2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cok yuksek rakamlar konusulmus. Kendimi şanslı hissettim. Üniversite hastanesine gidiyorum tüm tahlillerim ucretsiz. Öğretmenim sgk karsılıyor. Doçent hocaya özel muayene parası veriyorum sadece 122 lira. O da yaşım 38 oldugu icin özel muayene oluyorum. riskli birşeye karsı. 30un altında olsaydım normal randevu alırdım. Doktorum doğuma da 400-500 civarına giriyor. Özel oda 60 lira. normal oda ucretsiz.
Toplamda bize 122x8: 976 lira muayene parası + 500 dogum + 120 (max) oda >>>>1600 lira
Bu da 38 yaş faktörü sebebiyle oluşan maliyet.
Sizlerin yazdıklarınızı duyunca hakkaten sanslı hissettim kendimi

Canım benim bu annelik böyle birşey demek,bende kaşık ağrısı yaşıyorum Rahim buyumesine bağladım ama bu seferde acaba başka birşeyden mi ağrıyor diye düşünmeden de edemiyorum bu işin sonu yok

Bızde 7.500 ödeyeceğız doğum paketıne

Aynen ilkinde rahmim cok kasilirdi erken dogum yapacam diye korkardim hep ama gununde dogurdum.ama gunde bir kere ufakta olsa bir agri hissetsem rahatliyacam haftada birde olur ama tik yok.persembe gunu bebegimi saglikli bir sekilde gorursem burda yazacam kimse endiselenmesin diye

Yüksek fiyatlar
Sadece sezeryan doğum 6 bin lira. Daha tahlıller ultrasonlar seker yuklemesı vesaire. Bu paket fıyatı oluyor. Nst seker yuklemesı ıkılı test üçlü test işte hersey dahıl. Doğumda tabi. Oyuzden paket daha uyguna gelıyor. Muayene ucretıde vermıyosun

Kızlar bir sey soracagim affiniza siginarak
Aslinda bence son derece normal de rahatsiz olan arkadaslar oldugu icin onden ozur dileyerek baslayayim
Malumunuz benim 5. Haftada kanamam oldu, ardindan 6. Haftada tekrar oldu ama cok sukur sonra bir daha olmadi.
Bu surecte dr dogrudan iliski yasak dedi
Simdi 12. Haftayi tamamladim, muayenede artik dusuk riski gecti mi diye sordum.
12.hafta bir milat, bebek yeterince buyudu ve yerini saglama aldi. Bundan sonra bir sey olmasini beklemiyorum dedi.
Ultrasonda kucuk bir kanama alani gordu ama önemli degil dusecek olsa bu haftaya kadar gelmezdi zaten dedi
Cinsellikle ilgili bir sey demedi
Benzer durumu yasayan arkadaslar var, sizler konustunuz mu doktorunuzla?
E daha nereye kadar yassah daaa

tatlım keske doktora sorsaydin bizim soylediklerimiz cok sağlıklı olmaz bence

Ben evladini sevmiyormusun gibi bir ima yaratmak istemedim. Yani bunun icin özür dilerim. Ben su an o kadar cok endiseliyim ki, cocugun sagligi icin, hatta hayatta kalacak mi bile bilmiyorum. O yüzden cinsiyet bana o kadar uzak bir konu ki.

Bide oglan istedigini söyleyince hic anlayamadim. Ki sirf oglan olsun diye bebis yapan ne yazikki cok Türkiyede. Bilemedim, kim bilir bende 1 cocuktan sonra cinsiyet düsünürüm, ancak simdi ilk hamileligim ve cok pimpirikliyim, cok korkuyorum.

Yok dogrudan dalmayacagim zaten
Bu hafta tekrar gidecegim, o zaman soracagim da benzer durumdakiler ne yapti onu merak ettim
Esraaaa dalmayacagim kelimesine koptum ..
Bende kanama olmadi ama kahverengi lekelenme vardi Dr da durun etmeyin demedi biz de hic ara vermedik. Size de serbest eder umarim.Çünkü bu donemde nedense daha bi istiyor insan

16.haftaya kadar yasak canım bende kanamam oldu düşük tehlikesi vardı 16.haftaya kadar yasaklandı

dogru soyluyosun canım ama daha onceden 2 olumsuz hamılelıkten sonra hiç bi his olmuyunca paranoya başlıyo, bulantım olunca sevınıyoruz bide ama biraz daha zaman geçse soyle 3. ayın sonu gıbı rahat etmeye başlıycaz inşallah hepimiz

Esraaaa dalmayacagim kelimesine koptum ..
Bende kanama olmadi ama kahverengi lekelenme vardi Dr da durun etmeyin demedi biz de hic ara vermedik. Size de serbest eder umarim.Çünkü bu donemde nedense daha bi istiyor insan
Hormonlara bir cos geldi de bende meraktayin o sebepten

16.haftaya kadar yasak canım bende kanamam oldu düşük tehlikesi vardı 16.haftaya kadar yasaklandı
Doktor dogrudan 16. haftaya kadar yasak mi dedi canim sana yoksa 16. hafta muayenesinde artik serbest falan mi dedi?
Benim ilk gebeligimde de ayni durum vardi ama vizeler 12 de mi 16 da mi kalkti hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…