İlk zamanlar sende onun yanından ayrılma alışana kadar oyna alıştır yerde oynamaya oyalanacak seyler koy onune pet şişeyi çok seviyorlar koy oynasın gözetimin altında poşet ver oynasın bi süre sonra kendi kendine oynamayı ögrenck merak etme canım
Arkadaşlar nasılsınız 9 ocaktan beri gidip yazamadım iki bebeğe bakmak zor valla biri 27 diğeri 7 aylık oldu bile
Kuzularnz nasıl ek gıda ile oğlum çok mutlu şükür hiç gündüz uyumaz di uyuyur
Tel sarar alkış gel gel bunları yapıyor bu ay gelişiminde bunlar normal yazıyor
5 aylıkken diş çıkardı
Çok aşırı hareketlili ilk bebeğini yatak kenarına koysam bile düşmedi bu ise 2 kere havada yakaladım
Doktor inanmamsti ama doğdu doğalı dönüyor ağlaya ağlaya dönerdi ilk zamanlar
Çok anne bağımlısı bide bensiz yapamıyor ilk oğlumla hiç uyumadım ama bu bebiş doğdu doğalı benle uyuyor
Ara ara girip yazıcam.emeklemeye başlamış bebekler ne güzel bizimki emekliyor sonra koltuğa tutunup kalkıyor diğer oğlum bu hareketi 10 aylıkken yapmıştı bu biraz hızlı cengaver
Üç kısmı aynı aslında ya sadece boyu küçük bide kapağı tam açılıyor benim eklediğimin.ben alayım bu ilk fotodakini en iyisi memnun kalmazsam artık başka alırım sağol canım tşkr ederim :)
Ev yapımı gibi tabiki olmaz ama meyve puresini seviyor karışık meyve meyve bahçesi vs vs ama sebze puresini kavanoz mamalarında yemedi oğlum. Bide yoğurtta kıvamı tutturamadigim için arada kayısılı hazır yoğurt veriyorum sütaş in çok seviyor. Ama elimden geldiğince kendim yapmaya çalışıyorum hepsini
Kızlar heralde enson diş çıkaran biziz :) bugün ilk dişini citlatti benim dana. Hem mutluyum hemde korkuyorum ısıracak diye yeni dişler jilet gibi olur
Ayrıca örümcek işini ne yaptınız. Hangisinden aldiniz ?
Uzun süredir memleketteydik doğru düzgün giremedim okuyamadım da
mrs_aysel
Canım alıştırma bardağını kullanıyor mu seninki. Benim dana geveliyor ancak. Hüpletmeyi beceremedi. İçinden damlamaz aparatını çıkarıyorum su ağzına gelince mecbur emiyor ama takılı olunca yok . bardakla içmeyi seviyor koca adam gibi biberonuda bıraktı vs vs vs
Kızlar heralde enson diş çıkaran biziz :) bugün ilk dişini citlatti benim dana. Hem mutluyum hemde korkuyorum ısıracak diye yeni dişler jilet gibi olur
Almadim ben almayi dusunmuyorum zaten yaz gunu.tum.meyveler var suyunu ya da içinden birazini elimde ezip veriyorum ,imkan oldukca kendin.yapmak daha iyi
Kızlar 6. Ay aşımızı olduk ve iki gündür oğlum bir anormallesti. Her zaman tepki verdiği şeylere şimdi tepki vermiyor aşırı bir sakinlik hali söz konusu. Aç olduğunda yaygarayi basan biz yemekteyken beni kucağınıza alın diye bağıran çocuk gitti yerine tuhaf bir çocuk geldi . acile goturmelimiyim sizlerde de böyle birşey oldumu
Acildeki çocuk doktoru değil sadece kan alır geçerler yada tavsiye edeceğiniz birşey varmi
Kızlar 6. Ay aşımızı olduk ve iki gündür oğlum bir anormallesti. Her zaman tepki verdiği şeylere şimdi tepki vermiyor aşırı bir sakinlik hali söz konusu. Aç olduğunda yaygarayi basan biz yemekteyken beni kucağınıza alın diye bağıran çocuk gitti yerine tuhaf bir çocuk geldi . acile goturmelimiyim sizlerde de böyle birşey oldumu
Acildeki çocuk doktoru değil sadece kan alır geçerler yada tavsiye edeceğiniz birşey varmi
Avent almıştım çok memnunum
İnternette çoğu yorum akıtıyor diye olumsuzdu ama hiç akıtma yapmadı evde bardakla da içirdiğim oluyor ama dışarda hep alıştırma bardağı yanımızda
mrs_aysel
Canım alıştırma bardağını kullanıyor mu seninki. Benim dana geveliyor ancak. Hüpletmeyi beceremedi. İçinden damlamaz aparatını çıkarıyorum su ağzına gelince mecbur emiyor ama takılı olunca yok . bardakla içmeyi seviyor koca adam gibi biberonuda bıraktı vs vs vs
Biz kullanıyoruz alıştırma bardağını çok seviyor bazen diş kaşıyor onla ama Son zamanlarda su içildiğini baya kavradı bence onu görünce heyecanlanıyor su gelecegini anlıyor çekerek içmeyi de öğrendi artık
bizimki 21 inde 8 aylık olacak inş seninki daha küçük o yüzden zamanla alışacaktır
Damlamaz aparatı hangisi ?
Bizimkinin içine takılan bi aparat yok normal suyu koyup kapatıyorum işimiz bitince de kapağını kapatıyoruz o kadar
Bizimkinde daha diş Yok
Hayırlı olsun dişiniz :) inci gibi dizilsinler
5 aydır her gören diş çıkaracak herhalde diyor sürekli eller ağzında kaşıyor ama gelen giden Yok :)
Örümcek almadım almayacağım sevemedim bi türlü ben o şeyi :) yürüme yardımcısı dediklerinden alırım belki
Selam anneler,uzun zaman sonra ilk kez girebildim. Kızım alttan iki diş çıkardı. Şuan da üstler çıkmak üzere. Son 1 haftadır hiç uyumuyoruz desem yeridir. Ek gıdaya başladık amameyve dışında severek yediğimiz birşey yok. Belki biraz yoğurt veya yumurta. Günde toplasan 1 çay bardağı ek gıda yemiyor. Kilo alımı iyi çıktı ama çok şükür. Bir aydan fazladır huysuz aşırı kucakçı ve anneci. Yerde durduğu günde maksimum 15 dakika. Henüz emeklemiyor. Kucakta kalmaya devam ederse de emekleyemiycek sanırım. Ana yuvarlanarak,geri geri,yada sürünerek istediği yere gidebiliyor. Etrafında dönüyor. Dizlerinin üzerinde yaylanıyor. Desteksiz oturuyor. Bizde durumlar böyle. Biraz uzun oldu ama okudum özet geçtim hiç uyumayan,gece kucağımda uyumak isteyen bir bebeğim var. Yanına uzanıp emzirmemi bile kabul etmiyor. Kucağımdan indirdiğim an ağlıyor. Bu yüzden bütün gün huysuz. Uykusuz.Emmek istiyor sürekli oyüsden. Ne yapmalı bilmiyorum. Üst dişi çıkınca rahatlaemı acabaa