2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yalnız o arayla buğday yeserene kadar muhtemelen ultrasonda cikar

Yöntemin geçerliliğini test etmiş oluruz hem. Gelecek kuşaklar için amme hizmeti.

Çocuğuma da derim ilerde hem ben senin kız olacağını üzerine işediğim bugdaylarin yesermesinden anlamıştım diye.

Kızlar bişeyı unuttunuz bırde kalp atım sayısına göre cinsiyet belirlenıyomuş. Daha neler duyacagız

Canim cis geldiği vakit nasıl anlicam kakisi anlıyorum eh eh diyo cis nasıl olucak söyler mi acaba onu birde geceleri nasıl yapıyim
Zaten ilk Zaman çiş geldiğini anlamıyorsun direk hiç sormadan on dakikada on beş dakikada götür çişini yapınca da aaaa çiş yaptı de. 3-4 gün sonra o anlamaya başlıyor çişinin geldiğini. 1 hafta 10 günde ancak kasları çalışmaya başlıyor. Ben gündüzden 10 gün sonra geceyi bıraktım ilk Zaman 2-3 saatte götürüyordum sonraları gecede 2 kere kaldırmaya düştüm

Rabbim gonlundekini sağlıkla nasip etsin canım oğlunun doğum tarihini yazarmisin birde bu bebeğin tahmini dogumunu
Amin canim benim.ilki 30.10.2015 buda 08.01.2016.senin ucuncu cocugun ne olacak sence.tahminin varmi

Amin canim benim.ilki 30.10.2015 buda 08.01.2016.senin ucuncu cocugun ne olacak sence.tahminin varmi
Senin oğlun 8 aylikmi daha canım ay kucukmus isteyerekmi oldu ikinci.bebeğin kesenin ne tarafinda. Fotoyu eline aldığında sag elinin tuttuğunuz yerdemi sol elini tuttuğun yerdemi karindan USG mi

Bilmiyorum canım diğer oğluma 2012 Mayıs hamile kaldım bunda da 2016 Mayıs hamile kaldım .erkekte olabilir kızda olabilir hissedemiyorum niyeyse ama kız olabilir.ocak mart Mayıs agustos eylul aralık kız ayı derler yaa oyüzden kız olabilir.bide 3. Çocukta cinsiyet döner derler ya bi kız bi erkek giderimis yada 2 erkek 1 kız derler eskiler.

Günaydın hamişler benim 3 gündür bulantım yine başladı hatta dün akşam biraz kustum sabahta dayanamayıp doktorun verdiği zofran bulantı ilacını içtim yoksa bütün günüm mahfolurdu inşallah bi zararı yoktur bu ilacın hamilelerle ilgili bi açıklama yazmıyor içinde

merhaba galiba pıhtılaşma için iğne kullanıyorsun, bende kullanıyorum ama bende morluk falan olmuyor, iğneyi yapmadan önce iğnenin içindeki havayı tamamen boşalt, belki o yüzden morartı oluyordur, bir de göbek deliğine yakın yerlerden yapma iğneyi.çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…