2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
tamam canım aklımda olsun çok sağol ben dut pekmezini duymuştum karaciğeri temizlediği için fayda edermiş ama elim değmedi bir türlü alamadım..
Bende duydum ama bu mucize gibi geldi karacigeri de temizliyor ondan bunu tercih ettim çok memnunum

Kardeşim kızamık çıkardı üstelik birlikte yatıyorduk o ara ben kızamık çıkardığım için korkmamıştım ama şimdi korktum
kızamık ve kızamıkçık aynı hastalık değiller. çok benzerler. geçirdiyseniz problem olacağını sanmam ama hamilelikte hastalıklara dikkat etmek lazım

Herkese tekrar merhaba, ben de sohbetlere katılmak istiyorum ama mide bulantısından ve işlerin yoğunluğundan hiç yazamıyorum tüm duruşmalar bu aya yığılmış sanki, akşama kadar koşturmaktan eve gittiğimde bitmiş oluyorum tamamen.
Dün kontrolüm vardı, bebiş 5 gün ilerden gidiyormuş, anası gibi telaşlı olacak galiba Dr doğumu 3 Ocak olarak güncelledi ama benim sezaryen da olacağı için aralık annesi olabilirim .
Yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum bu arada :)

şişlik durumu maalesef bendede çok var zaten hamile kalmadan önce göbeğim vardı artık iyice sıkmaya başladı yani hamilelikten dolayı karnım belki daha büyümedi ama şiş olduğundan pantolonlarım olmuyor hamile pantolonu almak için de daha erken mi acaba diyorum bilemiyorum iş yerinde çok rahatsızım

kuzucuğu içeride sıkıştırma canım al bi kaç tane pantolon beraber rahatlayın inanki çook rahat oluyorlar..

kuzucuğu içeride sıkıştırma canım al bi kaç tane pantolon beraber rahatlayın inanki çook rahat oluyorlar..

kesinlikle çok moralim bozuluyor zaten rahatsız olacak diye ama erken mi acaba dedim. yarın nasipse kalp atışını duymaya gideceğiz eşime de dedim Allah'ın izniyle duyarsak çıkışta ilk işim gidip hamile pantolonları almak olucak :)))) ablam hamileliği bittikten sonra bir süreye kadar hep hamile pantolonlarını giymişti çok rahat diye

kesinlikle öyle canım, ben diğer gebeliğimde 4. ayda başlamıştım ne eziyet etmişim dedim kendimebirde zaten hamile pantolonu olduğu belli olmuyor ki kimse anlamaz, güzel de oluyolarhayırlı haberlerle gel inşallah, demek yarın büyük gün

Ben 25 eşim 27

İkimizin de yenilendiği yıl değil.
8.33 e 6.25 kız çıkıyor.

Kız diyor.

Bu da kız diyorr

Asli , önceki doğumunun denedim, ona da erkek dedi ama kızım var.
O zaman hala umut var demek ki

Bana da kız dedi.

Neyseeee ben erkek istiyorum ya kesin kız olur.
Bu arada kese yuvarlak bebek solda ama bir ara sağdaydı 7. Haftada.

Rüyamda dra soruyorum tahminin ne diye, yüzde elli kız diyodu. Küfrederek uyandım.

Benim bu haftaya kadar baya çıkmıştı göbeğim ve ben de hamile pantolonu almaya karra vermiştim ama sanırım vücut şiştiği için göbek de çıkmış, bu hafta normal halime döndüm ve tüm giysilerim aynı rahatlıkta oluyor, göbek falan kalmadı. Sen de benim gibi elbise seviyorsan bi süre elbise giy sonra şişlik devam ederse pantolon al bence. Ölçülerimiz daha çok değişecek çünkü

Kızlar ya ben şekerim çıkacak korkusuna (normalde de tatlı falan yiyince 140ı geçer) güzel beslenmeye çalışıyorum.
Ama fark ettim ki aşırı beyaz peynir tüketiyorum. Haftada 2 kg peynir tüketiliyor evde ve eşim bu ara yemiyor sanırım hepsini ben yiyorum.
Bir zararı olur mu?

tuzlu değilse zararı olmaz bence, 8. haftadan sonra kemik oluşumu başladığı için zaten kalsiyum ihtiyacı olur kemikleri sağlam bir kuzucuk olur

Ben 25 eşim 27

İkimizin de yenilendiği yıl değil.
Senin geçen yıl olmuş. 24 yaşındayken yani 3ün katı. Eşinin de 4ün katı olarak en son 24 yaşında yenilenmiş.
En yakın yenilenme senin yaşında olduğu için kız çıkıyor. Ama bu teori doğru mudur bilemem canım :)

gurbet deyince yurt dışındasın sanmıştım :))
Memleketime 1570 km uzaktayim yurt dişi sayilir :) Türkiye sinirlarinda ama dil farkli kültür farkli canim.
1 kg aldım ama gören 5 aylık mı diuye soruyor. Zaten olan göbeğim çok ihtişamlı artık :) Kapılardan geçemicem bennnn

Ben 4 kilo verdim gebelik basindan itibaren. Ama benimde gobegim cikti gaz olduğunu düşünüyorum. Şişkinlik var hic yiyemedigim halde.

Ben gebe diye bi mağazadan almistim ilk gebeligimde. Artik netten de satis yapiyor saniyorum. Siyah diz alti gayet şık kiyafetler var. İlkinde acimistim verdiğim paraya ama simdi yine kullanicam o yüzden iyi ki almisim. Hem zarif gosteriyo kesimi vs güzel modellerin. Bi bak istersen. Onun dişinda alternatif Lcw dar paça kumaş pantolonlari var hamile için büyük mağazalarında daha çok çeşit var güzel bi tunikle bayramda kullanilir bence.

Evet peynir tuzsuz olduktan sonra gayet faydali. Kalsiyum hem sana hem bebeğine. Ne güzel

kızlar bu kan yenilenmesine göre Allah ım korusun benim çocuk kuşum aydın yada bülent abla oluyo şimdiden karaları bağladım eşimle ikimizin yaşları 30 ve 34 ikimizde dördün katlarıyız

kızlar bu kan yenilenmesine göre Allah ım korusun benim çocuk kuşum aydın yada bülent abla oluyo şimdiden karaları bağladım eşimle ikimizin yaşları 30 ve 34 ikimizde dördün katlarıyız
ay kendime cevap yazayım o kadar stres yapınca yanlış yazdım ikimizinde kan yenileme aynı görünüyor diyecektim

Yeni mayalanmis taze peynir ve bazi kuflu peynirler iyi degil diye okumustum. Cok tazesi bakteriler olgunlasmadigindan galiba iyi diil.

tuzlu değilse zararı olmaz bence, 8. haftadan sonra kemik oluşumu başladığı için zaten kalsiyum ihtiyacı olur kemikleri sağlam bir kuzucuk olur

Yok tuzlu değil. Ben tuzlu bir şey yemem zaten hazır çorbalar bile fazla tuzlu geldiğinden tüketemem.

Ben erkek istiyorum ya kesin doğrudur kız olacak

Evet tuzsuz.
Ben daha hamile kıyafeti giyecek kadar hamile değilim ya öf.

Yeni mayalanmis taze peynir ve bazi kuflu peynirler iyi degil diye okumustum. Cok tazesi bakteriler olgunlasmadigindan galiba iyi diil.

Ya açık peynir alıyorum kutu mutu da değil ki.
Hani satılıyor ya samsun peyniri diye az tuzlu yumuşak. Çıldırıyorum onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…