2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Valla bende Bayram'ım son iki günü şöyle dağlık tepelik serin yerlere gitmek istiyorum Bolu Düzce gibi dağ evi kıvamında. Yaz tatiline eylülde gidiyorum ben hava biraz daha iyi oluyor bide okulu olan çocuklar okuluna gitmiş olursa oh :)

benimde bayramdan sonra ve 13. haftama denk geliyor. bebeğimi de özledim en son 8 haftalıktı gördüğümde zaman çabuk geçse

Canim kıza benzettim inşallah saglikla kucaklarsin masallah bidika. Ben simdi geldim geçen salı 7+1 deyip korkuttuklari bebeğim bugün 9+2 olmuş gerçek satla uyumlu şimdi çok mutluyum ya hersey yolunda çok şükür buda fotomuz senin 9 haftalik foto varsa at sana canım durusla alakası varmi cinsoyet in .

Benim ki hep yatay pozisyondaydı mesela.
8. haftaya kadar da dik duruyordu.

ohhh masallah gözun aydin canim coook sevindim 9 haftalik yok benim bebisin Allah sağlık versin tatlim bebislere

D dorti C candy1907 canım geçen salı 7+1 demişti üzülmus korkmustum ama bugun 9+2 çıktı hersey çok güzel dedi Dr um bi dahada başka Dr gitmem zorda kalmadıkca .68.200 kilodan 67.250 ye dusmusum .Bu da fotomuz cinsiyet tahmin eden varsa bakiverin gari .çok mutluyum satla tam uyumlu demem oki demekki her Dr ölçümü farklı .yok neymis geç döllenme . ay umarım hepiniz de iyi haberler getirirsiniz .

Son düzenleme:
İyi günler kızlar,

Bugün haberlerde okudum. Benim gibi Ikea'dan bebek odası yapmayı düşünenler, malm serisinin sifonyerlerinden uzak dursun. Ikea bebek odalarının çoğunun sifonyeri olmadığı için kimde görsem bu malm sifonyerle tamamlıyor odayı.

Ikea bunları toplatmaya başlamış ama bizler alana kadar satışı devam edebilir diye yazıyorum. Allah'ım esirgesin şimdiye kadar üç çocuğun ölümüne neden olmuş.

Kızlar ultrason muayenesi için geldim şimdi göbekten mi baktırdınız siz yalnız geldim bi de çok heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…