2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de hibor 3500 kullanıyorum. Gobegim mosmor. Et işine gelince ben vejeteryanim.hayvansal hiçbişey yemiyorum. Yeşil mercimek ve yoğurda yüklendim mecburen.

Devlete gitmis ilgilenmemusler benim druma gidecek aksama.benimde yarin kontrolum.bakicima diyorumki artik siralayla dra gider dururuz.
Saglik ocagina gittim geçenlerde, kilo vs baktılar. Bir sikayetin var mi dedi ebe, cok karnim agriyor benim yaa dedim sanki o napacaksa, arkasini donuverdi hic umursamadi
Demek ki rastlanilan seyler

Benim tek Bebek'te bile karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı 8. haftaya kadar. Ay ne güzel ikizlere bayılıyorum ya inşallah sağlıkla ilerlerler
Ikiz guzelde onunda benim gibi yardim edeni yok.Rabbim yardimcimiz olsun.bir oglum var 8 aylik bu dogunca 14 aylik olacak.benimde ikiz gibi olacak.ne yapacagiz bakalim.lohusayken bile bakanim yok birde sezeryanliyim.Rabbim bir kolayini verir insallah

O zaman kanama olmadigi surece bi sikinti yok
Yani ben doktor değilim tabii ama ben başlarda hep karın ağrısı çektim hatta hep adet mi oldum diye tuvalete gittim ama ne kanamam ne bir riskim olmadı şükür bu haftaya kadar. Allah korusun inşallah ikiz deyince ayrı bir sempatim oluyor

Saglik ocagina gittim geçenlerde, kilo vs baktılar. Bir sikayetin var mi dedi ebe, cok karnim agriyor benim yaa dedim sanki o napacaksa, arkasini donuverdi hic umursamadi
Demek ki rastlanilan seyler
Cevaplamiyacaksa ne soruyor bi sikayetin varmi diye.iş olsun torba dolsun.kafa nerde kimbilir.

Kızlar tatile giden yada gitmeyi düşünen varmı tatil için rezervasyon yapıldı tatile gidene kadar dr izinli dikkat etmem gereken şeyler varmıdır ilk bebeğimde denize girdim ama bunda havuza gireceğim hoş kızımla ilgilenmekten ne kadar yüzebilirim bilmiyorum ama en azından kızımla beraber havuzun içinde olcam devamlı

Rabbim insana kaldiramiyacagi yuku yuklemezmis ikiz bebek veriyorsa onlara bakacak gucude verir.bende ikiz isterdim ama istemiyom simdi.aksam oglani esimle carsafla salliyoz dedim ikiz olaydi ne yapardik

Ikiz guzelde onunda benim gibi yardim edeni yok.Rabbim yardimcimiz olsun.bir oglum var 8 aylik bu dogunca 14 aylik olacak.benimde ikiz gibi olacak.ne yapacagiz bakalim.lohusayken bile bakanim yok birde sezeryanliyim.Rabbim bir kolayini verir insallah
Olur inşallah çocuk bakmak zaten zor o biraz daha fazla zorlanır ama emimim çok daha keyiflidir. Benim ikiz doğuran arkadaşlarım var ilk başta birbirlerini uyandırıyorlar falan işleri sırayla bitmiyor çok zor ama büyüdükçe arkadaş olup birbirlerini oyalıyorlar tek çocuktan daha az anneye bağımlılıkları bence hele birde 2 kızsa tadından yenmez. benim hep gönlümden geçerdi keşke ikiz olsa da birkerede bitse tüm süreçler diye ama kısmet tabii allah bunu kucağıma almayı kısmet etsin

kendi aracınızla gidecekseniz benim dr um 1,5-2 saatte bir mola ver dedi.bide ben Antalya köprülü kanyon da rafting yapıyordum dr bu sene kesinlikle hayır dedi.onun dışında Güneş'in dik ışınında durma.başka bişey yok

beni 15 temmuzda çağırdı tatlim 18 gun sonra 27sinde gitmistim biliyosun bana elevit ve gynoferon verdi bide bende folbiolu 3 ay kullandım yeterli olmasa soylerdi doktorun canım

çook haklısın canım

Sağol Can'ım kendi aracımızla gitçez rafting hep istemişimdir ama hiç nasip olmadı

bana doktorum havuzda ve denizde yuzme gir serinle cık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…