2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydin .. Geçmiş olsun canim. İlacta sorun yok. Dremamine zofran ve metpamid gebelik bulantilarinin tedavisinde kullaniliyor. İlk gebeligimde bunlari dönüşümlü damardan aliyordum. O zaman hastanede yatiyordum kusmalarin şiddeti sebebiyle. Simdi çocuk var evde mecburen bi sekilde evde tedavi aliyorum ama merak etme bu ilaclari veriyor tüm kadin dogumcular. Tez zamanda biter inşallah

Bi de aklinda olsun devam ederse diye ben yeni bi şey keşfettim doğal ürün. İmmuneks emetium zencefil tabletleri bulanti için. İlaç kadar hizli tesir etmiyor ama etkisi gün içinde daha uzun sürüyor

gurbet deyince yurt dışındasın sanmıştım :))

Kızlar ben bir şey soracağım size. Şimdi ben 1 kg vermişim camış gibi yediğim hâlde ama tam tersi kilo almış gibi duruyorum ve pantolonlarım kapanmıyor artık. Böyle olan var mı aranızda?

Kızlar ben bir şey soracağım size. Şimdi ben 1 kg vermişim camış gibi yediğim hâlde ama tam tersi kilo almış gibi duruyorum ve pantolonlarım kapanmıyor artık. Böyle olan var mı aranızda?
Kilo almasak bile bel kalınlaşırmış canım. pantolonların o yüzden sıkıyor. çok yemene rağmen az kilo alman ise bazı kadınların metabolizmaları hamilelikte artarmış o yüzden.

anaamm çok berbat yaaaa bunla uğraşacağıma beklerim daha iyi sabahları zaten midem berbat

ben de 2 kilo verdim pantolonlarım sıkıyor sadece göbek bölgesi şişti demek ki...

Kilo almasak bile bel kalınlaşırmış canım. pantolonların o yüzden sıkıyor. çok yemene rağmen az kilo alman ise bazı kadınların metabolizmaları hamilelikte artarmış o yüzden.

Evet bak bunu doktor da söylemişti metabolizman hızlanmıştır diye. Dün dışarıda yürürken, parmaklarımın bile sistigini hissettim. Şişkinlik acaip var. O yüzden ödemden, preeklampsiden acaip tırsıyorum.

günaydın tesekkur ederim bazen damara denk geliyor sanırım kanama ve morarma oluyor sanada gecmis olsun

Günaydın bende 1 kilo aldim daha oncede portalda yazdigim gibi leblebi yutmus solucan gibiyim o yuzden ne kotlarım ne taytlarım olmuyo ben hamileyim diye bagiriyorum resmen yaa

canım kızım için hesapladım tuttu, şimdikine de erkek diyor

Günaydın bende 1 kilo aldim daha oncede portalda yazdigim gibi leblebi yutmus solucan gibiyim o yuzden ne kotlarım ne taytlarım olmuyo ben hamileyim diye bagiriyorum resmen yaa

Günaydın canım. Benim de 5 aylık hamile bir arkadaşım var o da öyle gören doğumun yakın mı diye soruyor. Göbeği vücudunun geri kalanını ele geçirmiş adeta.

Dün dışarıda yemeğe gittim. Ben hariç 4 tane daha hamile kadın vardı. Ramazan yüzünden anlaşmış gibi hepimiz aynı yerde yemek yiyorduk. Çok özendim ama keşke benimki de hemen belli olsa, böyle bi' sabah uyansam göbeğim pıtlamış olsa. Çok güzel ama.

canım Allahını seversen ne diyosun sen zaten hormonlardan beynimiz sapıtıyo bi de olmamış şeyi düşünüp kendini üzüyorsun rahat ol yoksa 9 ay hiç geçmez emin ol düşük olsa ufak ufak kanamalar gelir biraz sakin ol yeter bende de oldu idrara gitmede azalma gögüslerimdeki şişliklerde azalma ve çok şükür şuan 9. haftam bitecek ne mide bulantısı ne de baş dönmesi var ne yapayım şimdi acile mi gideyim çocuk yaşıyo mu diye baktırmaya sakin ol canım alacaksa Rabbim her türlü alır

ben bide 3 aya kadar sakliycaktim nerdeeee goren aaa hamilemisin diyo esimin ailesi bilmiyo allahtan uzaktalar 2 hafta kaldi sonra ogrenirler

9+5 olması gerekirken nasıl olmuş anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…