2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
hadi canım gözün aydın sevindim şu pizzayı pideye sarıp yiyorum olayına koptum ayy
bende tam 5 kilo verdim.

Doktora söyledim bunu.
Nasıl bir şeysin sen ya dedi. Dedim ben kusmaktan 5 kg vericem sandım ama kusmadım. Yanında yeni bi sekreter vardı kız benden korktu ahsjahdja

Hani evet çok çirkinim şu an. Allaha şükür bebeğe de zorlu yollarla ulaşmadık, ama yine de yapma dediği için yaptırmayacağım.

Bende 70 tl verdim maalesef 40 falan derler diye bekledim :)

400 korkusuyla vezneye yanaşıp 50 deyince gelem rahatlık çok güzel sinema filmi olurdu. Korku gerilim mutlu son imdb 9.5

Ben aksam saat 8-9da zaten iyicene pert oluyorum, hemen uyumazsam basim agriyor. Ki ben önceden saat 23den önce uyumazdim.

Bacaklarin niye agriyor? Cokmu yürüyorsun gün boyu?
Aynen ben de çok geç yatardım, şimdi erkenden uykum geliyor ama dediğim gibi bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Maalesef haftanı en az 3 günü adliyede koşturmakla geçiyor, zavallı bacaklarım ne yapsın değil mi ama :)
Dr yakında bacaklarda kramp başlayabilir süt yoğurt tüketiyor musun dedi ama ben zaten çok nadiren içerdim süt falan, şimdi hiç içemiyorum bulantıdan. Öyle olunca D vitamini takviyesi verdi.
Sen kullanıyor musun vitamin takviyesi?

canım benimkide 1 mm dedi gayet iyi bişey fazla olmasını istemiolar benimkide 60 mm yani gayet iyi çok şükür . ultrasyonda herşey yolundaysa sıkıntı yok .

B bugza kesinlikle zaten düzenli ve saglıklı beslendikten sonra sorun olmaz vitaminn . Ama ben çok şımardım bu ara hamileyim die saçma sapan şeyler yedim . bu aydan itibaren sıkmaya devam saçma bi şekilde kilo almışım 61 kiloyla hamileydim şuan 64

arkadaşlar şimdi doktorumla konuştum tiroidlerim gayet iyi çalışıyormuş. Şu sabahları bacağıma kramp girme durumu vardı folik asidi bırakmıştım daha da olmadı. az önce onuda sordum keşke dün muanede söyleseydin ilaç yazardım ama artık 14 temmuzda yazıcak folik asidinede devam et çok rahatsız ederse bırak dedi.

Selamm siz söyleyince baktım çizgi bende de çıkmış. Annem vardı çizgim yine çıkmış dedim gülüyo,doğumdan bi süre sonra geçiyor zaten 2 yıl arayla hamile kalınca bana çizgili olmak değil çizgisiz olmak ilginç geliyodu :)))

ahahaaa biz hakkaten kilo sorunu yasıcaz galiba topikcene. su üc ay gecsin de aksam sabah yuruyuslere baslayalım bari.

Ben 48 kiloyla hamile kaldım, duyduktan sonra bende şımardım bayağı 1 kilo erik, üzerine çikolata, üzerine karpuz..

Can'ım ya bence sakın genel olma çok zor oluyor.epidural de zaten ağrı kesici pompa takıyorlar baş Ağrı'n içinde kullanırsın pompayı.ayrıca nescafe içince olmuyor baş Ağrı'n ona özen gösterirsin

Bu arada telefonda 400 tl dedikleri ikili testi 50 tlye yaptırdım.
Saçma bence ama 50 tl isteyince bozuntuya vermedim

O muhtemelen Sgk farkı olmadan verdikleri fiyat olabilir Iyotsuz. O fiyatı duyunca 50 tl'de ucuza gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…