ben Medicana düşünüyorum canım henüz gidip konuşmadık ama :) sali günki randevum yeni bir doktor olacak tavsiye üzerine gidiyorum Liv ve Medicanayla anlaşması varmıs doktor çok seviliyor Müjde Koyuncu DikmendeCanım benim normalde sigortam var ücret ödememem lazım ama sigortada sorun çıktığı için sigortanın anlaştığı fiyatı verdim 138 lira ama normalde sgk lıyq 252 lira. Yalnız doğum paketi alan var 6 bin lira civarında 10 muayene ikili üçlü tarama şeker yüklemesi tetkikler nstler doğum içeriyor sanırım.
:) ben baya uzun süre yemeyince bağımlılığım kalmadı :) yani bilemiyorum ki Can'ım sor bakalım doktoruna belkide üç ay bitince bir iki tane yiyebilirsin der. Balıklarda da sınırlama var bildiğim dip balıkları yasak. Hatta bende mezgit diye ağlamıştım 4 yıl önce :) hatta geçenlerde bi Ada'm gömüştüm haberde Ada'mı N biri midye bağımşısı olmuş hergün bir iki kilo yiyormuş şimdi kas hastası olmuş elleri falan titriyor tutamıyor bişeyi o ağır metallerin sonucuymuş onu izleyince film şeridi gibi gözümün önüne doktor gelmişti :)))Ay bilmiyorum bu konuda psikolojim hiç iyi değil. Aşeriyorum. Derin deniz balıkları daha ağır metallere maruz kalıyor fakat bildiğim kadarı ile balıkta sınırlama yok. Hattâ bir ara bu yüzden Norveç somonu yemeyin diye yabancı basında yaygara kopmuştu da bizimkilerde çıt yoktu. O dönem Ikea'nın dahi somonlarını Ege'de bir çiftlikten temin ettiğini biliyorum. Hattâ geçen seneki kataloğuydu yanılmıyorsam, somon üretimiyle ilgili kapsamlı bir yazı yayınlamışlardı. Malum orada petrol de çıkıyor. Benim merak ettiğim mevzu hangi tip midye olduğu, istiridye türü (tarakli vs.) midyeler yahut kum midyesi ise evet, onlar derin deniz mahsuludur. Karides de bu yüzden yasak hamileyken. İzmir'de denizi mavi bayraklı bir kıyıda boy mesafesini geçmeyen bir yerde kazıklar üzerinde midye yetiştiriciliği yapılan yerler gördüm. Ben bildiğim kadarından sorumluyum, eğer kendi bünyesinde üretmiyorsa midye bana o kadar öcü gelmedi. Yiyenler olmuş, bir şey olmamış diye kendimi savunmayacağım ama ölüyorum yani. Resmen ölüyorum hatırladıkça.
Medicana yı görmedim ama liv bayaaaaaaaaaaa güzel odaları falan :)ben Medicana düşünüyorum canım henüz gidip konuşmadık ama :) sali günki randevum yeni bir doktor olacak tavsiye üzerine gidiyorum Liv ve Medicanayla anlaşması varmıs doktor çok seviliyor Müjde Koyuncu Dikmende
Rabbim gonlune gore versin ama cokta kendini kaptirma.11.ci hafta erken cinsiyet tahmini icin.13 haftaliken baktir bide biraz daha netlesir.Kizlar dün yorum istemiştim cinsiyet hakkında kimse tahmin bile etmemiş Dr hersey çok iyi dedi ve bu haftada %80 erkek dedi inş değişmez 6.5 yaşında kızım var en büyük duam oğlumun olmasi idi inşallah degismez
138 miiemekli sandığı çalışan bizimki hayatta o parayı vermem özel hastane diye resmen soygun üçkaatçılık başka bişey değil gereksiz masraf devlete giderim valla mis gibi varsın cinsiyetini bir kaç hafta geç öğreneyim hiç sıra filan da beklemedim ben şimdiye kadar gittiğim devlet hastanesinde gayet rahat özeldeki ilgi ve sevgi yoğunluğu olmuyor tabi ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması ve doktora güvenmek bence
canım kozyatagi centrali bi araştır istersen ben orads yapacağım kismetse
:) ben baya uzun süre yemeyince bağımlılığım kalmadı :) yani bilemiyorum ki Can'ım sor bakalım doktoruna belkide üç ay bitince bir iki tane yiyebilirsin der. Balıklarda da sınırlama var bildiğim dip balıkları yasak. Hatta bende mezgit diye ağlamıştım 4 yıl önce :) hatta geçenlerde bi Ada'm gömüştüm haberde Ada'mı N biri midye bağımşısı olmuş hergün bir iki kilo yiyormuş şimdi kas hastası olmuş elleri falan titriyor tutamıyor bişeyi o ağır metallerin sonucuymuş onu izleyince film şeridi gibi gözümün önüne doktor gelmişti :)))
ankaradayım çok çok iyi bir yerde değil.. ortalama bir yerde bakılıyorum ve doğuma 4 bin diyorlar..arkadaşım hatay iskenderunda 750 liraya yapılcak özel hastanede doğumum diyor..ilden ile bile değişiyor böyle şeyler..Allah büyük şehirlerde yaşayanlara kolaylık versin..şöyle kaba taslak bir hesap yaptım doğum ve çocuk için neredeyse 10 bin kenara koymak lazımBurada bize normal bile geliyor diyebilirim artık. Uzman doktor fiyatları böyle. Işin içine doçent, profesör girdiği zaman ikiye bile katlıyor fiyatlar özelde. Vip oda, doğum destekçisi vs. işin içine girdiği zaman 6'nin bile çok üzerine çıkıyor. Benim doğumuma girmesini istediğim doktor 2000 tl istedi normal doğum için mesela. Hastane vs. ayarlaması hastaya ait. Dışarıdan doktor getirsen de çok değişen bir şey olmuyor hastane fiyatına.
