Can'ım ben Hisar hastanesine gidiyorum.ama ssk ile anlaşması yok sadece özel sigortalarla anlaşması var.ama dr olarak bölge hastanesinde Merve hanım var iyi bir doktorHarika hangi hastaneye gidiyorsun ben delta hospitaldayim küçükyalida kizimida orada dogurdum ama simdi bi kararsiz kaldım bu arada kac haftaliksin
Can'ım bide Kadıköy medipol ü çok öneriyorum.orada Şüküfe hanım var o da çok iyiHarika hangi hastaneye gidiyorsun ben delta hospitaldayim küçükyalida kizimida orada dogurdum ama simdi bi kararsiz kaldım bu arada kac haftaliksin
benim doktorum Kartal'da dr. Bulent Kars anlasmali dogumlari orada yaptiriyomus o yuzden orada yapıcam canim mukemmel bir doktorOraya da bakayim henüz bi yer bulamadim kendime. Kozyatagi da yakin gidebilirim. Kime gidiyorsun orda canim memnun musun ?
Aynen bende onu duydum bolgede calisan bir arkadasim var sanırım oraya transfr olacagimCan'ım ben Hisar hastanesine gidiyorum.ama ssk ile anlaşması yok sadece özel sigortalarla anlaşması var.ama dr olarak bölge hastanesinde Merve hanım var iyi bir doktor
Sen nerdesin Gidiyorsun Can'ımankaradayım çok çok iyi bir yerde değil.. ortalama bir yerde bakılıyorum ve doğuma 4 bin diyorlar..arkadaşım hatay iskenderunda 750 liraya yapılcak özel hastanede doğumum diyor..ilden ile bile değişiyor böyle şeyler..Allah büyük şehirlerde yaşayanlara kolaylık versin..şöyle kaba taslak bir hesap yaptım doğum ve çocuk için neredeyse 10 bin kenara koymak lazım
Çok teşekkürler canım yok ikisinede hazirlikliyim çok erken tahmin bnde beklemiyordum Dr sormadım bile kendi yorum yaptı allah hayırlısı nasip etsinRabbim gonlune gore versin ama cokta kendini kaptirma.11.ci hafta erken cinsiyet tahmini icin.13 haftaliken baktir bide biraz daha netlesir.
eğer düşünürsen benim ablam Kadıköy Koşuyolu medipol de yaptı geçen sene doğumunu.çokta memnun kaldı.3000 tl ödedi sadece
kızlar eğer özel sigortası olan varsa ve ist Anadolu yakasında doğum yapacaksa kesinlikle Hisar Hastanesini tavsiye ediyorum.ben çok memnunum.
bende oyleyım bugunSelam bugun degisik kalktim boslukta gibi kararsiz gibi aklıma kotu seyler geliyor:) yok yok bebegim benimde ve cok cok saglikli :)
medical parka gidiyorum canım sen nerdesin nereye gidiyorsun?Sen nerdesin Gidiyorsun Can'ım
Sizi gözümde çok tatli bi çift olarak canlandiriyorum :)) kanguru bende çok hevesle aldim ama kizim ilk kez iki yasinda İzmir gezimizde çok yorulduğu için kullandi bir kaç gün dişinda kullanmadik. Oysa cok hevesle almistim :) Momfortbaby almistim ben duruyor öylece inşallah bu bebekte kullanirimAz önce eşim bi' kangurunun yenidoğanda kullanımına dair videosunu izletti. Kadın içine yükseltici ped koyup oturttu 3.5 kiloluk yavruyu resmen.
Çocuk için anne karnı duygusu yaşatır derken bebe içine girer girmez yaygarayi bastı.
Erken dönemde kanguru fikrinde de vazgeçtim böylece.
