2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben Medicana düşünüyorum canım henüz gidip konuşmadık ama :) sali günki randevum yeni bir doktor olacak tavsiye üzerine gidiyorum Liv ve Medicanayla anlaşması varmıs doktor çok seviliyor Müjde Koyuncu Dikmende

:) ben baya uzun süre yemeyince bağımlılığım kalmadı :) yani bilemiyorum ki Can'ım sor bakalım doktoruna belkide üç ay bitince bir iki tane yiyebilirsin der. Balıklarda da sınırlama var bildiğim dip balıkları yasak. Hatta bende mezgit diye ağlamıştım 4 yıl önce :) hatta geçenlerde bi Ada'm gömüştüm haberde Ada'mı N biri midye bağımşısı olmuş hergün bir iki kilo yiyormuş şimdi kas hastası olmuş elleri falan titriyor tutamıyor bişeyi o ağır metallerin sonucuymuş onu izleyince film şeridi gibi gözümün önüne doktor gelmişti :)))

Rabbim gonlune gore versin ama cokta kendini kaptirma.11.ci hafta erken cinsiyet tahmini icin.13 haftaliken baktir bide biraz daha netlesir.

Küçük yerlerdeki devlet hastaneleri daha sakin ve ilgili oluyor ama ben devlet hastanesinde doğum yapmış 10 kişinin hikayesini dinlediysem, 1'i memnundur. Birinde çocukluk arkadaşıma refakatçi olmuştum, içeriğine hiç girmeyeceğim. Kağıt imzalayarak çıkarıp özel hastaneye götürdük.

Devlet demeyeyim de Izmir Büyükşehir Belediyesi Vakfı'na ait Esrefpasa Hastanesi var. Annem kardeşlerim ve beni orada doğurmuş, köklü bir hastane. Hatta şehir hastaneciliği modeliyle New York'tan ödül alıp aynı sistem orada uygulanmaya çalışılmış. Sgk kapsamındaki muayeneler ücretsiz. Baro ve bazı odalarla da anlaşmaları var. Yılda 1 kere dar gelirli vatandaşlara ücretsiz check-up yaparlar. Gençler için rehabilitasyon merkezi vardır. Hattâ orada karısıyla birlikte görev yapan jinekolog Ercan Koru var ki, tanıdığım doktorlar içindeki yeri apayrıdır. Özel hastane kalitesinden bile iyi ilgilenir hastalarıyla. İzmir'de yaşayanlar gönül rahatlığıyla gidebilir kontrolüne yalnız gece doğumhanesi kapalıdır, doktorlar nöbete kalmadığı için ve ikili tarama yapamıyorlar. Planlı sezaryen olan 3 farklı arkadaşım Ercan beyle doğum yaptı. Inanılmaz memnunlar. Sgk farkı da odemediler. İzmir'de yaşayıp koşulları saglayanlara da bilgi niteliğinde olsun, burada dursun bu.

Allah'tan balık sevmiyorum ve tiksindim. Sormadan yemem zaten. Onlar hep işin eğlencesi. Haberlerde bir kere havuç suyu içmekten ten rengi turuncu olan adam görmüştüm. Nasıl etkilediyse o gün bugündür havuç suyu içemem ben de.

ankaradayım çok çok iyi bir yerde değil.. ortalama bir yerde bakılıyorum ve doğuma 4 bin diyorlar..arkadaşım hatay iskenderunda 750 liraya yapılcak özel hastanede doğumum diyor..ilden ile bile değişiyor böyle şeyler..Allah büyük şehirlerde yaşayanlara kolaylık versin..şöyle kaba taslak bir hesap yaptım doğum ve çocuk için neredeyse 10 bin kenara koymak lazım

Elazığ da çok büyük sayılmaz. Yeğenimiz iki gün önce orada özel hastanede yapmış, 3000 tl vermişler. Ben de küçük bir yerdeyim, sırf bir muayeneye tahliller dahil özel klinikte 780 lira verdim. Sgk yok. Doçent. Normal muayenelerim de şununla bununla 200'ün altına inmiyor.

Özel doğum odası ararken Ankara'da Zekai Tahir Burak'ı gördüm. Devlet galiba? ama vip odaları var doğum için. Aynı odada sancı çek, doğur, taburcu ol ve üstelik kişiye özel ama istediğim sistem olduğu halde ona da güvenemedim. 3 hastane buldum böyle biri Ztb, diğeri devlet. Biri de özel ama taaa Adana'da. Doğum işi gerçekten zor.

peki serum hiç almasanda sadece zofran alsan ağızdan.sanada yazık.ben diğer hamileliğimde 17.haftaya kadar her gün yarım zofer içtim.çok ta rahat ettim.sende öyle yapsan

Ya hepgurbet'cim bu fiyatı veren hastaneye sordun mu? İngiliz kraliyet ailesine mensup mu dogurtuyormus? Hayır hanedan üyesi brovesi falan veriyorlarsa gidip orada doguralim. O ne yahu. Acil bi komplikasyon olsa o fiyat ikiye katlar.

