Merhaba canım öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben hiç öyle 3 kat uzun kollu giydirmedim sadece ilk hafta gömlek gibi düğmesiz çıtçıtsız iç zıbın giydirdim bady üstüne bady sıfır yada yarım kol kışın farketmez yazın sıfır kol daha iyi oluyo kız ise bebeğin ben elbise giydirirken içine hep sıfır giydirdim onun dışında kışın bady ve alt üst uzun kollu o kadar bide uyku sonrası bi 10-15 dk yelek giydirirsin sadece alt benim genelde ayaklıydı içine bi çorap daha giydirdim kışın nisandan sonra ona da gerek yok
Evet aynen böyle ben külotlu çorap hiç giydirmedim elbise altına giydirdim sadece bide dediğim gibi ilk hafta iç zıbın hastane çıkışlarında da oluyo 2-3 tane ekstra alırsan yeterTeşekkürler canım
Yani 0 da olur kısa kollu da olur önce onu giyecek atlet gibi
Üstune de ya alt üst
Ya da ayakli tulum
Bi de içten çorap (normal kısa çorap demi Külotlu Çorap değil )
Çooook teşekkürler
Evet aynen böyle ben külotlu çorap hiç giydirmedim elbise altına giydirdim sadece bide dediğim gibi ilk hafta iç zıbın hastane çıkışlarında da oluyo 2-3 tane ekstra alırsan yeter
Geçmiş olsun bende Yen'i bir yerde okudum kaynar suyun buharına göğsünüzü tutun sütünüz akıcak bu şekilde geçer diyorduKızlar mastit için ne yaptınız. Sol tarafım felç çok ağrı var bayağı bir şiş. Bugün oldu. Emzirmeye boşaltamıyorum sütü sağıyorum o kısımdan süt gelmiyor. Parmak gibi düşünün tırnağın olduğu yerden süt gelmiyor sadece alt kısımdan süt geliyor. Ilık suyla sıcak suyla yıkadim vs vs bana misin demiyor
Bana fikir verir misiniz
Sizler neler yaptiniz
Yurtdışından amazondan ddrops aldım. Yada eczanlerde olan wellcare yada ocean da paraben yok.Arkadaşlar ne zamandır netim yoktu bişey sormak istiyorum bu d vitamini ve kanilacı olarak parapensiz olan var mı ya da hangisini kullanıyorsunuz
Decavit ve sağlık ocağınanın verdiği vegaferon(kan ilacı)verdi ama içinde parapen var doktora sordum parapen zararı olmıycak kadar az dedi ama için rahat değil
Çooook teşekkürler canım :)
yesa
Anacım, çocuğu eline aldığında, prof kesiliyo insan, merak etme. Annelik iniyo yukardan : )
Kimseye sormadan giydirip bezeyip büyütüyosun. Allah sağlık versin, yeter ki.
Yalnız dip not; yenidoğan çok giydirilmez. Ter bezleri çalışmıyo, direk ateş yükseliyo, sonrası Allah korusun.
Takip et çocuğunu, üşütme ama, kaloriferli evde, 50 kat giydirip sarma sakın..
Tahlil yaptırdık 5. Ay kontrolünde, sonuçlarına göre doktor demir ilacına gerek görmedi. D vitamini olarak wellcare kullanıyordum o bitince Carlson'a geç dedi, eczacı kuzenime sordum o da Wellcare nanoteknoloji, Carlson biraz daha pahalı ama daha güvenilir dediği için iki gündür Carlson kullanıyorumArkadaşlar ne zamandır netim yoktu bişey sormak istiyorum bu d vitamini ve kanilacı olarak parapensiz olan var mı ya da hangisini kullanıyorsunuz
Decavit ve sağlık ocağınanın verdiği vegaferon(kan ilacı)verdi ama içinde parapen var doktora sordum parapen zararı olmıycak kadar az dedi ama için rahat değil
Kuzummm sen hamilemisin uzun zamandır girmiyodum çoook sevindim yaa Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylaTeşekkürler canım
Yani 0 da olur kısa kollu da olur önce onu giyecek atlet gibi
Üstune de ya alt üst
Ya da ayakli tulum
Bi de içten çorap (normal kısa çorap demi Külotlu Çorap değil )
Çooook teşekkürler
Kuzummm sen hamilemisin uzun zamandır girmiyodum çoook sevindim yaa Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Hello kızlar ben 2018 annelerin den geldim ziyarete
Oncelikle tüm bebeklere sağlık sıhhat huzur diliyorum
Sonra da bir soru soracağım :)
Şimdi bizim bebeler kış bebesi ya ben uzun kollu ayakli hatta bulursam kendinden eldivenli tulum alacağım
O tulumlarin içine atlet niyetine genelde beyaz başka tulum giydiriliyor ya onları 0 kol mu yarım kol mu alacağım yoksa ooo naptin sen kış bebişi altı da uzun kollu olsun üstü de zaten uzun kollu mu olacak
Bi de bacaklar tek kat oluyor bu mantıkla üşüme yok demi.
