merhaba hamişler :) seminer dönemi kapsamında eğitici film izliyorduk.yüreğim kaldırmadı BLACK diye bir film.Hamileyken insan çok etkileniyor.Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesin. hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. acaba diğer öğretmen arkadaşlarda aynı filmi mi izliyor???
Gecmis olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim arkadaslar.
Kbb ye gittim, boğaz enfeksiyonu dedi dr. Antibiyotik verdi, Aksef adi. Gebelikte hic sikinti yaratmaz ona gore yazdım zaten dedi. Eczaci da kullanabilirsiniz dedi ama icim rahat degil.
Kendi doktorumun ameliyat saati oldugy için ulaşamadım.
Mecbur ictim hapi, cunku benim bogaz enfeksiyonu bir cosunca hastaneye yatmaya kadar gidiyor.
Dr bir arkadasima msj attim içim rahat etsin diye, gorunce yazar umarim.
Cok sagol canim. Allaha emanet artik, ictim bugun.yarin kontrolum var kendi doktoruma da soracagim. Birazcik daha buyuk olsaydi bebek içim daha cok rahat ederdi. Allah kimseyi korktuguna ugratmasin.
Eki Görüntüle 1853154
Eki Görüntüle 1853154
Eki Görüntüle 1853155
Ddorti@candy1907 canım geçen salı 7+1 demişti üzülmus korkmustum ama bugun 9+2 çıktı hersey çok güzel dedi Dr um bi dahada başka Dr gitmem zorda kalmadıkca .68.200 kilodan 67.250 ye dusmusum .Bu da fotomuz cinsiyet tahmin eden varsa bakiverin gari .çok mutluyum satla tam uyumlu demem oki demekki her Dr ölçümü farklı .yok neymis geç döllenme . ay umarım hepiniz de iyi haberler getirirsiniz .
Ya benim bademciklerim sismis cok fena
Konuşamiyorum, o kadar buyumusler ki konusurken kusacak gibi oluyorum
Doktora gidecegim ama ilac verirler mi bilmiyorum
Kis boyu faranjit oldum , 40 derece sıcaklıkta yine ayniyim ben ya
2-3 hafta önce ben de aynı durumdaydım. Bademciklerim bembeyazdı. Yarım su bardağı suyun içine 3-5 damla kekikyağı damlatıp gargara yaptım. Günde 2 kere yaparak 3.gün sapasağlamdım. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun...
Canim kıza benzettim inşallah saglikla kucaklarsin masallah bidika. Ben simdi geldim geçen salı 7+1 deyip korkuttuklari bebeğim bugün 9+2 olmuş gerçek satla uyumlu şimdi çok mutluyum ya hersey yolunda çok şükür buda fotomuz senin 9 haftalik foto varsa at sana canım durusla alakası varmi cinsoyet in .Eki Görüntüle 1853147
Arkadaslar biz çıkıyoruz. Hepiniz Allaha emanet olun. İnşallah arada girip bakarım. Yazmassam duramam zaten. :) Hepinizi çok sevıyorum. Dualarınızda benıde unutmayın. Hepimiz Allaha emanet olalım Görüşmek üzere
Ya benim bademciklerim sismis cok fena
Konuşamiyorum, o kadar buyumusler ki konusurken kusacak gibi oluyorum
Doktora gidecegim ama ilac verirler mi bilmiyorum
Kis boyu faranjit oldum , 40 derece sıcaklıkta yine ayniyim ben ya
ben onu geçen hafta yaşamıştım. Sesim falanda gitmişti. Ben bal ve zencefil bol ılık su ve sıvı tüketerek atlattım çok şükür. Bİde çok dinlenme fırsatım olmadı çalışıyorum çünkü o halde gçti. Akşam yatmadan balın içine toz zencefili ekleyip macun kıvamında yut:) çok işe yarıo cidden .