bian kendim yazdım sandım :):) Eşyalar oda boyama işleri düşünceleri herşey aynı :):) ama ben doğum sonra belli bi müddet kayınvalidem de kalcam o yüzden koku olayı çözümlenir die düşünüyorum. NE bilyim erken davranmak ta istemiyorum . ALlah tan çevremde yardım edecek insanlar var . halledebilirim gibi gelio.
Çocugun yediği helal giydiği haram derler :)) O yzden fazla abartmayı bende düşünmüyorum . sana kalmış bişey istediğin zman başla ne olacak aklından atmış olursun bianda :)Ben evde kalacağım, sanırım benim yanımda kalanlar olacak. Alınacakları düşününce tek seferde yapılamayacak şeyler yani en azından ben bizim için böyle düşünüyorum çünkü taksitli alım yapacağız, sınırsız limitte yok :)
Güzel haberlerle gelGünaydın annişler ben dün dayanamadim 3lü sarı bi takim aldim eskiden yazan arkadaslar bilir bi corap bile almamıştim o kadar kucuk ki anlatamam nasıl giydircem dedim kendi kendime hatta satis yapan bayan kızmı dedi hay agzıni öpiyim diycektim bilmiyoruz dedim bugün gidicem 11+2 deyim inşallah doktor bisey söyler
inşallah canım dualarinizi esirgemeyin ne olurGüzel haberlerle gel
Merhaba kızlar, Günaydın..
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Tahmini olarak hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız?
Canım ya bu limonatayi nasıl yapıyorsun belki benim bulantilarimada iyi gelirTaze zencefilli limonata da çok iyi geliyor. Benim doktorum tarifini vermişti. Benim bulantım pek olduğu söylenemez ama reflü gibi gibiydim. Evde sürekli var artık. Su dışında neredeyse içtiğim tek şey. Dışarıda olduğum zaman da Kahve Diyarı'nda içiyorum. Bayağı başarılı yapıyorlar.
Bende Diyarbakır memorialde burhan beye gidiyorum şimdilik memnunum ama burhan bey ben de sağlıkçı olduğum için tahlillerimi kadın doğumda yaptır dedi orda yaptiriyorum benimde eşim memlekette yap diyor ama nerde kalicam kim bakacak rahat edemem diye burda yapacağım doğumuBende mardin de öğretmenim. Kontrollerde oraya geliyorum yunus bey var dicle memorialda. orda fiyatlar çok uygun. Arkadasim gecen ay 1750 te yapti orda 2.sezaryen yine yunus bey de çok memnundu. Ama benim kizim da var. Orda yapamayacagim bu doğumu.birilerinin kizimla ilgilenmesi lazim. E benim ikinci sezaryen olacak bana da ilgi lazim. İstanbul da olacak ailem kışın. Ondan burada bakiyorum. Mardin de geçirecek olsaydim lohusaligi kesin diyarbakir memorial da yapardim.
Kacda gıdıyosun canım. Bende heyecanlandım şimdi.inşallah canım dualarinizi esirgemeyin ne olur
gece 23.00 canım bende cok fenayım heyecandanKacda gıdıyosun canım. Bende heyecanlandım şimdi.
Aaaa o saatte muayene oluyormuki. Ilk defa duyuyorum ben. Ayyy benım daha temmuzun 11 ınde kısmetsegece 23.00 canım bende cok fenayım heyecandan
Ben ilk hamıleliğimde hamıle oldugumu öğrenır ögrenmez hem pembe hemde mavi iç çamasırları ve zıbın almıstım. İlk olunca heyecan daha bır baska oluyor. Sonra ıkıncı ve üçüncüdede heyecan oluyor ama ilk baska tabiiGünaydın annişler ben dün dayanamadim 3lü sarı bi takim aldim eskiden yazan arkadaslar bilir bi corap bile almamıştim o kadar kucuk ki anlatamam nasıl giydircem dedim kendi kendime hatta satis yapan bayan kızmı dedi hay agzıni öpiyim diycektim bilmiyoruz dedim bugün gidicem 11+2 deyim inşallah doktor bisey söyler
ben cok zor inandim hamile olduguma bide nedense hep korktum o kadar tedavi vs vs olmadı sonra kendiliginden olunca aptallastim ve aslinda kendime soz vermistim 3 ay bitmeden almiycam die dun dayanamadım aldım ilk kez bugünü bi atlatsam temmuzun 2 sinde 3 ay dolacak inş sonra saldırırım mağazalara☺Ben ilk hamıleliğimde hamıle oldugumu öğrenır ögrenmez hem pembe hemde mavi iç çamasırları ve zıbın almıstım. İlk olunca heyecan daha bır baska oluyor. Sonra ıkıncı ve üçüncüdede heyecan oluyor ama ilk baska tabii
canım benim doktorum gece 3e kadar hasta bakiyo yurt disindan bile geliyorlar iyi ki varAaaa o saatte muayene oluyormuki. Ilk defa duyuyorum ben. Ayyy benım daha temmuzun 11 ınde kısmetse
Canım su an bu kadar beklemek sıkıntı yapmaz da ilerleyen Zaman'da 6-7 aydan itibaren olmadan süreler beklemek gerçekten çok zor oluyor yaben ozel muayenehane ye gidiyorum her gittigimde en az 1 saat en fazla 2 saat bekliyorum doktorum muhtesem bi adam olmasa 5 dakikadan fazla beklemem hayatta tahammul edemedigim teksey beklemektir benim kimseyide bekletmem hic ama doktor harikaysa gerisi teferruat gibi geliyo bana arkadaslar ucretide 150 tl 50tl yede muayne eden yerler var mesela kartal avicenna umut hastanesi fatih birolda iyi bi doktor soranlar icin söylüyorum maltepede ve kucuk yalidaki arkadaşlar 1500 sezeryan fiyatida
onada dikkat ettim tatlım agriyla gelen yada zor duranlari hemen alıyo ya doktora guvenmek cok önemli bisey olsa istanbuldan gitse deliririm heralde adam isinde cok iyi bi ton soru biriktiriyorum hic soru soramadan cikiyorum aklimi okuyo sanki sormadan tüm cevaplarimi aliyorumCanım su an bu kadar beklemek sıkıntı yapmaz da ilerleyen Zaman'da 6-7 aydan itibaren olmadan süreler beklemek gerçekten çok zor oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?