hemen acele etme önce püre olarak yesin

anladım canım sağolasınn:)

ocak anneleri nerde bu arada haftasonu olduğu içinmi böyle sakin yoksa bebelerin hepside diş mi çıkarıyor benimki hariç

ocak anneleri nerde bu arada haftasonu olduğu içinmi böyle sakin yoksa bebelerin hepside diş mi çıkarıyor benimki hariç
Sunrise82
Benimki de daha diş çıkarmaya başlamadı.(12 ocak)
Diş çıkınca düzen çok bozuluyomuş, bugünler iy i günlerimizmiş... Hele yürüyünce anlayacakmışım dünya kaç bucak...

Siz de böyle pislik temenniler duyuyo musunuz? Hem de en yakınlarınızdan?!!!

Bizde de henüz diş yok bide benim kız kendini öne atarak gidiyo biraz bana da öyle diyolar hele bi tam emeklesin bide diş çıkarsın diyolar

O temenniler hiç bitmiyor ki. Herkes her şeyi çok biliyor, ve bunu göstermekten de haz duyuyorlar bence!

Benim oğlanın alt iki dişi çıktı, sürünerek de olsa emekliyor bu aralar. Öyle düzen bozulması ya da ekstra bi sıkıntı olmadı şimdilik. Ha her şeye gitmek istiyor, evdeki eşyalar tehlike arz ediyor, ev içinde daha aktif olduğu için haliyle daha tedirgin oluyorsun tabi. Ama bebek bu, çocukluk dönemi vs olacak, bir adet enerji bombası nihayetinde. Camış gibi yatarak büyüsün diye beklemek sorun bir kere. Zorluğu da olacak elbette. Ama bunu kalkıp dünyanın sonu gelecekmiş gibi sürekli telkin eden insanların iyi niyetinden şüphe ediyorum ben artık.

A
Ayynen öyleee.

Ayy yandın senn. Bu emekliyoo, diyenlere, evvett, çok şükürr, diyorum abartı bi neşeyle.
Mallar! Bin şükür hem de..

Elbiselerin küçüldüğüne üzülüyodum bi ara. Sonra düşündüm, daha doğrusu duydum, büyümesi eksik, sorunlu olan bi tanıdık çocuğu.
Şimdi küçülen herşey için şükredip, küçülenler hurcuna gülümseyerek kaldırıyorum.

Merhaba anneler. Bebeklerinize icme suyunu nasil veriyorsunuz? Her gittigimde unutuyorum sormayi doktora. Kaynatiyor musunuz yoksa bebeklere ozel sulardan mi kullaniyorsunuz ?

Merhaba anneler. Bebeklerinize icme suyunu nasil veriyorsunuz? Her gittigimde unutuyorum sormayi doktora. Kaynatiyor musunuz yoksa bebeklere ozel sulardan mi kullaniyorsunuz ?
ben kaynatmıyorum canım..doktora sordum güldü hatta abartma o kadarına da gerek yok dedi..zaten benim doktor fazla rahat..ben de onu dinledim bıraktım kaynatmayı:) bana şu çocuğu rahat bırak toz da yutsun saç da yesin diyor o kadar sorularımdan bunaldı ki ya cam şişe su alıyorum ya da bebek sularından birini..

Yurtdışından amazondan ddrops aldım. Yada eczanlerde olan wellcare yada ocean da paraben yok.
Kan ilacı kullanmıyorum. 10 aydan sonra tahlil yaptırıp, gerekse kullanıcam.
Teşekkür ederim ben de bakayım
Biz de hiç tahlil istemedi önce dördüncü ay başlanıyordu kabızlık olunca 6. ay başlayalım dedi çünkü bir de Demir'de kabızlık yaptığı için
Türkiye'de değil mi bu dediklerin.
Nerde yaşıyorsun bende avusturyadan kalan bir adet d-vitamin var istersen verebilirim parabensiz
Teşekkür ederim ben türkiyedeyim ama bulamassam mesaj atarım

Muzu ben çok az şekilde ezip yoğurtla veriyorum tadlandırmak amaçlı şeftaliyi karpuzuda kemiriyor sadece o kadarcıkdan bişey olmaz
Biz de şimdi yarın yedi bitiyor ek gıdaya başladığımdan beri kabızlık olayı var yavrum ağlayarak yapıyor şimdi bir salatalığı cam reddede rendeledim verdim yarısını döke saça yedi kayısı rendeleyip veriyorum muz vermeye korkuyorum şeftalide veriyorum şimdi onuda kestim
Siz de kabızlık olayı var mı ne çorbaları yapıyorsunuz
Havuç kabız yapıyor kabak ikimparça koyuyorsam çorbaya havuç bir parça koyuyorum
Benimkinde yoğurdu sevdi Allahtan.

Sagol canim cevap icin :) Ben de kaynatiyorum. Biryere gittigimiz zaman kaynatmak problem oluyor. Hazir sulardan kullanan var mi merak ettim.
Ben de hazır bebekler için olan Sudan kullanıyorum ama biberonu alışmadı ısırıp duruyor diş kaşıyıcı yaptı kendine:))alıştırma bardağı al ak istiyorum siz hangisiyle veriyorsunuz

Sagol canim. Ben de kullanabilirim ozaman.

bebek suyu kullanıyorum ilk bikaç hafta için.

Tesekkur ederim canim.

Ben alıştırma bardağına koyup yanımda taşıyorum bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten benim kızım çok da su içmiyo

Tesekkur ederim :)

Alistirma bardagi ile boguluyor benimki. Biberon almaz normalde ama susadigi zaman iciyor :)

bende kaynatıyorum hazır suyu kaynatıyorum hatta doktor bir yaşına kadar öyle ver dedi bana.. biberonla içmiyor alıştırma bardağınlada pek içmiyor kaşıyıcı olarak kullanıyor bende çay kaşığıyla veriyorum suyu öyle içiyor zilli kızım

ek gıdaya başlayan bütün anneler su önemli ek gıdada hazım için benimki geçen hafta ilk kez kabız oldu ağladı çişini yaparken nası zorlandı suyu malesefçok sevmiyor mamasına fazla katıyorum ve püreleri sulu veriyorum artık

Oglum da içmek istemiyordu suyu. Sıcaklar bastırınca icmeye basladi cok şükür. Bezini nezaman alsam hep kuruydu. Simdi bol bol iciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…