- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Neyse kimsenin aklına melina lik yapıyor vs diye gelmesin duygu somurusude yapmıyorum .
Doktora gittik olay çözüldü. Doktorun verdiği ağrı kesiciden öyle oluyormuş.
Neden kendin yapmiyorsun? Sonucta rafa giren herseyde katki maddesi var hicbiri senin yada benim yapamayacagim birsey degil.Bu marketteki cam kavanozdaki meyve pürelerinden aldınız mı? Milupa hipp vs. Çok rahat bişey ya, aç yedir heryerde. Tadı da şekersiz..
Çok zararlı mıdır yaa.. Katkı vs.. Kullansam mı mesela haftada 3-4 kere ...
Neden kendin yapmiyorsun? Sonucta rafa giren herseyde katki maddesi var hicbiri senin yada benim yapamayacagim birsey degil.
Peki hangisinden aldin penguenler arti18ay,truman 12ay yaziuor ben de silikon.uc almak.istemiyorum.karatsiz kaldjmAvent almıştım çok memnunum
İnternette çoğu yorum akıtıyor diye olumsuzdu ama hiç akıtma yapmadı evde bardakla da içirdiğim oluyor ama dışarda hep alıştırma bardağı yanımızda
Fotoğrafını ekliyorum ama bu silikon uçluPeki hangisinden aldin penguenler arti18ay,truman 12ay yaziuor ben de silikon.uc almak.istemiyorum.karatsiz kaldjm
Istemsiz güldüm tarhana mevzusuna:) belki icine degisik birsey katmistir. Bak ben sarimsak ve nane ekliyorum kizim cok seviyor tarhanayi. Yaptığın seyleri degis kasikla degilde kati seyleri mesela kahvaltisini elinle vermeyi dene buda erkili bir yontem. Miray ne yogurt ne meyce kesinlikle yemiyor. Ama kefir mayaladim kefiri severek iciyor. Ayran yaptim tuzsuz onuda iciyor. Yani alternatiflerine yonelsen. Illa her bebek muhallebi yemek zorunda degil sonucta. Ac olsa emin ol anlarsin zaten tadimlik gidilmesi lazim bakma biz doyumluk pesinde kosuyoruz. 1 yasa kadar anne sutu ana besin kaynagi olmali bos yere uzme kendini.Hazırcı anne gibi konuştumm. Bi görseniz halimi, bebekten her bulduğum zaman aralığında mutfaktayım. Tavuk suları, sebze çorbası denemeleri, gece tok tutsun diye keçiboynuz özlü muhallebiler; püreci olmasın diye akşamüstü meyve ile BLW denemeleri... Çok uğraşıyorum ama sevdiği bişey daha bulamadım..
Full emiyo şükür..
Bi kere komşuda tavuk suyu tarhana çorbası içti, hem de kadın yedirdi. Nası kıskandım, ben bu kadar uğraşiim, elalemin çorbasını sevsin.. Neyse yesin yeter ki dedim. Kadın aynı kuru tarhanadan verdi, evde yap diye, ertesi gün yaptım, sonuç: yemedi!
Sabır mı ediyim?.. 12 ocak doğumluyuz.. Tabi acelemiz yok ama, özeniyorum işte, ufak tefek yesin, alışsın.
Bi de, heralde diş ten, geceleri çok sayıda uyanıyo. Aç mı ki, diyorum.. Ama emiyo da..
Klişe bir 'Aç bu çocuk' annesi oldum.. : ))
geçmiş olsun canım, kim duygu somurusu yapiyorsun dedi ki? o ne demekmis..
oluyor oyle huy degisiklikleri, benimkiler masallah agri kesiciye de bana misin demiyorlar :))
gayet fikir fikirlardi aşıdan sonra.. arti inanilmaz huysuzluk oldu 3-4 gun.. sonra gecti..
ama gun gecmiyor ki yeni bi huysuzluk dalgasi gelmesin..
diş cikariyorlar, gecede 2-3 kez aglayarak uyaniyor ada.. sabah baktim patlamak uzere ust disi.. oyle boyle buyuyorlar :))
Bardakla içiyorsa çok iyi işte alışsın şimdiden
Biz kullanıyoruz alıştırma bardağını çok seviyor bazen diş kaşıyor onla ama Son zamanlarda su içildiğini baya kavradı bence onu görünce heyecanlanıyor su gelecegini anlıyor çekerek içmeyi de öğrendi artık
bizimki 21 inde 8 aylık olacak inş seninki daha küçük o yüzden zamanla alışacaktır
Damlamaz aparatı hangisi ?