Yakında doğum yapana tek taş yüzük diye kampanya yapacaklar yemin ediyorum.

Anlamak gerekmiyor oğlan dogurma sevdamiz eşimin de benim de illaki yok dualarimda ilk önce sağlıklı ve hayırlısı diye dua ediyorum eşimle tanistiigimiz günden bu yana 18 yıldır 1 kız 1 erkek evladımız olsun diye dua ettik en büyük hayalim derken sadece tüm dileklerimizi Rabbim kabul etti hayal ettiğimiz hayat çok şükür yaşıyoruz sadece oğlumuz kaldı ki doğmamış evladimi sevmiyorum gibi bir cümle veya bir ima yok sözlerimde 6.5 yaşında kızımı ve doğacak evladimi benden çok kimse sevemez yargilayamazda sonucunda oğlan olsun diye illaki yola çıktım olmazsa sevmem diye bir cümlem dahi yok insanları yargılarken uslubunuza dikkat edin ve size beni yargılamak düşmüyor ...anlamıyorum illa oğlan sevdası diye cümleniz çok kirici benim cümleden çıktığınız sonuç aslinda sizi ve hayat felsefenzi çok güzel yansitiyor

Merhaba anneler istanbul maltepe civarindan olanlar var mi ? Hastane hakkinda bilgi alışverişi yapabilmek adina soruyorum.
Artik yavas yavas cinsiyet tahminleride yapiliyor nub görüntüsünden anlayanlarimiz var mi acaba ?
Can'ım ben ist maltepedeyim

İstanbul Anadolu yakası düşünüyorsan Ümraniye'de Hisar Hastanesi var.a plus bir hastane.ben Oray'a gidiyorum her şey için Oray'a gidiyordum zaten hamile kalınca da doğum içinde Oray'ı tercih ettim çok iyi bir hastane.bi araştır istersen orDa irem cansever var benim dr um ve oldukça da memnunum.özel sigortan varsa çok daha uygun ama yoksa sezeryan doğum herşey dahil 9.500 tl

Oraya da bakayim henüz bi yer bulamadim kendime. Kozyatagi da yakin gidebilirim. Kime gidiyorsun orda canim memnun musun ?
eğer düşünürsen benim ablam Kadıköy Koşuyolu medipol de yaptı geçen sene doğumunu.çokta memnun kaldı.3000 tl ödedi sadece

kızlar eğer özel sigortası olan varsa ve ist Anadolu yakasında doğum yapacaksa kesinlikle Hisar Hastanesini tavsiye ediyorum.ben çok memnunum.

peki serum hiç almasanda sadece zofran alsan ağızdan.sanada yazık.ben diğer hamileliğimde 17.haftaya kadar her gün yarım zofer içtim.çok ta rahat ettim.sende öyle yapsan

Zofran çok iyi geldi eğer böyle giderse bugün damar yolunu cikartirim aksama. Ama her gün içmek iyi midir bilemedim Dr verdi ama prospektuste hic gebelik gecmiyo genelde kemoterapi bulantilarina veriliyormus.

Canim ya fiyati tlf la aldim. Sonra KK da biraz bakindim doğruymuş. İçinde iste fotoğraf iki bardak şerbet oda süsü vs gibi gerekli olmayan detaylar dahil ama cidden yuksek bi rakam. Yari fiyatina İstanbul da bulunacak daha iyi hastaneler vardır eminim. Biraz isim biraz semt sanirim etkili. Benim kizim böbrek sorunu ile doğduğunda amerikan hastanesine gitmistik mecburen o alanda uzman en iyi Dr ordaymis falan filan. Sadece bir günde muayene tahlil vs 9750 odedik. O yüzden çok sasirmadim ama gerekli de bulmadim acikcasi. Doğumda alternatif bulunur illaki.

Özel sigortam yok çok pismanim yaptirmadigima. Çünkü yasadigimiz yerde gerek yoktu. Öğretmenim zaten emekli sandigi malum. Ama İstanbul da lazimmis özel sigorta hamilelik plani yapmadan keşke sigorta yaptirsaydim. Hisar ve irem hanimi not ettim tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…