2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Masallah Barisa yakinda evlendirin beni diyecek benim kadar disi var :)))

Merhaba.bebeginizde göbek fıtığı varmış gecti mi acaba?benim bebegimde de çıktı merak edyrm

Selam anneler, sesler çıkmaya başladı şükür.
9+13 oldu kızım. 8300 gr idi 13 gün önce dr da. Şimdi tarttım, 8100 gr a düşmüş..
Çok hareketli.. Koşma hızında emekliyo. Ondan mıdır?
Dr da kan tahlili yapıldı, iyi çıktı.
Anne sütü emiyo hala, 2 öğün falan da ek gıda.. Miktarlar çok değil ama yiyo..
Niye kg verir ki ya.. Bişe olur mu???

Tartilar arasinda fark olmustur. Vermemiştir:)

Normal bu donemde zayiflamasi hem dis huysuzlugu hemde artik hareketlendi yakiyor demekki motor gelisimi iyiyse ve persentilda cok asagilarda degilse dert etme lütfen. Kilo saglik gostergesi degil sonucta.

Normal bu donemde zayiflamasi hem dis huysuzlugu hemde artik hareketlendi yakiyor demekki motor gelisimi iyiyse ve persentilda cok asagilarda degilse dert etme lütfen. Kilo saglik gostergesi degil sonucta.
motor gelişimi iyi, çok şükür. Kilo persentili %40 gibi.. Keyfi de yerinde. Beslemeye devam o zaman.. Doğru sölüyorsun da işte, anne hissiyatı :)

teşekkür ederim.

motor gelişimi iyi, çok şükür. Kilo persentili %40 gibi.. Keyfi de yerinde. Beslemeye devam o zaman.. Doğru sölüyorsun da işte, anne hissiyatı :)

teşekkür ederim.
Eee o zaman anne rahatlasin:)) evet annelik icgudusu hep acabalar kafada birdeyler icin beyni kemiriyor rahat olmak lazim :)

canım evden 7 buçukta çıkacak , emzirip çıkacak, öğle arası 12 de emzirmeye gideceğim , sonra akşam 5 buçuk ta gelecek geri. idare eder artık herhalde yemekle çorbayla falan 9 ayı bitti. gece uyumadığı için gündüz uykuları uzun. sabah yediden sonra akşam beşe kadar çoğu zaman 3 bazen de 2 sefer uyuyor. 8:00-10:30 arası 12:30-13:30 arası birde 15:00- 16:00 arası uykusu var.

Kızlar daha önce Hisar Hastanesinde doğum yapan var mı doktor onerebilirmisiniz ben ayşe hanima gittim biraz soğuk ve ilgisizdi o yüzden vazgeçtim doktor arayisindayim irem hanimin adini cok duydum gercekten ilgili ve bilgili midir yardimci olmanızı rica ederim

Ben ben ama kimyasalmis 1 ay oldu dusuk yaptim kaza degil istiyorduk bunuda belirteyim :) evet gelisimleri cok farkli hepsinim kimi emeklemiyor hic kimide yurumeye basladi her iki durumda normal sonucta :)
Gecmis olsun canim benim.insallah tekrar olur

Ben ben irem hanimda yaptim dogumumu.simdi oglum 10 aylik.ben cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ediyorum.bana ozelden yazarsan yardimci olurum sana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ay sabirsiz hic gulecegim yoktu.tukkan kapanmadan yetistireyim diyorsun ha

Herkese merhaba, ne guzel şenlenmiş buralar. Artik vakit bulup yazmak daha da zor oldu tabi. Goz bebeklerimiz meraklı, hareketli.. Biz cok kotu bir olay yaşadık. Oglumun bogazinda pet sise kapağı kaldi. Acilde cikardilar. Cocuklu misafir vardi aksam , elindeki su şişesinin kapagi oyuncak sepetimize karismis, düşmüş konulmuş artik nasıl olmuş bilmiyorum. Ertesi sabah oyuncak sepetinin onune oturmasıyla bir oldu olay. Tek tek döküp incelemeden bir daha birsey vermeyeceğim inşallah. Bıraktığımız gibi olmayabiliyormus. Hic aklima gelmezdi boyle birsey yasayacagimiz. Herseye o kadar dikkat ederken...... Rabbim yavrumu yeniden verdi bana. Allah kimseye yasatmasin.

çok geçmiş olsun . evde yutacagı şeyleri kaldırıyoruz ama bir yere gittiğimizde dikkatli olmak lazım. Bizde misafirliğe gitmiştik koltugun altında çivi varmış tabiki görmedim. Oğlumun agzında bişeyler gevelediğini görünce elimi agzına atmam bir oldu ve çivi agzındaydı. Şok yaşadım gerçekten yani saniyelik bi olay . İyiki yutmadı onu

Ay canim cok gecmis olsun.rabbim bir daha boyle kotu seyler yasatmasin.evde baska cocuklar olunca isler dahada zorlasiyor.tekrardan gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…