hmmm bugday tenli olmakla ilgili mi bilmiorum ama ben de bugdayım.Bende çok net belli. İlk 2 gebeliğimdede vardı. Bunda da hemen çıkmış. Buğday tenli olunca daha bi belirgin
hadi canım gözün aydın sevindim şu pizzayı pideye sarıp yiyorum olayına koptum ayy
bende tam 5 kilo verdim.
İçince kesti mi yazar misin lütfen. Ben almaya gidemedim bi turlu. Hala serum aldigim için çok da acele etmedim çünkü her gün damardan metpamid aliyorum. Ama evde içmek için premesis i biri önermişti . keserse bulantini yazar misin ? Ben yatak ve lavabo arasında yasiyorum çünkü bu aralar
O zamanda birkaç saat kipirdamasa bi şey mi oldu telasi oluyor :) yani hic bitmiyo canim dogana kadar. Ben 8 aylik hamileyken bir gün hic kipirdamadi. Çikolata yedim karnimi dürttum su içtim ne biliyosam yaptim yok. Aksama dayanamadim Dr a gittim. O da tam cikmak üzereydi ve gergindi. Ne oldu dedi. Hic hareket etmiyo dedim. ne zamandir dedi sabahtan beri dedim ve bana pat diye Nst te cik baktir öldüyse bi şey yapamam dedi. O an ne hale geldiğimi düşün. Ve özel hastane bu ! Nst ye dört kat yürüyerek ve bağırarak aglaya aglaya ciktim orda bi başka Dr neyiniz var diye ilgilendi kalbini dinletti rahatladim o gün son ayda Dr degistirdim. Ki 8 ay hep memnunduk Dr dan. İlgisinden . belki onun için anlik bi gerilimdi ama beni çok sarsti o olay.
Çizgi doğumdan sonra geçiyor canim. Bende simdi tekrar oluşmaya başladı.
Gözün aydin .. Boya konusunda her Dr farkli bende ne olur ne olmaz diye çocuk düşünmeye basladigimizda kendi rengine dönmüştüm. Ombre için verdiğim bi ton paraya içim yana yana ..
Bende 70 tl verdim maalesef 40 falan derler diye bekledim :)
yukarısı yok su an bı tek asagıya dogru. cok ilginc tam seyin cızgısıyle birleşiyor :)var canım çizgi hem göbekten aşağı hem de yukari doğru
Aynen ben de çok geç yatardım, şimdi erkenden uykum geliyor ama dediğim gibi bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Maalesef haftanı en az 3 günü adliyede koşturmakla geçiyor, zavallı bacaklarım ne yapsın değil mi ama :)Ben aksam saat 8-9da zaten iyicene pert oluyorum, hemen uyumazsam basim agriyor. Ki ben önceden saat 23den önce uyumazdim.
Bacaklarin niye agriyor? Cokmu yürüyorsun gün boyu?
canım benimkide 1 mm dedi gayet iyi bişey fazla olmasını istemiolar benimkide 60 mm yani gayet iyi çok şükür . ultrasyonda herşey yolundaysa sıkıntı yok .Hello!
Doktordan geliyoruz.
Turp gibiyiz.
İkili testi yaptırdık, sonuçlar haftaya. Nt 1.4 mm dedi ne demek bilmiyorum. bilen var mı? Kötü bir şey hissetmiyorum.
Tam 2.5 kg almışım. Toktum ve idrara sıkışıktım ama hadi yarım kg ona desen 2 kg garanti. Pizzayı pideye sarıp yiyorum zaten pöf.
Bebiş 50 mm.
Cinsiyeti göremedik.
Saç boyamama kesinlikle izin yok. Platin altı kara saçlıyım resmen. Survivor nagihan gibiyim.
Folik asiti kestik diğer vitaminlere geçtik.
evet büyük Ama önemli mecbur içcezBana 20 gün önce Dekavit verdi ama büyük bi hap yutamiyorum yaaa
ahahaaa biz hakkaten kilo sorunu yasıcaz galiba topikcene. su üc ay gecsin de aksam sabah yuruyuslere baslayalım bari.
HoşgeldinMerhaba,
biz de geldik aranıza
peki cinsiyeti belli oldu mı seninBazı doktorlar 16. haftaya kadar ser verip sır vermiyor sanırım garanticiler.
Benim kese 8 haftalık usg de direkt bakınca sol taraftaydı.
peki cinsiyeti belli oldu mı senin
Can'ım ya bence sakın genel olma çok zor oluyor.epidural de zaten ağrı kesici pompa takıyorlar baş Ağrı'n içinde kullanırsın pompayı.ayrıca nescafe içince olmuyor baş Ağrı'n ona özen gösterirsin3 gün ne yaptın ay hastanede :) ben bu sefer epıdıral olmayım diyodum genel anestezi olayım diyordum. Çünkü belden olunca dehşet bi baş Ağrı'm olmuştu. Ama iki gün önce eşimin kuzeni genel anestezi doğum yaptı Bebek 5 gün küvetse yatacakmış genel anesteziden dolayı ogfggg nenyapcam ben
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.yarın da bizim cinsiyetimiz belli olcak Bakalım hayırlısı birimde 8 hafta kesenin solunda%80 erkek dedi canım, hayırlısı bakalım.
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.yarın da bizim cinsiyetimiz belli olcak Bakalım hayırlısı birimde 8 hafta kesenin solunda
Ultrasonla inceliyordu bugun ikili taramayıda yapalım dedi ense kalınlıgı normal dedi sonra kan verdim bu kadar canım özel hastaneydi 60 lira verdim ikili taramayaCanım hoşgeldin sende. Ikılı taramayı nasıl yaptılar. Önce kanmı verdın
Bu arada telefonda 400 tl dedikleri ikili testi 50 tlye yaptırdım.
Saçma bence ama 50 tl isteyince bozuntuya vermedim
ahahaaa biz hakkaten kilo sorunu yasıcaz galiba topikcene. su üc ay gecsin de aksam sabah yuruyuslere baslayalım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?