Bizimkinin içine takılan bi aparat yok normal suyu koyup kapatıyorum işimiz bitince de kapağını kapatıyoruz o kadar
Bizimkinde daha diş Yok
Hayırlı olsun dişiniz :) inci gibi dizilsinler
5 aydır her gören diş çıkaracak herhalde diyor sürekli eller ağzında kaşıyor ama gelen giden Yok :)
Örümcek almadım almayacağım sevemedim bi türlü ben o şeyi :) yürüme yardımcısı dediklerinden alırım belki
aman allahım korkunç. Çok geçmiş olsunn allahtan geçmiş .İlk defa duydum böle bişey .Çok sağol canım benim.
2 3 gündür doktor doktor geziyorum cocuk aşılardan sonra kendini kaybetti.
İsmiyle cagirdigimizda hemen bakan çocuk bizi hiç sallamayan . uyaranlara tepki vermeyen bir çocuk oldu.
O hareketli çocuk gitti yerine sakın tuhaf bir çocuk geldi sakin ama aşırı sakin ...
aşılardan dan dolayı otizmin tetiklendiğini düşündük.
Gittiğimiz her doktor bizi nöroloji ye yönlendirdi, beyin kanaması dahi olabilir vs ilki ağzı kesiciden demişti içimi rahatlattı hemen paylaştım burda ama belirtiler devam edince tekrar hastaneye değil hastanelere gitmeye başladık hafta sonunada gelince belirtilerin yoğunlaşması dahada sıkıntı.
Allahtan ogrendikki bu boğmaca aşısı ile çocuk felci aşısının yan etkisiymiş.
Mizaç değişikliği, kendini kaybetme , kitlenme , aşırı sakinlik uyaranlara kendini kapatma sebepsiz yere garip garip gülme vs vs
Doktor ; bu belirtiler azala bilir, cogalıp kalıcı olabilir, dedi ...72 saate geçmesi lazimm dedi ama 5. Gün olduğu halde hala gecmemisti bizimki
Allahtan dün itibariyle geçti...
Bir daha aşı mi TÖVBE...
çok geçmiş olsun... Bu dr ların yatacak yeri yok.. Hemen nöroloji! Başından savsın ohh fıRsat...Çok sağol canım benim.
2 3 gündür doktor doktor geziyorum cocuk aşılardan sonra kendini kaybetti.
İsmiyle cagirdigimizda hemen bakan çocuk bizi hiç sallamayan . uyaranlara tepki vermeyen bir çocuk oldu.
O hareketli çocuk gitti yerine sakın tuhaf bir çocuk geldi sakin ama aşırı sakin ...
aşılardan dan dolayı otizmin tetiklendiğini düşündük.
Gittiğimiz her doktor bizi nöroloji ye yönlendirdi, beyin kanaması dahi olabilir vs ilki ağzı kesiciden demişti içimi rahatlattı hemen paylaştım burda ama belirtiler devam edince tekrar hastaneye değil hastanelere gitmeye başladık hafta sonunada gelince belirtilerin yoğunlaşması dahada sıkıntı.
Allahtan ogrendikki bu boğmaca aşısı ile çocuk felci aşısının yan etkisiymiş.
