Cok yuksek rakamlar konusulmus. Kendimi şanslı hissettim. Üniversite hastanesine gidiyorum tüm tahlillerim ucretsiz. Öğretmenim sgk karsılıyor. Doçent hocaya özel muayene parası veriyorum sadece 122 lira. O da yaşım 38 oldugu icin özel muayene oluyorum. riskli birşeye karsı. 30un altında olsaydım normal randevu alırdım. Doktorum doğuma da 400-500 civarına giriyor. Özel oda 60 lira. normal oda ucretsiz.ankaradayım çok çok iyi bir yerde değil.. ortalama bir yerde bakılıyorum ve doğuma 4 bin diyorlar..arkadaşım hatay iskenderunda 750 liraya yapılcak özel hastanede doğumum diyor..ilden ile bile değişiyor böyle şeyler..Allah büyük şehirlerde yaşayanlara kolaylık versin..şöyle kaba taslak bir hesap yaptım doğum ve çocuk için neredeyse 10 bin kenara koymak lazım
Canım benim bu annelik böyle birşey demek,bende kaşık ağrısı yaşıyorum Rahim buyumesine bağladım ama bu seferde acaba başka birşeyden mi ağrıyor diye düşünmeden de edemiyorum bu işin sonu yokKizlar benim gibi kasiklarinda hicbirsey hissetmeyen varmi.bu rahim buyudukce arada kasilma olup agri hissetmem lazim ilkinde oyleydi.acaba diyorum ilkinden gobegim kaldi bundada buyudu biraz gobegim cok yagli oldugu icinmi hicbirsey hissetmiyorum.hayirlisiyla ni persembe olaydi(((
Bızde 7.500 ödeyeceğız doğum paketıneCanım benim normalde sigortam var ücret ödememem lazım ama sigortada sorun çıktığı için sigortanın anlaştığı fiyatı verdim 138 lira ama normalde sgk lıyq 252 lira. Yalnız doğum paketi alan var 6 bin lira civarında 10 muayene ikili üçlü tarama şeker yüklemesi tetkikler nstler doğum içeriyor sanırım.
Yüksek fiyatlarBızde 7.500 ödeyeceğız doğum paketıne
Aynen ilkinde rahmim cok kasilirdi erken dogum yapacam diye korkardim hep ama gununde dogurdum.ama gunde bir kere ufakta olsa bir agri hissetsem rahatliyacam haftada birde olur ama tik yok.persembe gunu bebegimi saglikli bir sekilde gorursem burda yazacam kimse endiselenmesin diyeCanım benim bu annelik böyle birşey demek,bende kaşık ağrısı yaşıyorum Rahim buyumesine bağladım ama bu seferde acaba başka birşeyden mi ağrıyor diye düşünmeden de edemiyorum bu işin sonu yok
Deli para!!!!!Bızde 7.500 ödeyeceğız doğum paketıne
Sadece sezeryan doğum 6 bin lira. Daha tahlıller ultrasonlar seker yuklemesı vesaire. Bu paket fıyatı oluyor. Nst seker yuklemesı ıkılı test üçlü test işte hersey dahıl. Doğumda tabi. Oyuzden paket daha uyguna gelıyor. Muayene ucretıde vermıyosunYüksek fiyatlar
tatlım keske doktora sorsaydin bizim soylediklerimiz cok sağlıklı olmaz benceKızlar bir sey soracagim affiniza siginarak
Aslinda bence son derece normal de rahatsiz olan arkadaslar oldugu icin onden ozur dileyerek baslayayim
Malumunuz benim 5. Haftada kanamam oldu, ardindan 6. Haftada tekrar oldu ama cok sukur sonra bir daha olmadi.
Bu surecte dr dogrudan iliski yasak dedi
Simdi 12. Haftayi tamamladim, muayenede artik dusuk riski gecti mi diye sordum.
12.hafta bir milat, bebek yeterince buyudu ve yerini saglama aldi. Bundan sonra bir sey olmasini beklemiyorum dedi.
Ultrasonda kucuk bir kanama alani gordu ama önemli degil dusecek olsa bu haftaya kadar gelmezdi zaten dedi
Cinsellikle ilgili bir sey demedi
Benzer durumu yasayan arkadaslar var, sizler konustunuz mu doktorunuzla?
