2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyi yapmışsın
Ben kızıma hamileyken kullandım 3.5 yıl önce ama çok sonra okudum. İlaç şirketi kabul etti zaten domuz jelatini olduğunu. Bana doktor hiç bi ilaç vermedi ya

nasıl yani şu an bir şey kullanmıyor musun canım

nasıl yani şu an bir şey kullanmıyor musun canım
Yok kullanmıyorum folik asit de bıraktırdı. Su an herşeyi besinlerden alabilirsin zaten ilaç takviyesine gerek yok dedi. Benim diğer Sefer de 6. Ayda vermişti eleviti.
mavili33 canım internete yazarsan çıkar zaten firma kabul ediyor sorana. Sağlık açısından sorun oluşturmuyor ama malum haram domuz ürnleri onun muadili var decavit onu veriyor çoğunlukla doktorlar. İlaç firmasına bağlı mümessir hangisinin ki daha çok imkan veriyorsa onun ilacını veriyor doktorlar :)

sağolasın canım bilgi için

hıımm ilginç canım ya ne desem bilemedim ben direkt decavitten başladım zaten içinde folik asit vardı ilerde başka ne verir bilmem öncekinde folik asit+decavit+ferro sanol şeklinde devam etmiştim.

senin ucuk icin küçük bi tavsiyem var sarımsağı ortadan ikiye bölup ucugun üstüne bastırabilirsin sacları topla yukardan şimdilik yapacak bisey yok☺
Dostum o sarımsak orda kokarsa ben buna dayanamam ama sağol kaşlarım hızla uzuyo saçlar desen allahlık uçuk da bi yandan kilolar ayrı bi yandan çatlakların ihtimalini boşverdim ama uani gitgide insanlıktam cıkıyorum yav bi turşu bi tatlı derken tuşudan vazgeçtm tatlıyı da istemiyorum bi sinirleniyorım bi ağlıyorum uykum geliyo uyuyamıyorum uyusam rüyalar rüyalar midem bulanmak değilde böyle otobüsle yollardan gelmişim gibi kusmak desen. Kusmıyorum höf günün her saati başka bi ben oluyorum ya ooof zormuş bu işler hatta karamsarlaşıyprum nereye doğıruyorum nasıl bi hayatı olacak mıtlu olacak mı bakabilecekmiyim sıkılmadan diyorum sonra iki bebek sevince bi yerlerde beş tane flan yapiyö ben diyorum öyle böyle derken akpam oluyo sabah oluyo içerde yüzeyüze büyüyo

biz gidicez canım rezervasyonumuz vardı iptal etmek istemedik doktorum da gidebilirsin havuz deniz sıkıntı yok girebilirsin dedi. ben her haftasonu deniz giriyorum şu anda yani bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

biz gidicez canım rezervasyonumuz vardı iptal etmek istemedik doktorum da gidebilirsin havuz deniz sıkıntı yok girebilirsin dedi. ben her haftasonu deniz giriyorum şu anda yani bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Git canım hiç tereddüt etme Güneş'e dikkat ettiğin sürece hiçbirşey olmaz. Bende bulantılarım geçsin ilk iişim tatile gitmek kısmetse doktorda git dedi zaten. Şu Ankara'nın sıcağında tatil hayaliyle yaşıyorum resmen

Bir an once boyansa iyi olacak ama dr izin vermiyor
Marka arayisindayim, dogurana kadar duramayacagim bembeyaz oldular

benim beyazlarda çıktı meydane

bitkiselle boyayınca da kapatmıyor ki mecbur 1,5-2 yıl dolanacam böyle

Bir an once boyansa iyi olacak ama dr izin vermiyor
Marka arayisindayim, dogurana kadar duramayacagim bembeyaz oldular
12. haftadan sonra organik boyayla serbest dedi doktor. Yalnız bu doktor ne kadar çok bilgi verdi eski doktorun ağzından kerpetenle laf alıyordum

Kızlar doktorum banada havuza girme denize de yüzme bi girip çık en fazla dedi bu arada bu benim bebişim sizce cinsiyeti ne cook merak ediyorum :)

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 59
Bende tatlıya hiç hayır demezdim, şimdi tadına bile bakmam o kadar yani, Ayşe mi gelcek aceba

Bende oldum olası ekşi ve tuzlu şeyleri severim.
Limonu tuzlayıp yemek en büyük zevkim mesela.
Hamileliğimde de değişmedi bu durum.
Ekşi meyve, sebze ne varsa yedim.
2 ayrı doktor da erkeğe benziyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…