Kızlar cinsiyet konusunda çok sabırsızsınız ikili testte muhtemelen öğrenicez zaten biraz sabır analarımız dokuz ay beklemişler sonucu öğrenmek için biz üç ay dayanamıyoruz.
Zaten ilk Zaman çiş geldiğini anlamıyorsun direk hiç sormadan on dakikada on beş dakikada götür çişini yapınca da aaaa çiş yaptı de. 3-4 gün sonra o anlamaya başlıyor çişinin geldiğini. 1 hafta 10 günde ancak kasları çalışmaya başlıyor. Ben gündüzden 10 gün sonra geceyi bıraktım ilk Zaman 2-3 saatte götürüyordum sonraları gecede 2 kere kaldırmaya düştüm
Senin oğlun 8 aylikmi daha canım ay kucukmus isteyerekmi oldu ikinci.bebeğin kesenin ne tarafinda. Fotoyu eline aldığında sag elinin tuttuğunuz yerdemi sol elini tuttuğun yerdemi karindan USG mi
Bilmiyorum canım diğer oğluma 2012 Mayıs hamile kaldım bunda da 2016 Mayıs hamile kaldım .erkekte olabilir kızda olabilir hissedemiyorum niyeyse ama kız olabilir.ocak mart Mayıs agustos eylul aralık kız ayı derler yaa oyüzden kız olabilir.bide 3. Çocukta cinsiyet döner derler ya bi kız bi erkek giderimis yada 2 erkek 1 kız derler eskiler.
Günaydın hamişler benim 3 gündür bulantım yine başladı hatta dün akşam biraz kustum sabahta dayanamayıp doktorun verdiği zofran bulantı ilacını içtim yoksa bütün günüm mahfolurdu inşallah bi zararı yoktur bu ilacın hamilelerle ilgili bi açıklama yazmıyor içinde
oyy gözumuz aydin bizde 9+2 olduk benim bulantim kusmam hic olmadi mide yanmasindan ölüyorum inan dün anneme sordum o da hic mide bulantisi kusma yasamamis mide yanmasini siddettli yasamis 2,5 ayda asermis bende de aserme yok annem yol gostericim oldu Allah yardımcin olsun tatlim ignelerle aram cok kötü gobegim beze oldu mosmor
merhaba galiba pıhtılaşma için iğne kullanıyorsun, bende kullanıyorum ama bende morluk falan olmuyor, iğneyi yapmadan önce iğnenin içindeki havayı tamamen boşalt, belki o yüzden morartı oluyordur, bir de göbek deliğine yakın yerlerden yapma iğneyi.çok geçmiş olsun.