- 26 Kasım 2015
- 281
- 298
- 18
Bende duydum ama bu mucize gibi geldi karacigeri de temizliyor ondan bunu tercih ettimtamam canım aklımda olsun çok sağolben dut pekmezini duymuştum karaciğeri temizlediği için fayda edermiş ama elim değmedi bir türlü alamadım..
kızamık ve kızamıkçık aynı hastalık değiller. çok benzerler. geçirdiyseniz problem olacağını sanmam ama hamilelikte hastalıklara dikkat etmek lazımKardeşim kızamık çıkardı üstelik birlikte yatıyorduk o ara ben kızamık çıkardığım için korkmamıştım ama şimdi korktum
Ne iyi ettinkızlarr bebekleriniz hayırlı olsun ben aralık annesiyim inşallah nasip olursa. bi girip bakayım buralarda ne varmış dedim :)
şişlik durumu maalesef bendede çok var zaten hamile kalmadan önce göbeğim vardı artık iyice sıkmaya başladı yani hamilelikten dolayı karnım belki daha büyümedi ama şiş olduğundan pantolonlarım olmuyor hamile pantolonu almak için de daha erken mi acaba diyorum bilemiyorumiş yerinde çok rahatsızım
kuzucuğu içeride sıkıştırma canım al bi kaç tane pantolon beraber rahatlayıninanki çook rahat oluyorlar..
kesinlikle çok moralim bozuluyor zaten rahatsız olacak diye ama erken mi acaba dedim. yarın nasipse kalp atışını duymaya gideceğiz eşime de dedim Allah'ın izniyle duyarsak çıkışta ilk işim gidip hamile pantolonları almak olucak :)))) ablam hamileliği bittikten sonra bir süreye kadar hep hamile pantolonlarını giymişti çok rahat diye
Bu cinsiyet tahmininde bilimsel bir araştırma da varmış,seneler önce okumuştum.
Kadın vücudundaki hücreler 3 yılda bir,erkek vücudundakiler de 4 yılda bir yenilenirmiş. Bebeğin cinsiyeti, hamile kalınan yıla annenin yada babanın yaşının katına göre yani vücudunun yenilendiği yıla göre belli oluyormuş.
Karışık anlatmış olabilirim. Örnek vermem gerekirse, ben 27 yaşındayım yaşım 3ün katı yani vücudumun yenilendiği yılda hamile kaldım. Eşim de 29 yaşında, 4ün katı değil. Yani bu teoriye göre de bebiş kız çıkıyor:)
Önceden bebeği olanlar bir hesaplasanıza,doğru çıkıyor mu bu?
Kızlar birde kendi ve Eşinizin yaşını 4 e bölün kan yenilemesi böyle hesaplaniyormus .kimin kalan sayısı fazlaysa onun cinsiyeti tutuyorMuş ....çok ilginc .27 yaşındayım 27: 4 = 6.75 33÷4=8.25 mesela böyle yazıyor nette bi yapın hep makinesinde bakem ne cikiyor
Asli , önceki doğumunun denedim, ona da erkek dedi ama kızım var.
O zaman hala umut var demek ki
şişlik durumu maalesef bendede çok var zaten hamile kalmadan önce göbeğim vardı artık iyice sıkmaya başladı yani hamilelikten dolayı karnım belki daha büyümedi ama şiş olduğundan pantolonlarım olmuyor hamile pantolonu almak için de daha erken mi acaba diyorum bilemiyorumiş yerinde çok rahatsızım
Kızlar ya ben şekerim çıkacak korkusuna (normalde de tatlı falan yiyince 140ı geçer) güzel beslenmeye çalışıyorum.
Ama fark ettim ki aşırı beyaz peynir tüketiyorum. Haftada 2 kg peynir tüketiliyor evde ve eşim bu ara yemiyor sanırım hepsini ben yiyorum.
Bir zararı olur mu?
Senin geçen yıl olmuş. 24 yaşındayken yani 3ün katı. Eşinin de 4ün katı olarak en son 24 yaşında yenilenmiş.Ben 25 eşim 27
İkimizin de yenilendiği yıl değil.
