2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kizlar ilk önce turkiyeye gecmis olsun gece boyunca o goruntuler aklimdan gitmedi..

Elevit domuz jelatini var arkadaslar eczaneler bunu soyluyor zaten hic bir arkadssim kullanmadi bu ilacı doktorlar onun yerine biz femibion kullanirouz ilk 3 aydan sonra 2 numara olanu kullanmak gerekiyor ben gex kaldim bugun alicam imknai olan varsa bundan alsin sanirim digerlerine gore pahali turkiyede de olmasi lazim

Ben 5. haftadan beri elevit kullanıyorum. Doktor piyasadaki en iyi formülasyon bu o yüzden ben bunu vermeye devam ediyorum dedi diğer dediğin ilacı hiç duymadım doktora sorayım

Canım eşimi bayrama kadarkayınvalideye yolladım. Kadın yalnız. Onu da zorla gönderdim biraz.

Doktor bana izin vermedi uzun yol için. En son şu birdenbire şiddetli kusma, baş ağrısı yaşadığım gün acile gittik. Kanımda enfeksiyon çıktı biraz. Benim de Izmir'den arkadaşım geliyor bugün birlikte zaman geçireceğiz. Bi'de bey yokken Bdv'ye sardım tabiî biraz. Sen ne alemlerdesin. Bayram planı nedir?

benim beyazlarda çıktı meydane

bitkiselle boyayınca da kapatmıyor ki mecbur 1,5-2 yıl dolanacam böyle
Kapanmasa bile soyle bir kendine gelmez mi ya? Cok kotu oldum ben bu kilikla. Yas 30 ama saclar bembeyaz

ahh kıyamam ya Ankara'da yaşayan arkadaşlarım var onlarda diyorlar leş gibi bi havası olduğunu... sıcaklara ben de hiç gelemiyorum normalde de sevmezdim şimdi ekstra etkileniyorum.

Kapanmasa bile soyle bir kendine gelmez mi ya? Cok kotu oldum ben bu kilikla. Yas 30 ama saclar bembeyaz

benimde çok fena beyazım var canım öyle böyle değil, ben beyazım için boyuyorum onu da kapatmayınca çok bir mantığı olmuyor sen bilirsin ama

dudağımda uçuk çıktı uçuk kremi de zararlı kafam kadar bir uçuk bu napsam ne sürsem nasıl geçecek hamilenin gariban uçuğu

Ben ilk gebelikte ucuktan perişan oldum burun iclerime kadar ilerlemişti. Birisi oksijenli su dedi. Günde birkaç kez pamuğa döküp üzerine sür kurutup bitiriyo kisa surede.

Benim benle ayni yasta olan velilerim var (34) yasindayim. 7-8-9 çocuk. Her sinifta cocuklari var. Çocuklar sefillik içinde büyüyor,birbirini büyütüyor ama diğer yandan biz ilerde azinlik olacagiz cogalmazsak. Kontrolsuz bir sekilde ureme var cunku.Bende bu fikirle ikinci çocuğa ikna oldum. Yoksa ayni telaslarim devam ediyor eğitimi, hayati büyük sorumluluk..

Ben 5. haftadan beri elevit kullanıyorum. Doktor piyasadaki en iyi formülasyon bu o yüzden ben bunu vermeye devam ediyorum dedi diğer dediğin ilacı hiç duymadım doktora sorayım
bi ilaci direk eczanelere sorun bakalim var mi daha önce turkiyeden bi arkadas sormustu vardi sanirim

kizlar beyazlar icij sprey var turkiyede de vardi forumlara koymus kk nin hatunlari ben sprey sIKIYORUM yikayana kadar kapatiyor uzerinde hamilelik te kullanilmaz fln yazmiyor ama bilemedim şimdi

ben canım 1 hafta gerideyim sat a göre...
Ne zaman gördünüz bebeği? 6. haftada kesenin boş gözükmesi normal mi acaba? Çok yakın bir arkadaşım şuan böyle bir durum yaşıyor doktor kürtaj demiş ama çok küçük biryerde yaşadığı için ben çokta güvenemedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…