2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

bizimkiler koşuyor kovalamaca oynuyorlar :)
dermişim :))
biri emekliyor biri oturdugu yerde bagiriyor beni al gezdir diye.. cocuktan cocuga degisiyor cok takilmamak lazim bence de..
aramizda tekrar hamile olanlar var galiba :)
kimse çıksın ortaya :))
bugun 10 aylik oldular.. saka maka doğum günleri de geliyor, ne cabuk gecti

Aaaaa kimmiş hamile olan gercekten mi?cok merak ettim simdi.sen biliyor musun ikizcan.kizlar bu arada uyku tulumu olarak carters in tulumunu siparis ettim.ins guzeldir gelsin bakicam.ben ici elyafli olanlardan istemiyordum.instagramda irmakevi diye bir adres var oradan uygun fiyatlarda cartersin tulumlari var ihtiyaci olan varsa bakabilir

Ben ben ama kimyasalmis 1 ay oldu dusuk yaptim kaza degil istiyorduk bunuda belirteyim :) evet gelisimleri cok farkli hepsinim kimi emeklemiyor hic kimide yurumeye basladi her iki durumda normal sonucta :)

Ben ben ama kimyasalmis 1 ay oldu dusuk yaptim kaza degil istiyorduk bunuda belirteyim :) evet gelisimleri cok farkli hepsinim kimi emeklemiyor hic kimide yurumeye basladi her iki durumda normal sonucta :)

Çok geçmiş olsun canım . Rabbim hayırlısı ile tekrardan yine evlat nasip eylesin tamamına erdirsin inşaAllah dualarim seninle

Burası biraz hareketlenmiş sonunda bizde 9 ayı bitirdik benim kız 2 aydır emekliyor zaten şuan tutuna tutuna her yere gidiyo nefes aldırmıyo bana ne zaman yürüyecek merak ediyorum altta iki diş çıkmıştı 7 aylıkken üstteki ikisi de tam inmese de baya çıktılar üsttekiler çok zorluyo kızlar benim kız da 1 ay uyutmadı beni tam toparladık bu sefer de burun tıkanıklığı yüzünden rahat uyuyamıyo Sabirsiz61 canım 10 11 nerde ben 8de uyanınca şükrediyodum şu ara 6 buçuk 7 ancak bizde de şimdilik durumlar böyle

Bu arada ben normal penye tulum giydiriyorum pamuklu kalınlar da var ama erken bence defne de çok üstünü açıyo tulum en azından belini kapatıyo o yüzden rahatım ince de olsa

Ben çalışmaya başladım yarım gün bile olsa zor ya
Bizimki de abi
10+1 aylık bugün
7.ayından beri emekliyor bugünlerde ellerini bırakıp ayakta durmaya çalışıyor devriliyor :) ama ben bunun bi şeyler yaptırmayla alakalı olduğunu düşünmüyorum ya çünkü o dönem eşimin ailesiyleydik ve çok fazla kucakta geziyordu
vakti gelince emekliyor bence
Dogdu doğalı en büyük problem uykumuzdu zaten burdan da epey yazmıştım çok sık emmek için kalkıyor. tabi beterin beteri var :)
Akşam 8 buçuk civarı yatar sabah da 8 buçuk gibi kalkar genelde ama değişiklik gösterebiliyor bu saatler. Ama çok fazla kalktığı için ben aylardır uyku uyuyor muyum yoksa kestiriyor muyum belli değil bazı sabahlar tutulmuş kalkıyorum
Uyku eğitimi vereyim ddim çok güzel olmuştu ama o ara hasta oldu doktorumuzda hastalık ve diş döneminde sakın hiç bi şeye zorlama dedi hastalık bitti üst dişler patladı vs derken uykusuz gecelere devam yani :))
Aktivite olarak da montessori etkinlik sayfaları var takip edebilirsin

Ben 7 de emzirip çıkıyorum 8buçuk civarı kalkıyor. 12.45 gibi geliyorm o arada sadece kahvaltı yapıyor bi de 40 dklık bi uykusu oluyor ama kahvltıda çok bi şey yemiyor ya nasıl dayanıyor bilmiyorum ama maalesef böyle
Tek seferlik içmesi için Sütünü bırakabilirsin ama sonraki öğünleri yemek olabilir bence kaç saat ayrı kalacaksınız toplamda ?

cok geçmiş olsun canim yaa, en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin insallah...
bizim kizlar buyusun belki yine isteriz biz de :))

Selamlar herkese,
Niye bilmiyorum benim telefon kadinlar kulubunu acmaz oldu giremiyorum hic. Baglantimda sorun olsa gerek.
Su an tesadufen acti hemen biraz okumaya calistim eskileri:) butun kuzulari ve guzel anneleri öpüyorum öncelikle :)
Calismiyorum bu sene izne ayrildim, bir de calissam kalan akil sagligimin da ardindan el sallardim sanirim :)
Baris oldukca uzun zamandir, 2 ay olmuştur, tek uyku uyuyor. Aksamlari mumkun oldugunca erken yatirmaya calisiyorum cunku sabah kalkis saati degismiyor, maksimum 7
aksam 8-8.30 arasi genelde uyumus oluyor. Istisnalar haric.
Gece sabaha kadar da halimizi ne siz sorun ne ben soyleyeyim.
Ek gidayla arasi soyle böyle. Bazen guzel yiyor bazen agzini acmiyor.
Emekleyip siraliyor, cani isterse 5 -10 sn ayakta dikiliyor ama adım atmaya teşebbüs bile etmiyor.
8 disi var, alismasin da tepki vermemeye calissam da surekli isiriyor:/ gwcen ablasinin ayağını isirmis cigliklarina kostum :))))
Su an bizden haberler boyle

Aaaaaaaa Aaaaaaaa çok teşekkür ederimmmm açıklama için

Ne alakaysa babababababa ya da anne annen diye sıralıyor sanmıştım hahahah

İnşallah Hepimizinki sıralar benimki daha 27 haftalık ama olsun:)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı doğumlar:))

cok geçmiş olsun canim yaa, en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin insallah...
bizim kizlar buyusun belki yine isteriz biz de :))
Sen istiyorsan 2 taneden sonra ben egiliyorum onunde saygiyla:)) demekki kolay bebe seninkiler cesaretine hayran kaldim ben bir kendimi delirmis saniyordum :)) hadi benim yas 35 oldu ailede erken menapoz gecmisi var tukkan kapanmadan bi tane daha yetistireyim kardessiz olmaz diyorum sana ne oluyor :)))

Kiz once dogurda onu sonra ogrenirsin deli kiz :)))) cok guldurdun beni uyanik anne seni daha dogurmadan deneyimmi kazaniyorsun sen bakayim :)

Aaaaaaaa Aaaaaaaa çok teşekkür ederimmmm açıklama için

Ne alakaysa babababababa ya da anne annen diye sıralıyor sanmıştım hahahah

İnşallah Hepimizinki sıralar benimki daha 27 haftalık ama olsun:)
Heee sulaleyi siraliyor dayi teyze hala masallah dun gibi daha ne cabuk buyudu zaman su gibi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…