Memleketime 1570 km uzaktayimgurbet deyince yurt dışındasın sanmıştım :))
1 kg aldım ama gören 5 aylık mı diuye soruyor. Zaten olan göbeğim çok ihtişamlı artık :) Kapılardan geçemicem bennnn
Kızlar Günaydın alisveris yapan varmi aranizda şöyle güzel pantolon diz altı elbise şeklinde bayrama gezmeye giyebilecegim renkli şirin şeyler yazılı olanları sevmiyorum burda bir arkadas almıştı hangi siteden güvenerek alışveriş yapabiliriz
Kızlar ya ben şekerim çıkacak korkusuna (normalde de tatlı falan yiyince 140ı geçer) güzel beslenmeye çalışıyorum.
Ama fark ettim ki aşırı beyaz peynir tüketiyorum. Haftada 2 kg peynir tüketiliyor evde ve eşim bu ara yemiyor sanırım hepsini ben yiyorum.
Bir zararı olur mu?
ay kendime cevap yazayımkızlar bu kan yenilenmesine göre Allah ım korusun benim çocuk kuşum aydın yada bülent abla oluyoşimdiden karaları bağladım eşimle ikimizin yaşları 30 ve 34 ikimizde dördün katlarıyız
Ebru Salli'nin ve digerlerinin rahimleri bebege yer hazirlamamislar hic oyleyse. Bizim rahimler cok misafirperver demek :)))gaz değil rahim bebege yer hazırlamak icin genisliyormuş o yuzden göbüslerimiz ileride..
Yeni mayalanmis taze peynir ve bazi kuflu peynirler iyi degil diye okumustum. Cok tazesi bakteriler olgunlasmadigindan galiba iyi diil.Kızlar ya ben şekerim çıkacak korkusuna (normalde de tatlı falan yiyince 140ı geçer) güzel beslenmeye çalışıyorum.
Bir zararı olur mu?
Kiz deme iyle cocugaa!!!!kızlar bu kan yenilenmesine göre Allah ım korusun benim çocuk kuşum aydın yada bülent abla oluyoşimdiden karaları bağladım eşimle ikimizin yaşları 30 ve 34 ikimizde dördün katlarıyız
tuzlu değilse zararı olmaz bence, 8. haftadan sonra kemik oluşumu başladığı için zaten kalsiyum ihtiyacı olurkemikleri sağlam bir kuzucuk olur
Senin geçen yıl olmuş. 24 yaşındayken yani 3ün katı. Eşinin de 4ün katı olarak en son 24 yaşında yenilenmiş.
En yakın yenilenme senin yaşında olduğu için kız çıkıyor. Ama bu teori doğru mudur bilemem canım :)
Memleketime 1570 km uzaktayimyurt dişi sayilir :) Türkiye sinirlarinda ama dil farkli kültür farkli canim.
Ben 4 kilo verdim gebelik basindan itibaren. Ama benimde gobegim cikti gaz olduğunu düşünüyorum. Şişkinlik var hic yiyemedigim halde.
Ben gebe diye bi mağazadan almistim ilk gebeligimde. Artik netten de satis yapiyor saniyorum. Siyah diz alti gayet şık kiyafetler var. İlkinde acimistim verdiğim paraya ama simdi yine kullanicam o yüzden iyi ki almisim. Hem zarif gosteriyo kesimi vs güzel modellerin. Bi bak istersen. Onun dişinda alternatif Lcw dar paça kumaş pantolonlari var hamile için büyük mağazalarında daha çok çeşit var güzel bi tunikle bayramda kullanilir bence.
Evet peynir tuzsuz olduktan sonra gayet faydali. Kalsiyum hem sana hem bebeğine. Ne güzel
Yeni mayalanmis taze peynir ve bazi kuflu peynirler iyi degil diye okumustum. Cok tazesi bakteriler olgunlasmadigindan galiba iyi diil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?