2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Harika hangi hastaneye gidiyorsun ben delta hospitaldayim küçükyalida kizimida orada dogurdum ama simdi bi kararsiz kaldım bu arada kac haftaliksin
Can'ım ben Hisar hastanesine gidiyorum.ama ssk ile anlaşması yok sadece özel sigortalarla anlaşması var.ama dr olarak bölge hastanesinde Merve hanım var iyi bir doktor

Harika hangi hastaneye gidiyorsun ben delta hospitaldayim küçükyalida kizimida orada dogurdum ama simdi bi kararsiz kaldım bu arada kac haftaliksin
Can'ım bide Kadıköy medipol ü çok öneriyorum.orada Şüküfe hanım var o da çok iyi

Sen nerdesin Gidiyorsun Can'ım

Rabbim gonlune gore versin ama cokta kendini kaptirma.11.ci hafta erken cinsiyet tahmini icin.13 haftaliken baktir bide biraz daha netlesir.
Çok teşekkürler canım yok ikisinede hazirlikliyim çok erken tahmin bnde beklemiyordum Dr sormadım bile kendi yorum yaptı allah hayırlısı nasip etsin

eğer düşünürsen benim ablam Kadıköy Koşuyolu medipol de yaptı geçen sene doğumunu.çokta memnun kaldı.3000 tl ödedi sadece

kızlar eğer özel sigortası olan varsa ve ist Anadolu yakasında doğum yapacaksa kesinlikle Hisar Hastanesini tavsiye ediyorum.ben çok memnunum.

Asli medipol de daha önce bi gece kaldim bi operasyon için fena değildi ama Hisar'i sen dedikten sonra sordum kuzenimde çok övdü. Orayi ilk siraya aldim simdilik. Kozyatagi Central e de bakicam bi de medistate dediler. Bu üçüne de gidicem az kendimi toparlayim. Çok sağol :)

Az önce eşim bi' kangurunun yenidoğanda kullanımına dair videosunu izletti. Kadın içine yükseltici ped koyup oturttu 3.5 kiloluk yavruyu resmen.
Çocuk için anne karnı duygusu yaşatır derken bebe içine girer girmez yaygarayi bastı.

Erken dönemde kanguru fikrinde de vazgeçtim böylece.

Sizi gözümde çok tatli bi çift olarak canlandiriyorum :)) kanguru bende çok hevesle aldim ama kizim ilk kez iki yasinda İzmir gezimizde çok yorulduğu için kullandi bir kaç gün dişinda kullanmadik. Oysa cok hevesle almistim :) Momfortbaby almistim ben duruyor öylece inşallah bu bebekte kullanirim

Kizlar benim gibi kasiklarinda hicbirsey hissetmeyen varmi.bu rahim buyudukce arada kasilma olup agri hissetmem lazim ilkinde oyleydi.acaba diyorum ilkinden gobegim kaldi bundada buyudu biraz gobegim cok yagli oldugu icinmi hicbirsey hissetmiyorum.hayirlisiyla ni persembe olaydi(((

Markete gönderdim. 1 dakika önce telefon açtı. Markette hemşehrisi olan tayinci bir mühendisle tanışmış. Bir sevinç, bir bayram havası. Randevulaşmışlar ailecek. Ben de "Sen Allah'ın memleketinde markette memleketlini bul. Ne büyük tesadüf değil mi aşkım. Evren sana mülteci kampı gibi çeşit çeşit insanı eve davet diye mesaj veriyor. Aferin sana. " dedim. Bana ne dese beğenirsin? Hayvanlar hamile kalınca, kendine içgüdüsel olarak korunaklı bir yer arar. Yuvalarından hiç çıkmaz ya aşkım. Sen de öyle oldun. Vahşileştin sanki aşkım. dedi. Baytar bozuntusu! Benzetmesi de böyle oluyor.

Safiye'yle Faik gibiyiz zaten. Her günümüz ayrı bi' olay.

Kanguruyu da kendi takacak ya. Illâ bi' anti durum bulacak.
Evrim biz erkeklerin bebek tasimasini isteseydi, kanguru gibi keseli olarak yaratirdi diyen bir adam. Bizim mememiz varmış, emzirecekmişiz. O yüzden tasiyabilirmisiz.

Çocuğu da bunun gibi kurtlu olursa sıkılır zaten içinde.

Kızlar aranızda keçeyle uğraşan var mı? Şu hastane kapısına asılan keçe kapı süslerinden kendim yapayım diye heveslendim ama bu konuda el becerim olduğunu pek tahmin etmiyorum. Şimdi başlasam 6 ayda birşey çıkar mı acaba ortaya bilemedim

Dogum fiyatlari konusunda sanslisiniz arkadaslar. En azindan secim yapma sansiniz var. Fiyat soyle veya böyle.
Ben Ankaraya yakin kucuk bir sehirdeyim, desifre olmamak icin sehir adi vermiyorum :) ailem Ankarada ama dogumu kendi evimde yapmak istiyorum.
Devlet tercih etmedim, ozel durumlarim var devlette oyuncak edilmek istemiyorum.
Muayenem 170 lira, doktorum cok bilgili, her seferinde 3d renkli ultrasonla bakiyor.
Her turlu tahlil ucretli. Birkaç kiytirik kan testi idrar testine 80 lira para verdim. Ve her seferinde boyle olacak, devlette sıra beklemeye vaktim yok su an. Belki biraz kendime gelince tahlilleri devlette yaptiririm.
Doguma 2000 lira diyorlar ama hastane ne kadar guvenilir emin degilim. Sirf doktorum orayla anlasmali diye orada yapacagim.
Daha yuksek rakama icimin daha rahat edecegi bir yerde yapmayi tercih ederdim.

Off migdem bulansin diye bakiyorum bugun pek yok :) iki hafta daha gecce artik hissederiz artik
Bi haftadır ateş basmasından günde 3-4 saat uyuyorum,bunun dışında bi his yok,uykusuzluktan da sınırlerımde bozuldu iyice negatif oldum,mıdesı bulanan arkadaşların bulantılarını çekmeye baştan Beri razıyım,onlarda bıraz rahat etsın,bende huzurlu olıyım

Uykusuz luk bende de var ramazan dan dolayi mi bilmiyorum sahuru bekliyorum sonra uyumasi daha da zor cocugu okula yolla hafta ici 8 den 14 kadar uyuyorum :) hafta sonu zor oluyor benim bulantim vardi bugun yok :) goguslerim sis ve agri var

Bak tam tahmin ettiğim gibisiniz maşallah Allah daim etsin . Yaslanmazsiniz :)

Ben kizimda bi sürü şey yapmistim ilk zamanlar kirtasiyeden alirdim a4 boyutunda sonra isi büyüttüm metrelik keçe aliyodum. Başlayınca yaparsin canim hem güzel bir vakit geçirme yolu. Artik tüm malzemelere ulaşmak kolay zaten

Yaaa bence başka bi şey iste. O kadar berbat bir his ki bulanti kusma zaten o mideyle yine yatamiyosun canim. İnşallah tüm dertlerimiz bir ay içinde bitecek sonra rahatlamaya baslayacagiz en güzel donem son aya kadar enerjik olucaz. Ben son ay dokuz yastikla yatiyodum.bacak arasina kol altina ayak altina

Ahahahahaha reform yaptılar evet :)))))) durmak yok reformlara devam :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…