aaa domuzmu bilmem doktorum verdi benim ilk gebeligim pek anlamıyorum ilac ve vitaminlerden zararli olsa yazmazdı heraldeAllah Allah elevitin domuz katkılı olduğu çıktığından beri 2 senedir ilk kez elevit veren bir doktor duydum
İyi yapmışsın
Ben kızıma hamileyken kullandım 3.5 yıl önce ama çok sonra okudum. İlaç şirketi kabul etti zaten domuz jelatini olduğunu. Bana doktor hiç bi ilaç vermedi ya
Yok kullanmıyorum folik asit de bıraktırdı. Su an herşeyi besinlerden alabilirsin zaten ilaç takviyesine gerek yok dedi. Benim diğer Sefer de 6. Ayda vermişti eleviti.nasıl yani şu an bir şey kullanmıyor musun canım
sağolasın canım bilgi içinYok kullanmıyorum folik asit de bıraktırdı. Su an herşeyi besinlerden alabilirsin zaten ilaç takviyesine gerek yok dedi. Benim diğer Sefer de 6. Ayda vermişti eleviti.
mavili33 canım internete yazarsan çıkar zaten firma kabul ediyor sorana. Sağlık açısından sorun oluşturmuyor ama malum haram domuz ürnleri onun muadili var decavit onu veriyor çoğunlukla doktorlar. İlaç firmasına bağlı mümessir hangisinin ki daha çok imkan veriyorsa onun ilacını veriyor doktorlar :)
senin ucuk icin küçük bi tavsiyem var sarımsağı ortadan ikiye bölup ucugun üstüne bastırabilirsin sacları topla yukardan şimdilik yapacak bisey yok☺Ne zaman boyanacak bu saçlar
Yok kullanmıyorum folik asit de bıraktırdı. Su an herşeyi besinlerden alabilirsin zaten ilaç takviyesine gerek yok dedi. Benim diğer Sefer de 6. Ayda vermişti eleviti.
mavili33 canım internete yazarsan çıkar zaten firma kabul ediyor sorana. Sağlık açısından sorun oluşturmuyor ama malum haram domuz ürnleri onun muadili var decavit onu veriyor çoğunlukla doktorlar. İlaç firmasına bağlı mümessir hangisinin ki daha çok imkan veriyorsa onun ilacını veriyor doktorlar :)
Dostum o sarımsak orda kokarsa ben buna dayanamam ama sağol kaşlarım hızla uzuyo saçlar desen allahlık uçuk da bi yandan kilolar ayrı bi yandan çatlakların ihtimalini boşverdim ama uani gitgide insanlıktam cıkıyorum yav bi turşu bi tatlı derken tuşudan vazgeçtm tatlıyı da istemiyorum bi sinirleniyorım bi ağlıyorum uykum geliyo uyuyamıyorum uyusam rüyalar rüyalar midem bulanmak değilde böyle otobüsle yollardan gelmişim gibi kusmak desen. Kusmıyorum höf günün her saati başka bi ben oluyorum ya ooof zormuş bu işler hatta karamsarlaşıyprum nereye doğıruyorum nasıl bi hayatı olacak mıtlu olacak mı bakabilecekmiyim sıkılmadan diyorum sonra iki bebek sevince bi yerlerde beş tane flan yapiyö ben diyorum öyle böyle derken akpam oluyo sabah oluyo içerde yüzeyüze büyüyosenin ucuk icin küçük bi tavsiyem var sarımsağı ortadan ikiye bölup ucugun üstüne bastırabilirsin sacları topla yukardan şimdilik yapacak bisey yok☺
Kızlar tatile giden yada gitmeyi düşünen varmı tatil için rezervasyon yapıldı tatile gidene kadar dr izinli dikkat etmem gereken şeyler varmıdır ilk bebeğimde denize girdim ama bunda havuza gireceğim hoş kızımla ilgilenmekten ne kadar yüzebilirim bilmiyorum ama en azından kızımla beraber havuzun içinde olcam devamlı
inşallah canımOoo masallah seninki kocaman olmus.
Ister tabi kardes, cok iyi yapmissiniz.
Hayirlisiyla insallah kizin olur bir de.
Bir an once boyansa iyi olacak ama dr izin vermiyorNe zaman boyanacak bu saçlar
Git canım hiç tereddüt etme Güneş'e dikkat ettiğin sürece hiçbirşey olmaz. Bende bulantılarım geçsin ilk iişim tatile gitmek kısmetse doktorda git dedi zaten. Şu Ankara'nın sıcağında tatil hayaliyle yaşıyorum resmenbiz gidicez canım rezervasyonumuz vardı iptal etmek istemedik doktorum da gidebilirsin havuz deniz sıkıntı yok girebilirsin dedi. ben her haftasonu deniz giriyorum şu anda yani bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Bir an once boyansa iyi olacak ama dr izin vermiyor
Marka arayisindayim, dogurana kadar duramayacagim bembeyaz oldular
12. haftadan sonra organik boyayla serbest dedi doktor. Yalnız bu doktor ne kadar çok bilgi verdi eski doktorun ağzından kerpetenle laf alıyordumBir an once boyansa iyi olacak ama dr izin vermiyor
Marka arayisindayim, dogurana kadar duramayacagim bembeyaz oldular
benim deBenım de 13 Nisan
ayy keşke ama bana son iki muayenede de erkeğe benziyor dedi. sana tahminde bulundu mu?Bende tatlıya hiç hayır demezdim, şimdi tadına bile bakmam o kadar yani, Ayşe mi gelcek aceba
aynı şeyleri bende yaşıyorum canım sen cinsiyeti ögrendin miBen normalde de ayda yılda bir yerdim eti, şimdi görünce bile lavobaya koşuyorum. Onun dışında tatlılar ve özellikle çikolata midemi fena bulandırıyor kii nutella canavarıydım zamanında
Bende tatlıya hiç hayır demezdim, şimdi tadına bile bakmam o kadar yani, Ayşe mi gelcek aceba
Kızlar doktorum banada havuza girme denize de yüzme bi girip çık en fazla dedi bu arada bu benim bebişim sizce cinsiyeti ne cook merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?