E daha nereye kadar yassah daaa
Yok dogrudan dalmayacagim zatentatlım keske doktora sorsaydin bizim soylediklerimiz cok sağlıklı olmaz bence
Anlamak gerekmiyor oğlan dogurma sevdamiz eşimin de benim de illaki yok dualarimda ilk önce sağlıklı ve hayırlısı diye dua ediyorum eşimle tanistiigimiz günden bu yana 18 yıldır 1 kız 1 erkek evladımız olsun diye dua ettik en büyük hayalim derken sadece tüm dileklerimizi Rabbim kabul etti hayal ettiğimiz hayat çok şükür yaşıyoruz sadece oğlumuz kaldı ki doğmamış evladimi sevmiyorum gibi bir cümle veya bir ima yok sözlerimde 6.5 yaşında kızımı ve doğacak evladimi benden çok kimse sevemez yargilayamazda sonucunda oğlan olsun diye illaki yola çıktım olmazsa sevmem diye bir cümlem dahi yok insanları yargılarken uslubunuza dikkat edin ve size beni yargılamak düşmüyor ...anlamıyorum illa oğlan sevdası diye cümleniz çok kirici benim cümleden çıktığınız sonuç aslinda sizi ve hayat felsefenzi çok güzel yansitiyor
EsraaaaYok dogrudan dalmayacagim zaten
Bu hafta tekrar gidecegim, o zaman soracagim da benzer durumdakiler ne yapti onu merak ettim
16.haftaya kadar yasak canım bende kanamam oldu düşük tehlikesi vardı 16.haftaya kadar yasaklandıKızlar bir sey soracagim affiniza siginarak
Aslinda bence son derece normal de rahatsiz olan arkadaslar oldugu icin onden ozur dileyerek baslayayim
Malumunuz benim 5. Haftada kanamam oldu, ardindan 6. Haftada tekrar oldu ama cok sukur sonra bir daha olmadi.
Bu surecte dr dogrudan iliski yasak dedi
Simdi 12. Haftayi tamamladim, muayenede artik dusuk riski gecti mi diye sordum.
12.hafta bir milat, bebek yeterince buyudu ve yerini saglama aldi. Bundan sonra bir sey olmasini beklemiyorum dedi.
Ultrasonda kucuk bir kanama alani gordu ama önemli degil dusecek olsa bu haftaya kadar gelmezdi zaten dedi
Cinsellikle ilgili bir sey demedi
Benzer durumu yasayan arkadaslar var, sizler konustunuz mu doktorunuzla?
E daha nereye kadar yassah daaa
dogru soyluyosun canım ama daha onceden 2 olumsuz hamılelıkten sonra hiç bi his olmuyunca paranoya başlıyo, bulantım olunca sevınıyoruz bideBak tam tahmin ettiğim gibisinizmaşallah Allah daim etsin . Yaslanmazsiniz :)
Ben kizimda bi sürü şey yapmistim ilk zamanlar kirtasiyeden alirdim a4 boyutunda sonra isi büyüttüm metrelik keçe aliyodum. Başlayınca yaparsin canim hem güzel bir vakit geçirme yolu. Artik tüm malzemelere ulaşmak kolay zaten
Yaaa bence başka bi şey iste. O kadar berbat bir his ki bulanti kusma zaten o mideyle yine yatamiyosun canim. İnşallah tüm dertlerimiz bir ay içinde bitecek sonra rahatlamaya baslayacagiz en güzel donem son aya kadar enerjik olucaz. Ben son ay dokuz yastikla yatiyodum.bacak arasina kol altina ayak altina
tatlim bana yasak o yuzden bi fikir veremeyecegim yarin gidicem bende soracağımYok dogrudan dalmayacagim zaten
Bu hafta tekrar gidecegim, o zaman soracagim da benzer durumdakiler ne yapti onu merak ettim
O zaman sen Batıkent tarafında mısın. Ben koruya başladım ama devamı gelir mi bilmiyorum balgatta. O tarafa sık gidiyorum. Sincan koruya baktın mı Canım. Eşimin kuzeni oradaydı baya memnundımedical parka gidiyorum canım sen nerdesin nereye gidiyorsun?
Hrs de arkadaşım doğum yaptı dorti. Kız 35. Hafta Çatı muayenesine gitti. Bi bakmışlar 6-7 cm açıklık hemen aldılar doğurdu :)Bızde 7.500 ödeyeceğız doğum paketıne
Hormonlara bir cos geldi de bende meraktayin o sebeptenEsraaaadalmayacagim kelimesine koptum ..
Bende kanama olmadi ama kahverengi lekelenme vardi Dr da durun etmeyin demedi biz de hic ara vermedik. Size de serbest eder umarim.Çünkü bu donemde nedense daha bi istiyor insan
Doktor dogrudan 16. haftaya kadar yasak mi dedi canim sana yoksa 16. hafta muayenesinde artik serbest falan mi dedi?16.haftaya kadar yasak canım bende kanamam oldu düşük tehlikesi vardı 16.haftaya kadar yasaklandı
Hah ben de onu merak ediyorum sizin doktorlariniz ne diyecek.tatlim bana yasak o yuzden bi fikir veremeyecegim yarin gidicem bende soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?