Mizaç değişikliği, kendini kaybetme , kitlenme , aşırı sakinlik uyaranlara kendini kapatma sebepsiz yere garip garip gülme vs vs
Doktor ; bu belirtiler azala bilir, cogalıp kalıcı olabilir, dedi ...72 saate geçmesi lazimm dedi ama 5. Gün olduğu halde hala gecmemisti bizimki
Allahtan dün itibariyle geçti...
Bir daha aşı mi TÖVBE...
çok geçmiş olsun... Bu dr ların yatacak yeri yok.. Hemen nöroloji! Başından savsın ohh fıRsat...
Bu kadar kolay vermesinler bu muayene yetkisini ya. Staj dönemi mi uzatılsın, devlet hastanesi mi zorunlu olsun, bu kafadakiler, tecrübe edinmeden hoop bi özel hastaneye kapak atıp, insanların hayatıyla oynamasınlar.
aman allahım korkunç. Çok geçmiş olsunn allahtan geçmiş .İlk defa duydum böle bişey .
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin bu doktorları da Allah ıslah etsin ne diyeyimSağol canım. Nette biraz araştırınca okadar çok şey gecmiski insanların başından onları okuyup üstünede yaşayınca aşıların gerçekten masum olmadığını öğrendim. Rabbim kimseye yasatmasin
Kızlar biz de tatildeyiz ve alttan iki diş patlattı bizimki de buranın tadını pek çıkaramıyoruz malesef ama ateş olmadı en azından çok şükür bu arada tatilde olan veya gidecek olan varsa otel aşçısından bebek için çorba istiyorum diyerek çorba yaptırabilirsiniz aklınızda olsun
Çığlık sayılmaz ama yüksek sesle ağlıyor bizimki de genelde pek ağlayarak uyanmazDişleriniz hayırlı olsun canım. Bizimde 2. Çıktı gece çığlık çığlığa uyaniyor , sizdede varmı bu durum
Biz daha çıkarmadıkKızlar heralde enson diş çıkaran biziz :) bugün ilk dişini citlatti benim dana. Hem mutluyum hemde korkuyorum ısıracak diye yeni dişler jilet gibi olur
Ayrıca örümcek işini ne yaptınız. Hangisinden aldiniz ?
Uzun süredir memleketteydik doğru düzgün giremedim okuyamadım da
okurken ben yoruldum :) demir ilacını kaşıkla veriyorum sonra dişlerini ıslak bi bezle siliyorum damaklarını falan . doktora sormuştum leke bırakırmı die çünkü ablamın oğlunda demir ilacı leke bıraktı böle bakınca çürük gibi görünüo hala. Doktor da bana demir daha önemli sakın ihmal etme dişleri zaten büyünce dökülcek demişti. ama ben çözümü kendim buldum kaşığı dişlerini değdirmeden veriyorum sonra siliyorum .Selamlar herkese ne zamandir yazmamisim.
Bizde durumlar fena, Baris ayakli bir mikser oldu adeta, butun gun pesindeyim.
Duz duvardan destek alip ayaga kalkiyor sonra ver coşkuyu:)) bütün gun pat kut duserek falan bitiyor. Bugun 4 parmagini birden çekmeceye sıkıştırmış. Gözümün onunden ayirsam bir sey oluyor cok yoruluyorum kisacasi.
Gündüz uykusu yok gibi bir sey, iki defa yarımsar saat uyuyor genelde. Gece de surekli uyanıyor.
Ek gidayla arasi hic iyi değil. Bir tek yumurtaya agzini aciyor onu da bitiremiyor zaten. Sebze meyve vs vs...sevdigi bir seyi bulamadim sanirim henüz. Surekli mutfaktayim yapip yapip döküyorum icim aciyor ama elimden bir sey gelmiyor insallah sut yetiyordur hala.
Ek gidadan sonra tartilmadi da durum ne bilemiyorum.
6 aylik oldugu gun 6 dişi vardi, son 1 aydir dis cikarmiyor meraktayim:)))
Demir ilaci iciremiyorum, cok az verdim onda da ust disleri karardi malesef. Onu fark edince de tekrar vermedim ne olacak bilmiyorum.
Bizden haberler boyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?