2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben evde kalacağım, sanırım benim yanımda kalanlar olacak. Alınacakları düşününce tek seferde yapılamayacak şeyler yani en azından ben bizim için böyle düşünüyorum çünkü taksitli alım yapacağız, sınırsız limitte yok :)

Çocugun yediği helal giydiği haram derler :)) O yzden fazla abartmayı bende düşünmüyorum . sana kalmış bişey istediğin zman başla ne olacak aklından atmış olursun bianda :)

Günaydın annişler ben dün dayanamadim 3lü sarı bi takim aldim eskiden yazan arkadaslar bilir bi corap bile almamıştim o kadar kucuk ki anlatamam nasıl giydircem dedim kendi kendime hatta satis yapan bayan kızmı dedi hay agzıni öpiyim diycektim bilmiyoruz dedim bugün gidicem 11+2 deyim inşallah doktor bisey söyler

Güzel haberlerle gel

Kızlar ben kızıma 1.5 yaşına kadar hiç bişey almadım nerdeyse. Ananesi babannesi teyzesi halası öyle hevesliydi ki emziğinden biberonuna zıbınlar takımlar herşeyi almışlardı. Bide Bebek görmeye geldikçe getirenler derken ev doldu taştı. Yalnız oda takımını 6. Ayda sipariş vermiştim 1.5 ayda geldi odadan boya kokusu çıkması baya sürdü

Merhaba kızlar, Günaydın..
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Tahmini olarak hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız?

canım biz ilk etapta oda almayacağız çünkü şu an kiradayız ve doğumdan yaklaşık 6 ay sonra kendi evimize taşınacağız oraya o odaya uygun mobilya alacağız. bu 6 ay esnasında zaten odasına kalamayacağından dolayı park yatak alacağız bizim yanımızda yatacak. ama böyle bir durumumuz olmasaydı 6-7. aylarda falan en geç hazırlıklara başlardık ancak çünkü.

Canım ya bu limonatayi nasıl yapıyorsun belki benim bulantilarimada iyi gelir

ben ozel muayenehane ye gidiyorum her gittigimde en az 1 saat en fazla 2 saat bekliyorum doktorum muhtesem bi adam olmasa 5 dakikadan fazla beklemem hayatta tahammul edemedigim teksey beklemektir benim kimseyide bekletmem hic ama doktor harikaysa gerisi teferruat gibi geliyo bana arkadaslar ucretide 150 tl 50tl yede muayne eden yerler var mesela kartal avicenna umut hastanesi fatih birolda iyi bi doktor soranlar icin söylüyorum maltepede ve kucuk yalidaki arkadaşlar 1500 sezeryan fiyatida

Bende Diyarbakır memorialde burhan beye gidiyorum şimdilik memnunum ama burhan bey ben de sağlıkçı olduğum için tahlillerimi kadın doğumda yaptır dedi orda yaptiriyorum benimde eşim memlekette yap diyor ama nerde kalicam kim bakacak rahat edemem diye burda yapacağım doğumu

Ben ilk hamıleliğimde hamıle oldugumu öğrenır ögrenmez hem pembe hemde mavi iç çamasırları ve zıbın almıstım. İlk olunca heyecan daha bır baska oluyor. Sonra ıkıncı ve üçüncüdede heyecan oluyor ama ilk baska tabii

ben cok zor inandim hamile olduguma bide nedense hep korktum o kadar tedavi vs vs olmadı sonra kendiliginden olunca aptallastim ve aslinda kendime soz vermistim 3 ay bitmeden almiycam die dun dayanamadım aldım ilk kez bugünü bi atlatsam temmuzun 2 sinde 3 ay dolacak inş sonra saldırırım mağazalara☺

Canım su an bu kadar beklemek sıkıntı yapmaz da ilerleyen Zaman'da 6-7 aydan itibaren olmadan süreler beklemek gerçekten çok zor oluyor ya

Canım su an bu kadar beklemek sıkıntı yapmaz da ilerleyen Zaman'da 6-7 aydan itibaren olmadan süreler beklemek gerçekten çok zor oluyor ya
onada dikkat ettim tatlım agriyla gelen yada zor duranlari hemen alıyo ya doktora guvenmek cok önemli bisey olsa istanbuldan gitse deliririm heralde adam isinde cok iyi bi ton soru biriktiriyorum hic soru soramadan cikiyorum aklimi okuyo sanki sormadan tüm cevaplarimi aliyorum

Kızlar Günaydın mavili33 inşallah güzel haberlerle dön .cinsiyet ogrenirsin sen bugün hadi hayırlısı canım. Kızlar Dr kontrolü olanlar beni de etiketleyin Dr dönüşü yazdiklariniza yeğenlerimi merak ediyorum .bulantı ne hiç bilmiyorum kusma da olmadı 2 aydır bakalım yarin Dr oradaysa bende gidiyorum .geçen salı 7+0 di bu hafta en az 8+ 1 olması gerek ama inşallah şatla uyumlu çıkar 9+1 cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…