Oyyy ben daha bebek giydirmeyi bilmiyorum :)
Çok teşekkürler yardımlarınız icin
Nerde yaşıyorsun bende avusturyadan kalan bir adet d-vitamin var istersen verebilirim parabensizArkadaşlar ne zamandır netim yoktu bişey sormak istiyorum bu d vitamini ve kanilacı olarak parapensiz olan var mı ya da hangisini kullanıyorsunuz
Bende aralık sonu doğurdum hatırlarsan eşofman veya tulum altından bi kere bile kilotlu çorap giydirmedim ne evde ne dışarda.. tulumun içinden kısa çorap giydirdim sadece bide patik geçirdik ayakların sıcak olması önemlı. İçinede sıfır kol bodi atlet Giydirdim uzun kola g erek yok bakdınkı soğuk yine 0 kol hırka geçirirsin ben böyle yapdım bütün kış unutma nasıl alışdırırsan öyle gider. Zaten kışın nereye çıkıyosun ev-araba-avm -araba öyle çok kalın giydirmeye gerek ana kucağına veya battaniyeye sarıp çıkarıyorduk hiçde hasta olmadı kuzum
yesa kızz yesa sana verebilirim istersen d-vitamini ni ben fazla almışdım hiç açmadım duruyor öyle
Avusturyada doğum yapmışdım ya şuan da ordayım zaten hala ağustosta geliyorum ankaraya terredütsüz kullanabilirsin
Benimkide aynı haftaya 7 aylık olcak daha yeni 7 kilo olduEk gıdayı çok yanlış yorumluyorlar ya
Ek adı üstünde benim tek amacım tatlara alışsın yemek diye bi şey var süt harici bi şeyler yutmayı öğrensin eliyle tutsun keşfetsin bu tarz şeyler amaçlıyorum karnı tabiki doysun Da ek gıda+anne sütü yoksa mama ile doysun bi kase çorba içmesin yani bi öğünde
Ve bence ne yedirirsen yedir çocuk kilo alamayabilir benimki çok hareketli iki dakika öyle oynamadan duyduğu çok nadirdir kaka yapacaktır konsantre oluyodur :))) uykusu gelse bile kıpraşır durur bence bu kadar harekete biizmkileirn kilosu iyi bile :)) bi arkadaşımın bebeği vardı topaç gibiydi ama yerinden pek kımıldamazdı. e napsın yediklerini yakıyor diyorm benimkine :))
Muzu ben çok az şekilde ezip yoğurtla veriyorum tadlandırmak amaçlı şeftaliyi karpuzuda kemiriyor sadece o kadarcıkdan bişey olmazArkadaşlar, muz, kavun, karpuz gibi çok şekerli meyveleri, ilk ay ek gıdası olarak vermemeliymişiz. Sindirim sistemine yüklenmemek için, 8.-9. ayda tavsiye ediyolar. Bilginize..
Başlarda diliyle itme refleksi çok normal olacak istem dışı yapıyorlar canım alışmaları bir kaç günü alıyor başlarda 2-3 kaşık midesine gidince seviniyordum bu yüzden fala fazla hazırlama ilk başta hazırlarsanda daha sonrası için dipfrize atsağol canım..biz de pazartesi başlıyoruz nasipse aklımda deli sorular..
Ben havuç püresiyle başladım İçine çay kaşığından az zeytin yağı ekledim 3. Gün elma püresi ekledim ve daha sonra irmik daha sonra tatlı patates ve bal kabağı derken 2-3 güne bir yeni sebzeler ekledim. Öğlen vermen önemli ki akşama uyku vaktine kadar sindirsin. Yoğurdu kendim yapıyorum tatlandırmak için ya biraz muz ya elma yada kaysi ezip ekledim yoğurduda akşam üzeri veriyorumBizde bugün olduk. Çok ağladı ama çabuk sakinleşti. Şuan uyuyor bakalım günümüz nasıl geçecek. Bizimki iki bacak 1 koldan yaptılar iğneleri. Bu arada ek gıdaya başlıyacağız. Siz neler yapıyorsunuz. @Sabirsiz61 @Esra @asli2434 @matmazel_matmazel ve diğer anneler ne yaptı acaba
canım pürelerini nasıl hazırlıyorsun buharda mı haşlıyorsun direk suyun içinde mi? ve ne şekilde püre haline getiriyorsun?Ben havuç püresiyle başladım İçine çay kaşığından az zeytin yağı ekledim 3. Gün elma püresi ekledim ve daha sonra irmik daha sonra tatlı patates ve bal kabağı derken 2-3 güne bir yeni sebzeler ekledim. Öğlen vermen önemli ki akşama uyku vaktine kadar sindirsin. Yoğurdu kendim yapıyorum tatlandırmak için ya biraz muz ya elma yada kaysi ezip ekledim yoğurduda akşam üzeri veriyorum
İlk başlarda itip durdu ağızıyla ama bir ay oldu artık çok severek yiyor. Haftaya 7 aylık olcak ince bulgur, 3-4 tane soyulmuş nohutda vermeye başlıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?