Çok kolaylıklar avsntajlar çıkarmışlar gercekten. Çok iyi olmuş.Kızlar şimdi aklımdayken yazayım. Yüksel ücretli bi hastaneye gidiyorsanız eğer. Doğum ücretiniz fazlaysa vesaire. Ola ki ani bir durum gelişti erken doğum oldu yasa Bebek doğdu aöa sıkıntılı bir durum oldu Allah korusun ve Yenidoğana aldılar. Bu durumda ücretin yükselme ihtimali büyük. Ne yapacaksınız pekii.
Aynen söyle yapılacak çocuğunuza hemen bir sağlık sigorta yaptırırsanız. Zaten bebeğin yanında refakatçi kalması gerektiğinden hem bebeğiniz çıkana kadar siz hastanede hizmet görüyorsunuz be bebeğinizi istediğiniz Zaman görüyorsunuz hemde ek gece ücreti ödemiyorsunuz. Bebek masrafı da sigorta orasıyla ödendiğinden hemde çocuğunuz bir yıl herhangi bi hastalık durumuna karşı sigortalı oluyor.
Geçenlerde arkadaşım erken doğum yaptı memorial de ve sıkıntılı durum oluştu 6 gün kadar hastanede kaldı. Bebeği de yenidoğan bakımda. Doktor ben ayarlıcam demişti. Normalde 14.300 lira fiyat çıkmıştı (doğum+5 gece kalış+bebeğin tedavileri)
Doktor bu aklı vermiş onlara ve sadece 7 bin ödemişler (ki doğum sadece 6.600)
Bende aklımdayken yazayım buraya dedim :)
Hemen eşime anlattım. Dedim ben doğururken aklıma gelmez senin aklında olsun bi aksilik olursa :)Çok kolaylıklar avsntajlar çıkarmışlar gercekten. Çok iyi olmuş.
Evet canım. Benim eşimde öyle. Allah razı olsun eşlerımızden. Anlayışlılar. Bende bayramdan sonra kontrolum var. Zaman durmuş sanki geçmiyorBizde doktor bişey demeden kestik çokta aklıma gelmiyo zaten bebeği düşünmekten çok şükür kocam da anlayışlı 9 ay bekle desem gık demez
Allah korusun canımHemen eşime anlattım. Dedim ben doğururken aklıma gelmez senin aklında olsun bi aksilik olursa :)
4. Aya kadar yasak dedi bende 12. Haftada sordum bir ay daha yasak demiştiDoktor dogrudan 16. haftaya kadar yasak mi dedi canim sana yoksa 16. hafta muayenesinde artik serbest falan mi dedi?
Benim ilk gebeligimde de ayni durum vardi ama vizeler 12 de mi 16 da mi kalkti hatirlamiyorum
cnm cok sevindim iyi olmana ev icin falanda kendini yorma senin bol bol dinlenmen gerekiyor ben kendim iyiyim migde bulantim bugin yoktu tuaf hissettim kendimi alıştım sanirim bulantilara :)@nuru4207 canım C candy1907 ben ev tasimayla uğraşıyorum Dr um yoktu cuma inşallah salı gidicem vitamin ve folik asit bu hafta unutmadan ictim .bakalım inşallah faydası olur da gelişir. Doğru düzgün hiç icmemistim gebelikten oncede kullandığım için bi gün içip ertesi gün unutuyordum .şimdi düzenli içiyorum .inşallah güzel haberlerle dönecem inanıyorum .içimde çok rahat çok şükür sizler nasilsiniz .bebisler nasil .umarım bütün ocak anneleri süper iyidir .ara ara giriyorum yinede
