Slm kizlar ilk önce turkiyeye gecmis olsun gece boyunca o goruntuler aklimdan gitmedi..
Elevit domuz jelatini var arkadaslar eczaneler bunu soyluyor zaten hic bir arkadssim kullanmadi bu ilacı doktorlar onun yerine biz femibion kullanirouz ilk 3 aydan sonra 2 numara olanu kullanmak gerekiyor ben gex kaldim bugun alicam imknai olan varsa bundan alsin sanirim digerlerine gore pahali turkiyede de olmasi lazim
Slm kizlar ilk önce turkiyeye gecmis olsun gece boyunca o goruntuler aklimdan gitmedi..
Elevit domuz jelatini var arkadaslar eczaneler bunu soyluyor zaten hic bir arkadssim kullanmadi bu ilacı doktorlar onun yerine biz femibion kullanirouz ilk 3 aydan sonra 2 numara olanu kullanmak gerekiyor ben gex kaldim bugun alicam imknai olan varsa bundan alsin sanirim digerlerine gore pahali turkiyede de olmasi lazim
Ben 5. haftadan beri elevit kullanıyorum. Doktor piyasadaki en iyi formülasyon bu o yüzden ben bunu vermeye devam ediyorum dedi diğer dediğin ilacı hiç duymadım doktora sorayım
Canım eşimi bayrama kadarkayınvalideye yolladım. Kadın yalnız. Onu da zorla gönderdim biraz.
Doktor bana izin vermedi uzun yol için. En son şu birdenbire şiddetli kusma, baş ağrısı yaşadığım gün acile gittik. Kanımda enfeksiyon çıktı biraz. Benim de Izmir'den arkadaşım geliyor bugün birlikte zaman geçireceğiz. Bi'de bey yokken Bdv'ye sardım tabiî biraz. Sen ne alemlerdesin. Bayram planı nedir?
Git canım hiç tereddüt etme Güneş'e dikkat ettiğin sürece hiçbirşey olmaz. Bende bulantılarım geçsin ilk iişim tatile gitmek kısmetse doktorda git dedi zaten. Şu Ankara'nın sıcağında tatil hayaliyle yaşıyorum resmen
ahh kıyamam ya Ankara'da yaşayan arkadaşlarım var onlarda diyorlar leş gibi bi havası olduğunu... sıcaklara ben de hiç gelemiyorum normalde de sevmezdim şimdi ekstra etkileniyorum.
Ben ilk gebelikte ucuktan perişan oldum burun iclerime kadar ilerlemişti. Birisi oksijenli su dedi. Günde birkaç kez pamuğa döküp üzerine sür kurutup bitiriyo kisa surede.
dinimiz geregi cogalmak adina evlat sahibi olanlar ne kadar guzel bir cumle kurmuşsun inan 2 cocuklu aileler var tanidigim suan 3.ye hamileler o cocuklar surekli hasta ayaklarinda ki coraplar yırtik beslenme çantaları bos okul etkinliklerine para vermiyolar ictikleri sut en markasiz yedikleri cikolatalarin adını hic duymadim Allah aşkına 3. cocuk senin neyine iki cocuguna adam gibi bak büyüt eğit yeter yazık diilmi çocuklara neyse daha yazacak cok sey varda...
Benim benle ayni yasta olan velilerim var (34) yasindayim. 7-8-9 çocuk. Her sinifta cocuklari var. Çocuklar sefillik içinde büyüyor,birbirini büyütüyor ama diğer yandan biz ilerde azinlik olacagiz cogalmazsak. Kontrolsuz bir sekilde ureme var cunku.Bende bu fikirle ikinci çocuğa ikna oldum. Yoksa ayni telaslarim devam ediyor eğitimi, hayati büyük sorumluluk..
Ben 5. haftadan beri elevit kullanıyorum. Doktor piyasadaki en iyi formülasyon bu o yüzden ben bunu vermeye devam ediyorum dedi diğer dediğin ilacı hiç duymadım doktora sorayım
kizlar beyazlar icij sprey var turkiyede de vardi forumlara koymus kk nin hatunlari ben sprey sIKIYORUM yikayana kadar kapatiyor uzerinde hamilelik te kullanilmaz fln yazmiyor ama bilemedim şimdi
Ne zaman gördünüz bebeği? 6. haftada kesenin boş gözükmesi normal mi acaba? Çok yakın bir arkadaşım şuan böyle bir durum yaşıyor doktor kürtaj demiş ama çok küçük biryerde yaşadığı için ben çokta güvenemedim açıkçası