Off migdem bulansin diye bakiyorum bugun pek yok :) iki hafta daha gecce artik hissederiz artikbende oyleyım bugun
Sizi gözümde çok tatli bi çift olarak canlandiriyorum :)) kanguru bende çok hevesle aldim ama kizim ilk kez iki yasinda İzmir gezimizde çok yorulduğu için kullandi bir kaç gün dişinda kullanmadik. Oysa cok hevesle almistim :) Momfortbaby almistim ben duruyor öylece inşallah bu bebekte kullanirim
Bi haftadır ateş basmasından günde 3-4 saat uyuyorum,bunun dışında bi his yok,uykusuzluktan da sınırlerımde bozuldu iyice negatif oldum,mıdesı bulanan arkadaşların bulantılarını çekmeye baştan Beri razıyım,onlarda bıraz rahat etsın,bende huzurlu olıyımOff migdem bulansin diye bakiyorum bugun pek yok :) iki hafta daha gecce artik hissederiz artik
Uykusuz luk bende de var ramazan dan dolayi mi bilmiyorum sahuru bekliyorum sonra uyumasi daha da zor cocugu okula yolla hafta ici 8 den 14 kadar uyuyorum :) hafta sonu zor oluyor benim bulantim vardi bugun yok :) goguslerim sis ve agri varBi haftadır ateş basmasından günde 3-4 saat uyuyorum,bunun dışında bi his yok,uykusuzluktan da sınırlerımde bozuldu iyice negatif oldum,mıdesı bulanan arkadaşların bulantılarını çekmeye baştan Beri razıyım,onlarda bıraz rahat etsın,bende huzurlu olıyım
Markete gönderdim. 1 dakika önce telefon açtı. Markette hemşehrisi olan tayinci bir mühendisle tanışmış. Bir sevinç, bir bayram havası. Randevulaşmışlar ailecek. Ben de "Sen Allah'ın memleketinde markette memleketlini bul. Ne büyük tesadüf değil mi aşkım. Evren sana mülteci kampı gibi çeşit çeşit insanı eve davet diye mesaj veriyor. Aferin sana. " dedim. Bana ne dese beğenirsin? Hayvanlar hamile kalınca, kendine içgüdüsel olarak korunaklı bir yer arar. Yuvalarından hiç çıkmaz ya aşkım. Sen de öyle oldun. Vahşileştin sanki aşkım. dedi. Baytar bozuntusu! Benzetmesi de böyle oluyor.
Safiye'yle Faik gibiyiz zaten. Her günümüz ayrı bi' olay.
Kanguruyu da kendi takacak ya. Illâ bi' anti durum bulacak.
Evrim biz erkeklerin bebek tasimasini isteseydi, kanguru gibi keseli olarak yaratirdi diyen bir adam. Bizim mememiz varmış, emzirecekmişiz. O yüzden tasiyabilirmisiz.
Çocuğu da bunun gibi kurtlu olursa sıkılır zaten içinde.
Kızlar aranızda keçeyle uğraşan var mı? Şu hastane kapısına asılan keçe kapı süslerinden kendim yapayım diye heveslendim ama bu konuda el becerim olduğunu pek tahmin etmiyorum. Şimdi başlasam 6 ayda birşey çıkar mı acaba ortaya bilemedim
Bi haftadır ateş basmasından günde 3-4 saat uyuyorum,bunun dışında bi his yok,uykusuzluktan da sınırlerımde bozuldu iyice negatif oldum,mıdesı bulanan arkadaşların bulantılarını çekmeye baştan Beri razıyım,onlarda bıraz rahat etsın,bende huzurlu olıyım
Ahahahahaha reform yaptılar evet :)))))) durmak yok reformlara devam :))))))Ben yurtdisinda kaliyorum. Gecen gittim doktora, 60 euro ödedim ve bunun daha %40ini felan devletten geri alacagim. Burda herkesin normal sigortasi var ve onun ile neredeyse ücretsiz her hastanede iki kisilik yada 4 kisilik oda'da dogum edebiliyorsun. Ha tek kisilik oda'da kalmak istiyorsan ek sigorta aliyorsun, ayda 30 euro felan ve güzel, genis tek kisilik oda'da dogum ediyorsun cünkü sigorta neredeyse herseyi karsiliyor.
Hatta bu normal sigorta bahs ettigim pakette mesela dogumdan sonra bir dogum hemsiresinin gelmesini karsiliyor. Yani kadin bir kac defa evine ogruyor, bebegin sagligini takip etmek icin, annenin sorularina cevaplamak icin.
Sonrada Türkiyede saglik reform olmus, düzelmis deniliyor. Bu mu düzelmis? Ya bir dogum 2000 lira. Ne diyecegimi bilemiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?