canım ben keçeyle neler yapmıştım .en kolay şeyy yapabilirsin . önrmli olan kalıp çıkarmak . zaten hazır kalıplar var .Bence dene çok güzel şeyler çıkarırsın .Kızlar aranızda keçeyle uğraşan var mı? Şu hastane kapısına asılan keçe kapı süslerinden kendim yapayım diye heveslendim ama bu konuda el becerim olduğunu pek tahmin etmiyorum. Şimdi başlasam 6 ayda birşey çıkar mı acaba ortaya bilemedim
Bu hastane işine ben de bişey söyleyeyim ben Istanbul Beylikdüzünde oturuyorum Kolan hastanesine gidiyorum doktoruma muayene ücreti 70 tl ödüyorum doğum da normal 1000 sezeryan doktor karar verirse 1500 kendin istersen 2000 ki ben kendim istemeyi düşünmüyorum ve hastaneden de gayet memnunum tek sorun doktorum çok yoğun doğumlarına da en baştan kendi girdiği için randevuları yarım saat kayıyo o da hiç önemli değil bnce başka birine de doğum yapmak istemem yani fiyatı uçuk olmayıp iyi olan yerler de olabiliyoAynen öyle işte. Özel hastane adı altında mılletı kanfırıyolar. Beş para etmez yerler. Ama insanlar bunu anlamıyor
Ben onu her hastane için demedim zaten Canım. Ankara Keçiören'den bahsettim. Bizim sınırlar içinde yok öylesi maalesef. Doğum bir denk gelir iki denk gelir. Benim dediğim hastane öyle değil baya bildiğin her gittiğinde 40 dakika minimum bekliyorsun çünkü hastane ucuza yapıyor ya güya sürümden kazanmaya çalışıyor. Bekleme koridorunda 10 tane sandalye bozması koltuk. Yer bulursan otuuuır bulmazsan istersen ayakta doğur :)))Bu hastane işine ben de bişey söyleyeyim ben Istanbul Beylikdüzünde oturuyorum Kolan hastanesine gidiyorum doktoruma muayene ücreti 70 tl ödüyorum doğum da normal 1000 sezeryan doktor karar verirse 1500 kendin istersen 2000 ki ben kendim istemeyi düşünmüyorum ve hastaneden de gayet memnunum tek sorun doktorum çok yoğun doğumlarına da en baştan kendi girdiği için randevuları yarım saat kayıyo o da hiç önemli değil bnce başka birine de doğum yapmak istemem yani fiyatı uçuk olmayıp iyi olan yerler de olabiliyo
Allah Allah öyle bi durumda benim bildiğim hiç para ödenmez.yoğun bakım servisi oluyor ve ödenmiyorKızlar şimdi aklımdayken yazayım. Yüksel ücretli bi hastaneye gidiyorsanız eğer. Doğum ücretiniz fazlaysa vesaire. Ola ki ani bir durum gelişti erken doğum oldu yasa Bebek doğdu aöa sıkıntılı bir durum oldu Allah korusun ve Yenidoğana aldılar. Bu durumda ücretin yükselme ihtimali büyük. Ne yapacaksınız pekii.
Aynen söyle yapılacak çocuğunuza hemen bir sağlık sigorta yaptırırsanız. Zaten bebeğin yanında refakatçi kalması gerektiğinden hem bebeğiniz çıkana kadar siz hastanede hizmet görüyorsunuz be bebeğinizi istediğiniz Zaman görüyorsunuz hemde ek gece ücreti ödemiyorsunuz. Bebek masrafı da sigorta orasıyla ödendiğinden hemde çocuğunuz bir yıl herhangi bi hastalık durumuna karşı sigortalı oluyor.