Sgk kapsamındaki devlet hastanelerinde durum ne ben bile bilmiyorum henüz ama onlarda da durum içler acısı. Maddi gücü olmayanın çektiğini bir kendi bilir. Insanlar artık düzgün bir şekilde doğum yapabilsin diye doğum için ihtiyaç kredisi çeker hale gelmişler.
ankaradayım çok çok iyi bir yerde değil.. ortalama bir yerde bakılıyorum ve doğuma 4 bin diyorlar..arkadaşım hatay iskenderunda 750 liraya yapılcak özel hastanede doğumum diyor..ilden ile bile değişiyor böyle şeyler..Allah büyük şehirlerde yaşayanlara kolaylık versin..şöyle kaba taslak bir hesap yaptım doğum ve çocuk için neredeyse 10 bin kenara koymak lazım
peki serum hiç almasanda sadece zofran alsan ağızdan.sanada yazık.ben diğer hamileliğimde 17.haftaya kadar her gün yarım zofer içtim.çok ta rahat ettim.sende öyle yapsanTabii canim Dr yazdi. Serum aliyorum günlük ama damarların çok yipranir, İki gün ara ver dedi o arada su bile icemiyorum ki bulantidan . aralarda zofran sonra seruma devam. Damar yolum sürekli acik ,sadece yeri değişiyor birkaç günde bir. Kizimda da ayniydim
Doğum fiyatlari demisken ben İstanbul anadolu yakasinda karar kildim doğum için. Ataşehir memorial dan fiyat aldim sadece simdilik. Pişman oldum zaten 12 bin. Hakikaten kredi ceksem anca yani.. Yari fiyatina medipol falan var henüz vakit var ama şimdiden maasi kenara ayirsam anca biriktiririm.
Merak ettim niye bu kadar cok oglun olmasini istiyorsunuz? Hatta en büyük duaniz olacak kadar? Bende mesela kiz isterim fakat en büyük istegim saglikli olmasi. Oglum olursada morelim bozulmaz elbette, ben su an cinsiyetini bilmedigim halde zaten o kadar cok seviyorum ki.
Gercekten bu illa oglan dogurma sevdasini anlayamiyorum.
Can'ım ben ist maltepedeyimMerhaba anneler istanbul maltepe civarindan olanlar var mi ? Hastane hakkinda bilgi alışverişi yapabilmek adina soruyorum.
Artik yavas yavas cinsiyet tahminleride yapiliyor nub görüntüsünden anlayanlarimiz var mi acaba ?
İstanbul Anadolu yakası düşünüyorsan Ümraniye'de Hisar Hastanesi var.a plus bir hastane.ben Oray'a gidiyorum her şey için Oray'a gidiyordum zaten hamile kalınca da doğum içinde Oray'ı tercih ettim çok iyi bir hastane.bi araştır istersen orDa irem cansever var benim dr um ve oldukça da memnunum.özel sigortan varsa çok daha uygun ama yoksa sezeryan doğum herşey dahil 9.500 tlDoğum fiyatlari demisken ben İstanbul anadolu yakasinda karar kildim doğum için. Ataşehir memorial dan fiyat aldim sadece simdilik. Pişman oldum zaten 12 bin. Hakikaten kredi ceksem anca yani.. Yari fiyatina medipol falan var henüz vakit var ama şimdiden maasi kenara ayirsam anca biriktiririm.
eğer düşünürsen benim ablam Kadıköy Koşuyolu medipol de yaptı geçen sene doğumunu.çokta memnun kaldı.3000 tl ödedi sadeceOraya da bakayim henüz bi yer bulamadim kendime. Kozyatagi da yakin gidebilirim. Kime gidiyorsun orda canim memnun musun ?
Harika hangi hastaneye gidiyorsun ben delta hospitaldayim küçükyalida kizimida orada dogurdum ama simdi bi kararsiz kaldım bu arada kac haftaliksinCan'ım ben ist maltepedeyim
peki serum hiç almasanda sadece zofran alsan ağızdan.sanada yazık.ben diğer hamileliğimde 17.haftaya kadar her gün yarım zofer içtim.çok ta rahat ettim.sende öyle yapsan
Ya hepgurbet'cim bu fiyatı veren hastaneye sordun mu? İngiliz kraliyet ailesine mensup mu dogurtuyormus? Hayır hanedan üyesi brovesi falan veriyorlarsa gidip orada doguralim. O ne yahu. Acil bi komplikasyon olsa o fiyat ikiye katlar.
Yakında doğum yapana tek taş yüzük diye kampanya yapacaklar yemin ediyorum.
İstanbul Anadolu yakası düşünüyorsan Ümraniye'de Hisar Hastanesi var.a plus bir hastane.ben Oray'a gidiyorum her şey için Oray'a gidiyordum zaten hamile kalınca da doğum içinde Oray'ı tercih ettim çok iyi bir hastane.bi araştır istersen orDa irem cansever var benim dr um ve oldukça da memnunum.özel sigortan varsa çok daha uygun ama yoksa sezeryan doğum herşey dahil 9.500 tl
Hmm ben o hastaneyi hic kullanmadim ama fiyati cok iyimismerhaba ben Kartal da oturuyotum Kozyatağı Central de doğum yapacağım kısmet se sezeryan zorunlu 5.000tl fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?