2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
insallah canım sağolasın inşallah uyumlu çıkar seninde cok tedirginim bende hic kusmadım mide bulantisi bas dönmesi nedir bilmiyorum valla bende etiketlerim senide gece yazarım

Merhaba kızlar, Günaydın..
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Tahmini olarak hazırlıklara ne zaman başlayacaksınız?

Cinsiyeti belli olsun hemen isterim aslinda.Ama harmony nifty testlerini beklicez. So uclarina gore alisveris yaparim. Hem yazin ekders ucreti olmuyo biraz da kredimiz taksidimiz var. Eylül'de dogru durust aliriz galiba. Oda takimi yegeniminki olacagi icin en buyuk derdim bebek arabasi su an. Casual Cadillac alicaz galiba. Dun ebebekte canlisina da baktik baya. 1199 lira. Bi indirim falan bulunca aliriz. Kisin daha ucuzluyormus bebek arabalari. Doğar dogmaz dışarı çıkmaz zaten bahara doğru da alinabilir. En azindan karar verdik. Cift yonlu daha ucuz bebek arabalariba da baktik. Yine puset alinacak. Toplamda 800-900 buluyor. Bu sekilde hem takim olur.

Kızlar görümcem doktora gitmiş normalde 7 haftalık olması gerekiyordu doktor 5 haftalık demiş keseyi görmüş bebeği görememiş BM'yle olan var mı

Bugza cınsıyetı Öğrenmek için nifty test sonucunu beklıycemdedın dımı ? Yanlış anlamadı m ben testı ınceleyen merkeze sordum,görüyoruz cınsıyetı fakat turkıyede yasak olduğu için raporda paylaşmıyoruz dedı,yoksa senın yer paylaşıyomu

Kızlar görümcem doktora gitmiş normalde 7 haftalık olması gerekiyordu doktor 5 haftalık demiş keseyi görmüş bebeği görememiş BM'yle olan var mı
Ben 5 haftalık gittiğimde sadece kese göründü. Bebek görünmedi. Geç döllenme olabilir. Ya vajinal muayene olmalı ya da 2 hafta filan beklesin canım

Saglikci olmak avantaj bu işlerde :) bende ilk doğumda evimde rahat ederim dedim ama pişman oldum. Annem ve kayimvalidem birlikte geldiler ve kirk gün yanimda kaldilar. Doğum öncesi bir ay sonrasi on gün. Tam lazimken ikisi de gitti. Lohusalik inanılmaz hassas bi durum ya. Normalde kizmayacagim şeylere asiri tepki verir oldum. Kayinvalidemi çok sevmeme rağmen herseyi çok rahatsız etti . anneme sardim ona kizdikca :) bu sefer annem de yapacagim kizima baksinlar yeter ben yenidogana bakarim diye düşünüyorum ama aklim evimin rahatliginda kalacak tabi.

Peki boş olmama ihtimali var mı ben aslında onu merak ediyorum. İnşallah boş değildir çok istiyordu

Değildir. Bu gebelikte yasadim aynisini. Geç döllenme oldu. 7. Haftada alttan kese gördü 10. Haftaya kadar kalbi atmiyo dediler. 10. Haftada duyduk.
Folik asit ten başka vitamin alıyor musunuz kizlar

İmom alıyorum canim. Folik kesti dr

Canım ya bu limonatayi nasıl yapıyorsun belki benim bulantilarimada iyi gelir

Limon kabukları çok iyi yıkanıp rendeleniyor. Dışı rendelenmiş limonlarin suyu sıkılıyor. Bu karışıma şeker ekleyip eriyene kadar bekletiyorsun. Çok az miktarda bir çimdikten biraz fazla zencefili (çok acıdır çünkü) rendeleyip ekliyorsun, şeker eridikten sonra. Sonra su ekleyip tuketime hazır hale geliyor. Limon kabuğu rendesi sevmiyorsan, içmeden önce süzgeçten gecirebilirsin. Miktarlar sana kalmış. Ben içine buz doldurup içiyorum vallahi, serin serin mis. Zencefilsiz limonatanin tadı bir garip gelir oldu artık.

Bende 16. haftayı bekliyorum kesinleşmesi için, ondan sonra ufak tefek şeylerle başlarım herhalde.

üçok merak ettim dr unuz kim

üçok merak ettim dr unuz kim
Bulent KARS internette hakkında tek olumsuz yazı yok bugune kadar o kadar doktor gezdim ki bir tanesi bile genetik test ve Kardiyovasküler risk paneli istemedi ya tup bebek yada problem yok strese girmeyin dedi. Doktorum bi kac testten sonra bunlari istedi ve suphelendi ki corasprine baslayin kardiyovasküler testiniz cikana kadar dedi bir ay corasprin kullandim ve hamile kaldim digerlerinin elinde olsaydim hala sürünüyodum ve istedigi testtesorun cikti igne kullaniyorum

midem berbat kasıklarım çatlıyor ağrıdan ne zor geçiyor ya böyle...
Allah yardımcın olsun Can'ım bu sıcakta bir de bulantı hiç çekilmiyor. Sıcaklar bulantıları arttırıyor gibi geldi bana 1 haftadır bulantı artı ekşime öldürdü beni resmen

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…