Geçenlerde arkadaşım erken doğum yaptı memorial de ve sıkıntılı durum oluştu 6 gün kadar hastanede kaldı. Bebeği de yenidoğan bakımda. Doktor ben ayarlıcam demişti. Normalde 14.300 lira fiyat çıkmıştı (doğum+5 gece kalış+bebeğin tedavileri)
Doktor bu aklı vermiş onlara ve sadece 7 bin ödemişler (ki doğum sadece 6.600)
Bende aklımdayken yazayım buraya dedim :)
Zaten oranın gecelik kalışı 1300 lira civarın Can'ım ordan hesapla. refakatçi olarak kalınca bedava. Birde yemidoğan bedava aöa sanırım bi kaç tane ilaç vermişler. 33 haftalık doğdu sindiriminde falan sıkıntı vardı. Bide sarılık için ayrıca Işın tedavisi oldu sanırım onlar sa para tuttuAllah Allah öyle bi durumda benim bildiğim hiç para ödenmez.yoğun bakım servisi oluyor ve ödenmiyor
Zaten oranın gecelik kalışı 1300 lira civarın Can'ım ordan hesapla. refakatçi olarak kalınca bedava. Birde yemidoğan bedava aöa sanırım bi kaç tane ilaç vermişler. 33 haftalık doğdu sindiriminde falan sıkıntı vardı. Bide sarılık için ayrıca Işın tedavisi oldu sanırım onlar sa para tuttu
Kızımı doğurduğumda nasıldı inan hatırlamıyorum ama şu an gittiğim hastanede çocuk doktoru da giriyor doğuma hemen bebeği alıp gerekli işlemleri alıp çıkıyormuş Bebek'leEvet hep doğum için konuştuk ama yenidoğan yoğun bakimi meselesi de önemli. Allah korusun doğum esnasinda veya sonrasında gelişecek komplikasyonlar vs. durumunda yoğun bakımda yer olması, doğum esnasinda çocuk Dr unun doğuma girmesi gibi detaylar bazi hastanelerde ekstra masraf tabi. Ha su da var hastane tabi çocuk Dr u sürekli burda falan diyo konustugunuz zaman ama kizimda doğumdan sonra gelip bakmislardi ilk kontrol vs. doğumda çocuk Dr u yoktu bende. Diğer illerde nasil bilmiyorum.
Sız şanslısınız ozaman. Burada cok zor oyle bıyer bulmakBu hastane işine ben de bişey söyleyeyim ben Istanbul Beylikdüzünde oturuyorum Kolan hastanesine gidiyorum doktoruma muayene ücreti 70 tl ödüyorum doğum da normal 1000 sezeryan doktor karar verirse 1500 kendin istersen 2000 ki ben kendim istemeyi düşünmüyorum ve hastaneden de gayet memnunum tek sorun doktorum çok yoğun doğumlarına da en baştan kendi girdiği için randevuları yarım saat kayıyo o da hiç önemli değil bnce başka birine de doğum yapmak istemem yani fiyatı uçuk olmayıp iyi olan yerler de olabiliyo
Sağol canım anca oldu cevap kusura bakma var resmi de telefondan çekmedim çekince yükleyeyim, oğlum ne zaman ultrasona girsem kıpır kıpır olurdu bu hiç hareket etmiyor dedim doktora bak şimdi dedi karnımı salladı bebiş burnunu kasimaya başladı :)) öyle komik öyle tatlıydı kiHayırlı olsun canım, ultrason resmi var mı?
H sormuş muydun canım bulunduğun yerde ikili fiyatlarınıGünaydın annişkolar.
Beni bu sabah 182 uyandırdı. Devletten aldığım randevu doktor o gün poliklinik yapmayacağı için iptal. Tatile erken çıkmış herhalde. Başka da randevu yok bayram sonuna kadar.
Tamam onlar da insan, robot değiller ama. Şimdi gel de özele gitme işte. El mahkûm ne derlerse vereceğiz ikiliye. Bayramdan sonrası geç kalıyor.
günaydın canımGünaydın kızlaar :)
benim de bayramdan sonraki hafta senin cinsiyet belli olabilir belki canım hayırlı haberlerini bekliyorum :)Günaydın annişkolar.
Beni bu sabah 182 uyandırdı. Devletten aldığım randevu doktor o gün poliklinik yapmayacağı için iptal. Tatile erken çıkmış herhalde. Başka da randevu yok bayram sonuna kadar.
Tamam onlar da insan, robot değiller ama. Şimdi gel de özele gitme işte. El mahkûm ne derlerse vereceğiz ikiliye. Bayramdan sonrası geç kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?