2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım senın cınsıyet bellı oldumu

Kolay gelsin canım. Kendini çok yorma. Çok şükür şuan için bir sorun yok. Bende inanıyorum herşey yolunda gidecek senin için

Gunaydin hanimlar 10 haftalik olduk. Lakin inanilmaz halsizim. Ayakta 5 dakikadan fazla duramiyorum. Hep yatiyorum benim gibi olan var mi?
Geçmiş olsun canım. Bulantın mı çok. Yemek yiyemiyorsan o yüzden halsizsindir. Allah a şükür benim hamileliğim rahat bir sorun yok. İnşallah en kısa zamanda sende düzelirsin

Merhaba kızlar, Günaydın..
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Tahmini olarak hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız?

Geçmiş olsun canım. Bulantın mı çok. Yemek yiyemiyorsan o yüzden halsizsindir. Allah a şükür benim hamileliğim rahat bir sorun yok. İnşallah en kısa zamanda sende düzelirsin
Yok istahim aksine cok acik herseyi yiyorum. Ama felaket halsizim canim ya. Sagolasin amin insallah.
İlk başlarda bir kaç arkadaşımız yazıyordu hala emziriyorum diye. Mesajını görünce cevap yazacaklardır
Hala kesemedim memeden cok uzuluyorum..

7. aydan itibaren hazırlanmaya başlamayı düşünüyorum. ama yinede ufak ufak bişiler alırım ama büyük şeyleri 8. aya bile bırakabilirm.

Bende araştırdım bu konuyu, eğer hazır mobilya alacaksanız teslimi en az 1 aymış, bir de eşyaların kokusu varmış tabii, o koku da kolay çıkmıyormuş. Bebeğin eşyalarının yıkanması, ütülenmesi vs. vs. Ağırlaşınca çok zor oluyor denmiş.
Ama çok erken de olmaz tabii, mesela biz odamızın rengini değiştireceğiz, eşim boyayacak, eşyalar ikeadan olursa demonte olacak, şimdi çok güzel şeyler var isme özel emzik zinciri, ahşap isimler falan ( aksesuar da gerek küçük bir kaç oyuncak falan) biz bunlar 7. aydan sonra yetiştiremeyiz diye düşünüyorum ama?

Özel hastane devlet hastanesi bence böyle münakaşaya gerek yok. Herkesin kendi bütçesi.
Oğlan istiyorum kız istiyorum diyenide kimse yargılayamaz bence. İllaki kalpten geçen birşey oluyor. Peygamber efendimizin bir hadisi şerifi var. Herşeyi Allah'tan isteyin duada ısrarcı olun diye. Ben hep kızım olsun diye dua ediyorum. Tabiki başına eğer hakkımda hayırlı olan o ise diyerek.
Bence cinsellik konusunuda sorun arkadaşlar. Oda yemek içmek gibi hayatta bir ihtiyaç. Çekinilmemeli diye düşünüyorum.
Doktor randevusu olanlar güzel haberlerle gelin bugün inşallah

H sormuş muydun canım bulunduğun yerde ikili fiyatlarını

I ıh. Hiç fiyat sormadım. Öyle gıcık oldum ki şu devlet şeylerine, benim mi yıldızım barışmadı nedir. Üniversiteye git hoca yerinde olmaz. Devlet randevuyu iptal eder açıkçası ne fiyat söyleyeceklerinin önemi kalmadı. Zaten Erzurum'a gidiyor tahlil buradan. 250'nın altında beklemiyorum dolayısıyla. Bebiş iyi olsun da daha Sgk'lı kurumlara uğramam herhalde. Acil bir şey olsa demek düşünemiyorum.

Özel hastaneye gitmemin sebebi çalışıyor olmam, cumartesi gidip her şeyi işi etkilemeden halletmiş oluyorum..

E="smuwiLa, post: 47097946, member: 235714"]Merhaba kızlar, Günaydın..
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Tahmini olarak hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız?[/QUOTE]
Bende 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum

bian kendim yazdım sandım :):) Eşyalar oda boyama işleri düşünceleri herşey aynı :):) ama ben doğum sonra belli bi müddet kayınvalidem de kalcam o yüzden koku olayı çözümlenir die düşünüyorum. NE bilyim erken davranmak ta istemiyorum . ALlah tan çevremde yardım edecek insanlar var . halledebilirim gibi gelio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…