Selam kızlar mert hareketlenmeye başladığıdan beri hep başına bişeyler getiriyor bugün yürüteçten düştü yani yürüteci halıya takıldı ve devrildi nasıl içli içli ağladı tahmin edebilirsiniz dudağı patladı kanadı burnu kanadı ve üst dişetleri çok şiş duruyordu diş çıkarmak üzereydi o şiş olan ön dişeti patlamış dişin ucu görünüyor tabi dişeti de kanadı sonra da morardı çok üzülüyorum içim yanıyor ya zaten diş çıkarma dönemi mahfediyor bebekleri bir de bu geldi başına yavrumun
Çok geçmiş olsun canım.
Yalnız bırakma, Allah korusun. Biz de yürüteç aldık büyük kız biniyor çok hoşuna gitti küçük hiç durmuyor içinde. Büyük binip küçük de ayakta yanında duruyor öyle oyuncak bölümüyle oynuyorlar benim kızlar ters biraz
Çok geçmiş olsun canım.
Yalnız bırakma, Allah korusun. Biz de yürüteç aldık büyük kız biniyor çok hoşuna gitti küçük hiç durmuyor içinde. Büyük binip küçük de ayakta yanında duruyor öyle oyuncak bölümüyle oynuyorlar benim kızlar ters biraz
Bizimkine de abisi ondan çok biniyordu zaten abisine almıştık bebekken şimdi kardeşine pek fırsat vermiyordu içine girip ayakta yürüyordu oturmadan ama kaldırdık artık düşme olayından sonra
@Sabirsiz61 abla senden güzel bi bomba bekliyorum yakında inşallah kimya87
canım geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin canım
Arkadaşlar çocuklarınıza aldıgınız kitaplar varmı aldıysanız nerelerden aldınız yazarmısınız @mrs_aysel canım sen ögretmenlik olarak benden daha tecrübelisin seninde fikirlerini almak isterim neler yapıyosun bebeginle etkinlik olarak
Buraların canlanması benimde çok hoşuma gitti böyle devam edelim inşallah
@Sabirsiz61 abla senden güzel bi bomba bekliyorum yakında inşallah kimya87
canım geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin canım
Arkadaşlar çocuklarınıza aldıgınız kitaplar varmı aldıysanız nerelerden aldınız yazarmısınız @mrs_aysel canım sen ögretmenlik olarak benden daha tecrübelisin seninde fikirlerini almak isterim neler yapıyosun bebeginle etkinlik olarak
Buraların canlanması benimde çok hoşuma gitti böyle devam edelim inşallah
Kızlar selamlar özellikle anaokulu öğretmeni arkadaşlara sormak istiyorum şu Adım Adım bebek gelişimi setlerini duydunuz mu ben bi arkadaştan duydum çok iyi dedi internette fiyatına baktım aylık 60 lira gibi bişey pahalı geldi değer mi değmez mi karar veremedim alan var mı
Sorma benim kız da ya yırtıyo ya ağzında ben de çok hevesliydim şimdilik kaldırdım sadece bir tane bütün yaprakları kalın bir kitap var ona bakıyoruz biraz
Kızlar selamlar özellikle anaokulu öğretmeni arkadaşlara sormak istiyorum şu Adım Adım bebek gelişimi setlerini duydunuz mu ben bi arkadaştan duydum çok iyi dedi internette fiyatına baktım aylık 60 lira gibi bişey pahalı geldi değer mi değmez mi karar veremedim alan var mı
Bana da arkadasim çok ovguyle bahsetti. Geçmişe yönelik olumsuz yorumlar okudum nette ama sanırım düzeltmişler. Abonelik sisteminde sıkıntı yaşayanlar da olmuş, iptal etmesine rağmen parası çekilmeye devam edenler vs. Ilk önce d&r dan alıp kararımı vereceğim.
Uyku tulumu hala kullanmıyor musunuz? Gece üzerine orttugum örtüyü öyle bir hale getiriyor ki sık sık müdahale edip bir se ben uyandiriyorum. Mothercare 2.5 tog çok kalın kollar, ayaklar hep kapalı. Halo ayaklı uyku tulumu hoşuma gitti. Kollar da orttugumuz şekilde açık. Hava alır vaziyette. Polar olmasını istememiştim ama hafif ve sıcak başka birşey yok sanirim. Fiyat yüksek o kadar etmez tabi. Önerisi olan var mı?
Uyku tulumu hala kullanmıyor musunuz? Gece üzerine orttugum örtüyü öyle bir hale getiriyor ki sık sık müdahale edip bir se ben uyandiriyorum. Mothercare 2.5 tog çok kalın kollar, ayaklar hep kapalı. Halo ayaklı uyku tulumu hoşuma gitti. Kollar da orttugumuz şekilde açık. Hava alır vaziyette. Polar olmasını istememiştim ama hafif ve sıcak başka birşey yok sanirim. Fiyat yüksek o kadar etmez tabi. Önerisi olan var mı?
Ben hala bildiğin penye ayaklı yada ayaksız tulum giydiriyorum tam olarak uyku tulumları gibi kocaman kalın değil lcwde satılan biraz büyük boy bebek tulumu gibi düşün
Içerisinde alt, ust de var o zaman değil mi ayrica? Aslında havalar iyi gidiyor ama yatağında yatmayıp yayla gibi yer yatağında yatınca daha ihtiyatlı davranayım dedim.
Içerisinde alt, ust de var o zaman değil mi ayrica? Aslında havalar iyi gidiyor ama yatağında yatmayıp yayla gibi yer yatağında yatınca daha ihtiyatlı davranayım dedim.