canım dun akşam ustu cok agrım oldu, belım kalça kemiğim kasıklarım reglıden beterdi. acıdan agladım. bugun kesıldı. bugunde hıç bı his yok korkudan gıdemıyorum dr a cuma kontrolum beklıycem sanırım. hayırlı haberler al
Arkadaslar biz çıkıyoruz. Hepiniz Allaha emanet olun. İnşallah arada girip bakarım. Yazmassam duramam zaten. :) Hepinizi çok sevıyorum. Dualarınızda benıde unutmayın. Hepimiz Allaha emanet olalım Görüşmek üzere
Allah korusun . İnşallah iyi çıkar . Ama önemli olan ense kalınlığı değilmi bu kan olasılık die biliyorum. Benim yakın arkadaşıma risk dediler aynı yaştayız. Harmony yaptırdı hiç bişey çıkmadı . için rahat olsunn..
Allah korusun . İnşallah iyi çıkar . Ama önemli olan ense kalınlığı değilmi bu kan olasılık die biliyorum. Benim yakın arkadaşıma risk dediler aynı yaştayız. Harmony yaptırdı hiç bişey çıkmadı . için rahat olsunn..
Melina naptin . benimde kabusumda vajinal ultrason ama bu gebelikte mecburen bakti kese göremeyince. Hatta çok gerildim yok istemem falan diye Dr sakinleştirmek için epey dil döktü korktugum gibi olmadi
ya kızlar ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum..aldım 1-2 tane hamile pantolonu ama hiç rahat değiller..ama eski pantolonlarda sıkıyor belimi felan..bugün çok rahatsız oldum..sol tarafıma hep bişey battı..eve geldim geleli de aynı ağrı var..inşallah bişey olmamıştır bebeğime..sizlerde hala eski panrolonlarınızı giyip böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz..