- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Gecmis olsun canim ishal derken rota mi ? Asi yaptirmamis miydin sen?kızlar merhaba emeklemelerden konuşulmuş kerem 16 aralık doğumlu daha 3 gündür emekliyo acele etmeyin emekler.bide kerem kusma ve ishal salgınına yakalandı 1 haftadır çocuğum ishal ilk 3 gğn kustu sonra kusma durdu ishal devam ediyor iştahıda kapandı biran önce geçsin artık çok yıprandı yavrum.aman sizler dikkat edin ena salgın var haberiniz olsun solınum yoluyla da geçiyor hasta birileri varsa yaklaştırmayın
eti yardiysa 1 hafta 10 gun icinde yarim küçük pirinç gözükür hayırlı olsun..Selam anneler bebeğim diş çıkarma evresinde ışıkla baktım sabah onun sağ diş yeri yarılmış biraz. Diş bu yarılmadan nekadar sonra çıkıyor tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Geçmiş olsun Allah şifa versin Asli..kızlar merhaba emeklemelerden konuşulmuş kerem 16 aralık doğumlu daha 3 gündür emekliyo acele etmeyin emekler.bide kerem kusma ve ishal salgınına yakalandı 1 haftadır çocuğum ishal ilk 3 gğn kustu sonra kusma durdu ishal devam ediyor iştahıda kapandı biran önce geçsin artık çok yıprandı yavrum.aman sizler dikkat edin ena salgın var haberiniz olsun solınum yoluyla da geçiyor hasta birileri varsa yaklaştırmayın
henüz tam yarmadı hafif çizik oluşmuş etteeti yardiysa 1 hafta 10 gun icinde yarim küçük pirinç gözükür hayırlı olsun..
inşallah :)henüz tam yarmadı hafif çizik oluşmuş ette
İnş atarda rahatlar teşekkür ederim :)
Geçmiş olsun canım bu ara ya ishal yada şu meşhur el ayak ağız hastalığını duyuyorum sürekli çocuğu doğru dürüst dışarı çıkarmıyorum o yüzden inşallah çabucak atlatırsınızkızlar merhaba emeklemelerden konuşulmuş kerem 16 aralık doğumlu daha 3 gündür emekliyo acele etmeyin emekler.bide kerem kusma ve ishal salgınına yakalandı 1 haftadır çocuğum ishal ilk 3 gğn kustu sonra kusma durdu ishal devam ediyor iştahıda kapandı biran önce geçsin artık çok yıprandı yavrum.aman sizler dikkat edin ena salgın var haberiniz olsun solınum yoluyla da geçiyor hasta birileri varsa yaklaştırmayın
cnm telim bozuktu yeni okuyabildim.hayır rota değil aşısını yaptırdım başka bir salgındı.geçti çok şükürGecmis olsun canim ishal derken rota mi ? Asi yaptirmamis miydin sen?
Sagol canim amin insallah tume yavrularimiz saglikla buyusunler. 8 aylik oldu 2 disi cikti. Buyuyo cok sukur. Sen iyisin insallah.Ay doğmuş sünnet olmuş yaşına yaklaşmış nerdeyse maşallah :) zaman nasıl geçiyor. Pek sevindim. Sağlıkla büyüsün
Sevindim cok gecmis olsun canimcnm telim bozuktu yeni okuyabildim.hayır rota değil aşısını yaptırdım başka bir salgındı.geçti çok şükür
cnm telim bozuktu yeni okuyabildim.hayır rota değil aşısını yaptırdım başka bir salgındı.geçti çok şükür
Merhaba anneler yazdı tatildi derken doğru düzgün giremez olduk :)
Herkesin minnagi emekliyor mu :)
Benim oğlanda emekleme yok öyle etrafı izliyor önüne ne koyduysam aynı umurunda değil.
Nerde yanlış yaptım bilemedim.
Beni yurutun diyor mecbur örümcek aldim evde motor böceği gibi geziyor
Canım karşısında emeklesen belki işe yarayabilir bi dene istersen ben karşısında emekledim benden gördü oda emekledi bi dene bakalım inşallah işe yarar
İnşaAllah canım bide onu deneyeyim umarım başarılı olur bu sefer :)
Tembel yahu hiç pet sise telefon oyuncak vs vs denemediğim birşey kalmamisti kendi capimdabide bunu deneyeyim
Oglum 27 aralik doğumlu, grubun abilerinden sayılır :) cok da hareketli bir veled ama zor geliyor galiba emeklemek. Emeklemeden yürümek istiyor gibi. Cik fazla yerde kendi galine vakit gecirmiyor. Ne denediysem olmadi. Elbet birgun emeklerler , yürürler. Orumcek midir yurutec midir nedir onu da annemler zorla aldi bağırsak problemi oldugunu dusundukleri icin ona da alisinca bu kez iyice emekleme olayi rafa kalkti. Yurutece binip evi talan ediyor, carpisan arabalar gibi dolaşıyor. Cok tehlikeli birsey. Gucum tükenince koyuyorum mecbur çünkü geri kalan tum vakitte kucağımda.
