• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende prutonmudur nedır bır tane iğne yaptılar bana. Hemde ilk muayenemızde. O nasıl bişeymiş öyle. Bır hafta ayaga kalkamadım. Hiç bılmedıgım bişeydı. Ama inan çok kötuydu. Tekrar yapacaklar dıye ödüm kopmustu
Bu iğneler Yağlı oldukları için yapıldıktan sonra agrılı oluyo maalesef. Dr bıle devam edebılıcekmısın dıye sordu ama ben herseye razıyım. 9 ay bıle olurum

Hahaha, bide esimi bir düsün, o'da benim paniklerime mecburen sahit oluyor ve teselli ediyor. Adamin durumu daha zor :KK70:

Bu arada sana cok tesekkür ederim. Panik oldugumda aklima geliyorsun. Bu konudaki dayanisma, paylasim o kadar güzel ki. Beraber mutlu oluyoruz, beraber üzülüyoruz. Umarim bu yolculukta hep birbirimize böyle destek oluruz, hatta sanalda olsa, umarim güzel dostluklarimiz olur :KK36:

Evet cnm buranun en guzel yani o destek bazen cevremizde bulamadigimiz seyleri burdan birbirimize aktariyoruz evet seni boyle kabul ettik ama artik biraz panik durumunu frenlemen lazim cunku bebeğin buyudukce uzuldugunu endiselendigini mutlulugunu hep hissedecek esinede sabir diliyorum canim :)

merhabaaaa :) ne kadar birikmiş yazdıklarınız.ikinci çocuk olunca birde çalışınca arda bir bakabiliyorum.
@white_chocolate_mocha canim adem güneş günümüzdeki bir çok Pedagog un savunduğunu savunmuyor. Mesela güvenli bağlanma gerçekleşene kadar gerekirse 4 yasa kadar ayrı odada yatırma yi önermiyor. Doğada hiç bir canlı doğar doğmaz yavrusunu uyusun diye başka bir ağacın altına bırakmaz diyot mesela.tüm annelerin elinde olmasi gereken kitaplar.
canım bende psikolojik danışmanım ve adem güneşe birçok konuda katılıyorum. güvenli bağlanma,kök problem,aidiyet çabası...batı pedagojisiyle doku uyuşmazlığı benzetmesi kesinlikle doğru :)

Canım zaten her yazarın her düşünürün fikirlerini körü körüne uygulamak yanlış. En güzeli çocuğunu dinlemek bana göre. Ben de Tracy hogg ve ferber için aynı şeyleri düşünüyorum aşırı acımasız geliyor.
evet bencede şu dadı programı vardı bi tv de.o da bazı ceza yöntemleri kullanarak problemi çözüyordu.mantıklı gelmiyor :(
perşembe kontrolüm var.çok heycanlıyım acaba hala yaşıyor mu ?cinsiyetle ilgili yorum yapar mı?inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

merhabaaaa :) ne kadar birikmiş yazdıklarınız.ikinci çocuk olunca birde çalışınca arda bir bakabiliyorum.

canım bende psikolojik danışmanım ve adem güneşe birçok konuda katılıyorum. güvenli bağlanma,kök problem,aidiyet çabası...batı pedagojisiyle doku uyuşmazlığı benzetmesi kesinlikle doğru :)

evet bencede şu dadı programı vardı bi tv de.o da bazı ceza yöntemleri kullanarak problemi çözüyordu.mantıklı gelmiyor :KK43:
perşembe kontrolüm var.çok heycanlıyım acaba hala yaşıyor mu ?cinsiyetle ilgili yorum yapar mı?inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
hamilelik takvimimde bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başlamış olmalısınızz diyor.var mı aranızda hisseden? kızımdada 17 haftalık hissetmiştim ben. erken değil mi???

hosbulduk:) ben 4 hafta fitil 2 haftadir da igne oluyorum,enaz iki hafta daha ignem var, kanama olmasinda raziyim igneye :KK43: ilk başlarda ıgneden sonra tuhaf oluyodum alıştım sanırım
Benimki hap önlem olarak verdi düşüne istinaden canim kanama da yok ama çok rahatsız ediyor.Dogru söylüyorsun kanka olmasın bir şey olmasin da dayanırız ne yapalim:)

evet bencede şu dadı programı vardı bi tv de.o da bazı ceza yöntemleri kullanarak problemi çözüyordu.mantıklı gelmiyor :KK43:
Ooo sen işin uzmaniymissin:) ben de ogretmenim ben de kendime göre yorumluyorum malum bir çok uygulamanın sonuçlarını biz daha yakından görüyoruz.
İnşallah canim yaşıyordur annesi öyle dusunme.cinsiyet için erken sanırım ama belki risk alırsa soyleyebilir:)

Ooo sen işin uzmaniymissin:) ben de ogretmenim ben de kendime göre yorumluyorum malum bir çok uygulamanın sonuçlarını biz daha yakından görüyoruz.
İnşallah canim yaşıyordur annesi öyle dusunme.cinsiyet için erken sanırım ama belki risk alırsa soyleyebilir:)
evet dediğin gb okuduklarımızı birçok çocukta gözlemleme şansımız var. 1 aydır gitmeyince içime kurt düşmüyor değil.ama hayırlısı.olumsuz düşünmenin faydası yok.Allah korusun yaşamıyorsada yaşadığını sandığım son günlerin tadını çıkarayım demi :) ama kızım çok dua etti minicik ağzıyla inşallah onunkiler kabul olsa bile yeter :)

Bende saglık ocagından hiç memnun kalmadım. Bır tane bayan hemşire yada ebe yoktu. Kimse ilgilenmedı bıle. Bır adam vardı sözde benı kayıt ettı aynen bılgısayara değil kagıda yazdı. Adam bana kurtaj oldunuzmu düşük varmı dedıkce yerın dıbıne gırdım. Çok utandım. Zaten sadece dış gebeliğimi söyleyebıldım. Kürtajımı soyleyemedım. Güya benı arayacaklardı ne arayan var ne soran. Ben baska bır sağlık ocagına gıdecegım. Burdan hiç memnun kalmadım.
Dokyorun kimdi D dorti kime gidiodun?

Kendini muhteşem harika güzel şirin hisseden varmı yoksa berbatmi göründüğünüzu dusunuyorsunuz
Kendimi cuval gibi hissediyorum. . Yata yata buyucem bu yaz karpuz gibi. Bygun güneşten bir bas agrisi tuttu. Ilaca direndim ama geçmedi sonunda parol aldim bi tane. Yeni yeni gecti. Bu ikinci oluo. Sicaktan yarin da idari izinliyiz Manisa Izmir Denizli.

bende gün kurusu kayısı aldım ılık suya koyup 2 tane yiyordum biraz düzene girmişti fakat bende biraz şeker çıktı.. kayısı da şekerli ya korkuyorum.. çarşamba dr. gidicem ona bi sorim ona göre bende kayısıya devam edeceğim. :KK43:
O zaman bol bol ayran iç canım,Dr sana birseyler önerecektir.

Back
X