2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
haaa birde elbiselere hep özenmişimdir diğer gebeliğimde kış tı şimdi hazır bende bu göbek varken birde elbise aldım
Bak onda yüzde yüz haklısın. Ben de kış annesiydim, çok özeniyordum. Şuan elbisede belli oluyor.

Sende yok artık, o ne enerji..
Vallahi bak. Ama benim kız doğum kanalına da inmedi, göbek aşağı inince zorluyormuş o bende olmadığı için 40.haftanın başında sezeryana alınmıştım. Bakalım şimdi neler bekliyor.

Dar paca kotlarimi bile giyiyorum hala
Kasiklarimda ara ara agri oluyor ama pantolona baglamadim hic
Giyebildigim yere kadar da giyecegim hic sevmiyorum hamile pantolonlarini
Kilo olarak kayipta oldugum icin de gayet rahat oluyorlar.

Vallahi bak. Ama benim kız doğum kanalına da inmedi, göbek aşağı inince zorluyormuş o bende olmadığı için 40.haftanın başında sezeryana alınmıştım. Bakalım şimdi neler bekliyor.

Hayırlısı olsun inşallah.
Ben çok tırsak bir insan olduğum için direkt sezaryen diyordum baştan, şimdi Allah izin verirse normal istiyorum, duyanlar yürek mi yedin smuwila diye dalga geçiyorlar benimle..
İnanmamaları normal, kan bile aldıramıyorum. Gölgem den bile korkuyorum ya..

Ac kiz ac iyi olur efil efil

Tatile gidene kadar hamile oldugum anlasilsin istiyorum ben de.
Bacaklari cirpi gibi ama gobege bak demesinler arkamdan
1 ay sonra gidecegiz o zamana belli olur artik herhalde

En iyisini istiyorsun,boşver kulaklarını tıka canım. Ben normal için şansımı denedim ama olmadı ne yapalım.Önce sağlık.

cnm cok sevindim inan aklim sende kalmıştı dedigin gibi tek doktorda kalmak en iyisi sonra boyle aklimiz karışıyor tasinma isini abartma fazla dikkat et kendine

Dar paca kotlarimi bile giyiyorum hala
Kasiklarimda ara ara agri oluyor ama pantolona baglamadim hic
Giyebildigim yere kadar da giyecegim hic sevmiyorum hamile pantolonlarini
Kilo olarak kayipta oldugum icin de gayet rahat oluyorlar.

bende 1 kilo almışım sadece ama gene de fark etmiş olmuyorlar, şanslısın valla

walla canım ben 2 tane hamile pantolonu aldım biraz bedeni büyük geldi sanki düşüyorlar şu an değiştirmedim son aylar iyice kilo alırım diye. 3 tane pantolon arkadaşım verdi onları giyiyorum mecburen açıkçası eski pantolonlarım olmuyor 2 tane hormon ilacı içtiğim için erken şişlik oldu bende kendimi sıkamayacağım dar pantolonlarla. şu sıralar favorim elbise sıcakta en temizi

kapalı alıyorum özellikle canım..doktorlarda öyle tavsiye ediyor.

evet ya bende öyle duymuştum bizim burada iyi bir şarküteri var ama ona bile güvenemiyorum Allah korusun gerçi jelatinli falan hepsi ama market peyniri daha garanti sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…