Uykular ne durumda? Gunduz 1 uykuya düşürme çabasında bizimki. Gece de dislerden dolayi tamamen uyanip oturuyor bu aralar.
Bir de uyku tulumu kullanan var mi? Dolgusu pamuk olan bi urun bulamadim. Mothercare den 2.5 tog aldim ama daha erken onu kullanmak icin. Siz kullanıyor musunuz?
Ve ve ve nasil vakit geçiriyorsunuz, aktivite vb. ?
Ses verin grubun eski enerjisi gelsin :))
Merhaba anneler yazdı tatildi derken doğru düzgün giremez olduk :)
Herkesin minnagi emekliyor mu :)
Benim oğlanda emekleme yok öyle etrafı izliyor önüne ne koyduysam aynı umurunda değil.
Nerde yanlış yaptım bilemedim.
Beni yurutun diyor mecbur örümcek aldim evde motor böceği gibi geziyor
Aaaahh caniiimmm sormaaa keremde ek gidaya gectikten sonra hicbir isimi yetistiremez oldum.ben özel bir aktivite yapmiyorum kerem zaten 1 ayı geçkindir emekliyor ablaları ile takiliyor.Oglum 27 aralik doğumlu, grubun abilerinden sayılır :) cok da hareketli bir veled ama zor geliyor galiba emeklemek. Emeklemeden yürümek istiyor gibi. Çok fazla yerde kendi haline vakit gecirmiyor. Ne denediysem olmadi. Elbet birgun emeklerler , yürürler. Orumcek midir yurutec midir nedir onu da annemler zorla aldi bağırsak problemi oldugunu dusundukleri icin ona da alisinca bu kez iyice emekleme olayi rafa kalkti. Yurutece binip evi talan ediyor, carpisan arabalar gibi dolaşıyor. Cok tehlikeli birsey. Gucum tükenince koyuyorum mecbur çünkü geri kalan tum vakitte kucağımda.
Uykular ne durumda? Gunduz 1 uykuya düşürme çabasında bizimki. Gece de dislerden dolayi tamamen uyanip oturuyor bu aralar.
Bir de uyku tulumu kullanan var mi? Dolgusu pamuk olan bi urun bulamadim. Mothercare den 2.5 tog aldim ama daha erken onu kullanmak icin. Siz kullanıyor musunuz?
Ses verin grubun eski enerjisi gelsin :))mrs_aysel Esra Sabirsiz61 asli2434
Düz duvara tirmanan cocuk yapmışız. Memeyi bile koltuk kenarında ayakta iciyor memeler yere degmek uzereOglum 27 aralik doğumlu, grubun abilerinden sayılır :) cok da hareketli bir veled ama zor geliyor galiba emeklemek. Emeklemeden yürümek istiyor gibi. Çok fazla yerde kendi haline vakit gecirmiyor. Ne denediysem olmadi. Elbet birgun emeklerler , yürürler. Orumcek midir yurutec midir nedir onu da annemler zorla aldi bağırsak problemi oldugunu dusundukleri icin ona da alisinca bu kez iyice emekleme olayi rafa kalkti. Yurutece binip evi talan ediyor, carpisan arabalar gibi dolaşıyor. Cok tehlikeli birsey. Gucum tükenince koyuyorum mecbur çünkü geri kalan tum vakitte kucağımda.
Ses verin grubun eski enerjisi gelsin :))mrs_aysel Esra Sabirsiz61 asli2434
Düz duvara tirmanan cocuk yapmışız. Memeyi bile koltuk kenarında ayakta iciyor memeler yere degmek uzeretaytay yapiyor bazen cesaretlenip kendini koltuga mama sandalyesine dogru atiyor 1 2 adim. Arka donulecek bir cocuk degil her yere parmak sokuyor. Butun gun onunla cebellesmekten pek bir seye vakit bulamiyorum. Ama buralar canlanirsa neden olmasin. Uyku tulumu almadim henuz erken zaten almayacagim evimiz merkezi sistem biz bike don atlet duruyoruz kisin. 1.5 disimiz var 15 gun oldu ilki cikali. Gece uykularimiz saat basi emmek istemesi yuzunden sekteye ugradi en buyuk etken dis huysuzlugu. Eskiden 10 11 uyanan cocuk 1 aydir 8 de ayakta yeter sana bu kadar rahatlik dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?