2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
O kasık ağrıları bende de başladı bugün sadece sol tarafımda acaba neden oluyo korkmalı mıyım bilemedim doktora gidecek arkadaşlar sorabilir mi acaba

Bende de dün çok olmuştu, burada da sordum hatta. Bugün hiç olmadı :) arkadaşların dediği gibi rahim kasları geriliyordur rahim büyüdükçe.

Ay inşallah akşam karnımın sızısına uyandım yasaklar dönemedim resmen 2 gündür geçmeyince korktum inşallah yoktur bişey
canım dun akşam ustu cok agrım oldu, belım kalça kemiğim kasıklarım reglıden beterdi. acıdan agladım. bugun kesıldı. bugunde hıç bı his yok korkudan gıdemıyorum dr a cuma kontrolum beklıycem sanırım. hayırlı haberler al

iyi tatiller Allah'a emanet olun

canım cok sevindim dün bende kan verdim yas 34 korkuyorum risk cikar diye ne olur dua edin
Allah korusun . İnşallah iyi çıkar . Ama önemli olan ense kalınlığı değilmi bu kan olasılık die biliyorum. Benim yakın arkadaşıma risk dediler aynı yaştayız. Harmony yaptırdı hiç bişey çıkmadı . için rahat olsunn..

ay insallah canim dün ultrasoda ense kalınlığı iyi dedi doktorum Allah hayırlısını versin inşallah

Melina naptin . benimde kabusumda vajinal ultrason ama bu gebelikte mecburen bakti kese göremeyince. Hatta çok gerildim yok istemem falan diye Dr sakinleştirmek için epey dil döktü korktugum gibi olmadi

kızlar bir şey danışacağım. nasıl peynir tüketiyorsunuz? yani şarküteri peyniri mi yoksa kapalı markalı market peyniri mi?

ya kızlar ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum..aldım 1-2 tane hamile pantolonu ama hiç rahat değiller..ama eski pantolonlarda sıkıyor belimi felan..bugün çok rahatsız oldum..sol tarafıma hep bişey battı..eve geldim geleli de aynı ağrı var..inşallah bişey olmamıştır bebeğime..sizlerde hala eski panrolonlarınızı giyip böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…