lüYok aslımda onun ilgi anlayışı oyun oynamak beni kucağına al demez hiç bebekken de kucak sevmezdi. Ama tuvalete oturup kaldırırken mecbur işte bide çok gider tuvalete :) valla ayakları uzatıp dinlenmek mümkün değil gibi ama bakalım yarın asıl başlamayı düşündüğüm doktora gidicem bakalım o ne diyecek
heyy maşallahh Viyanada yeni yıl bebişi belli oldu :) hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunKizlar benim dogum tarihim degisti kesin olarak 01.01.2017 :) bi hafta erken
Tüketim çılgınlığı canim başka hic bir şey değil. Yani ben anlamıyorum bu kadar para harcamaya niye meraklı bu insanlar.arkadaşın dediği gibi omurga gelişimi için uygun değil ,temizlik olarak baksan yine aynisi.bu çocuk kusuyor, fiskirtarak altına yapıyor. Nasip temizleyeceksin ama tabi onun için de örtüler vardır ondan da alman gerekir.inan ki herseyin fazlası zarar.geçenlerde hastaneye gittik bebek görmeye sanırsın kermes açılmış. Şerbetler,ikramliklar,hediyelikler. .. bem altın bile kabul etmiyorum yardım derneklerinin hediye hesapları var bize değil onlara lazım diye o vakıflara yönlendiriyorum. Çok günah.
Onu nette gördüm haftasonu bakıcam ya aklımda çok sağol :)tuvalet icin basamakli seyler oluyor onlardan Alsanız hem kendi gider gelir alismis olur ben merdivenli birsey almistik kizimda cok rahatti hem ilgilisini cektigi icin kendi gidip geldi
ben hastanede sadece çikolata ikram etmeyi düşünüyorum süsemeler fazla fazla ikramlıklar gereksiz abartıyı hiç bir zaman sevmemişimdir. malesef bir çoğu gösteriş için yapılıyor ne kendimi ne çoçuğumu sanal alemde İg da malzeme etmem. yardım dernekleri çok iyi fikir olmuş ama babynesti hala istiyorum ya bakalım daha iyi bir alternatif bulamadım şuanTüketim çılgınlığı canim başka hic bir şey değil. Yani ben anlamıyorum bu kadar para harcamaya niye meraklı bu insanlar.arkadaşın dediği gibi omurga gelişimi için uygun değil ,temizlik olarak baksan yine aynisi.bu çocuk kusuyor, fiskirtarak altına yapıyor. Nasip temizleyeceksin ama tabi onun için de örtüler vardır ondan da alman gerekir.inan ki herseyin fazlası zarar.geçenlerde hastaneye gittik bebek görmeye sanırsın kermes açılmış. Şerbetler,ikramliklar,hediyelikler. .. bem altın bile kabul etmiyorum yardım derneklerinin hediye hesapları var bize değil onlara lazım diye o vakıflara yönlendiriyorum. Çok günah.
ne çok kontrolu olan arkadaş varmış bugün bende dahilGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalarbugün benim de randevum var 13.20 de acayip heyecanlıyım 7 hastalıkken girmiştim en son :) bugün buralarda ultrason fotoları dolacak sanırım
canım bende haftalardır çekiyorum genelde benimki saat 14-15 gibi kesiliyor akşam yediklerimi kusmuyorum Allahdan. sabahları çok az yiyorum su hiç içemiyorum miğdem kabul etmiyor. dün sabah 5 kere kustum insanda derman kalmıyor. premesis diye ilaç var kullanıyormusun o iyi geldiArkadaşlar, günaydın bulantılardan çok fenayım hala var mı aynı durumu yaşayan, artık psikolojik olarak da etkileniyorum 2 aydır açlıktan susuzluktan((
Sen yine odayi cevriricen. Ben evde dogurmak istiyorum o nasil olcak dusunuyorum simdiden. Olamayacak ve hastaneye gidicez tabi sonunda. Ama cok isterdim evde kendi kendime dogurayim. Bi tek kocam olsun yanimda.
Kızlar muayeneye eşlerınızde gırıyormu içeri sizinle.
Bebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.
Eki Görüntüle 1851111
Bebek şeyleri araştırıp duruyorum. Şu babynest denen şey çılgınlık gibi olmuş. Bebekle ana rahminden birlikte çıkmış gibi alıyor herkes. Bu ne kadar kullanılabilir ki? Bebek iri doğsa sepete konmuş ahtapot gibi kalır içinde. Kullanan oldu mu hiç bundan? Bana çok gereksiz geldi.
Eki Görüntüle 1851111
Şirin duruyor evet, ama bence de gereksiz ya, tüketim çılgınlığı bu olsa gerek, Bir bebek arabası var hatta resmi şu
Eki Görüntüle 1851275
5 bin TL şuan ki fiyatı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?