2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bende yaşıyorum maalesef, hamile pantolonu aldım en küçüğü 36 beden, belimden kayıyor.
Mecburen eski pantolonlarımı giyip düğmesini açıyorum..

ben eskilere sığamıyorum canım ya, hamile pantolonlarımı da çıkartmadım henüz, eskilerin önü açık lastikle iki ucu birleştiriyorum Allahtan benden başka gören yok ama böyle pek bir rahat

Bende yaşıyorum maalesef, hamile pantolonu aldım en küçüğü 36 beden, belimden kayıyor.
Mecburen eski pantolonlarımı giyip düğmesini açıyorum..
aynen..küçük çocuklar gibi belimi çekip duruyorum hamile pantolonu giydiğimde.düğmemi açıncada tşörtten belli oluyor..bir-iki bakan gördüm rahatsız oldum..onu da açmıyorum artık..ama şu bol pijama tarzı pantolonlar var ya onlardan alcam artık..sende böyle batma tarzında ağrı oldu mu hiç canım?

ben eskilere sığamıyorum canım ya, hamile pantolonlarımı da çıkartmadım henüz, eskilerin önü açık lastikle iki ucu birleştiriyorum Allahtan benden başka gören yok ama böyle pek bir rahat
mantıklıymış böyle:) bir çaresini bulmam lazım benim de..bugün çok korktum hiçbir şey bebişlerimizden değerli değil..

Nasılsınız kızlar. Ya benim göbeğim hızla büyüyor,sizin de öyle mi? İlk hamileliğimde 4-5 aylıkken bu kadardı,hayretler içindeyim. Haftasonu tatile çıkıyoruz,eşim alay ediyor; bira göbeğine benziyormuşHaksız da değil,gören hamile demez göbekli der,utana sıkıla gireceğim denize.

Aaa şimdi geriye dönük baktım,tam da bu konular konuşulmuş :)

Evet onlar rahat oluyor. Bende normalde de kasık ağrıları oluyor canım, ama o zaman sıkışma hissi rahatsız ediyordu sadece, batma olmadı. İlk doktorum daha 8 haftalıktı dar giyme diyordu. 2. doktorum 12 haftalıktım, giyim konusunda hiç uyarmadı. Hamile kıyafetleri büyük geliyor, günlük giysiler de sıkıyor aksi gibi.. Belli bir belirginliğe gelene kadar arada derede idare edeceğiz.

benimde büyüdü:) Bakma sen ona tam hamile göbeği işte

mantıklıymış böyle:) bir çaresini bulmam lazım benim de..bugün çok korktum hiçbir şey bebişlerimizden değerli değil..

tabiki miniş kuzuları sıkıştırmamak lazım zaten ilerde sıkışa şıkışa bir hal olacaklar içerde

canım benimki bu göbüşten az biraz daha büyük çok bariz belli yani neyse öyle böyle hamileyiz işte

Benimki de bu kadar var hemen hemen..
Benim ilk hamilelik ama, bir de erken çıkan karnın sebebi iç karnın küçük olması diye okumuştum.
Bir arkadaş var 6 aylık, hiç karnı yok sanki gören kilo almış zanneder.

benim doktorumda hiç uyarmadı kıyafet konusunda..haliyle onun için bende pek dikkat etmedim..evet göbişler tamamen çıkana kadar böyle arada derede idare etcez galiba:)

ilk çocukta geç çıkar ikincisinde daha çabuk çıkar göbek diyorlar. Ama benim ilk olmasına rağmen şimdiden çıktı. Gerçi bir haftadır "aa karnın çıkmış " diyenlere yok ya şişlik var daha belli olmaz herhalde diyordum ama şişlik de 1 hafta olmaz herhalde Ben seviniyorum ama yaa göbeğim çıksın diyip duruyordum zaten

Kıyafetten bahsedilmiş de benim de pantolonlarım olmuyor ama ben zaten ayda yılda bir pantolon giydiğim için şimdilik hamile kıyafeti almadım, elbiselerimden de dar olanlar olmuyor ama rahat elbiselerim çok rahat oluyor şimdilik. Kızlar bi de bu sıcakta pantolonla nasıl rahat ediyosunuz yaa elbiseden şaşmayın

İç karından olsa benim ilk hamileliğimde de böyle olmaz mıydı? İlkinde çok geç çıkmıştı hatta arkadaşımın düğününde şahitlik yapmıştım. Resim çekilirken zıpırlık olsun diye elimi karnıma koyup 5 yapmışımO resimdeki 5 aylık göbeğim de bu kadar anca var.Neyse artık,son aylar fena ağırlaşacağız ama olsun

Merhaba canim.biz dün koro ,bugün de her çocuk özeldir i izledik.belki 10 kere izledim ama çaktırmadan yine ağladım :)

çok doğru valla benim ilk gebeliğimde millet çaktığında 7. aya girecektim, bunda millet hemen anladı bariz göbüşlüyüm ben dün 3-4 parça hamile kıyafetlerinden sipariş verdim pantolonu düğme açtık idare ediyoz da tişörttü gömlekti idare etmiyor neresini açayım

Çıksın zaten, benim hoşuma gidiyor..

haaa birde elbiselere hep özenmişimdir diğer gebeliğimde kış tı şimdi hazır bende bu göbek varken birde elbise aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…