Slm kızlar beni de ekler misiniz 20 nisan sat. 1 yaşında bir kızım var beklenmeyen hamilelik oldu bu. Kızlar öncekinde hergün bulantı kusma oluyordu cinsiyet kız. Şimdi arada bulantı oluyor kusma oluyor cinsiyet ne acep
Insallah canim
Ben de cok istemistim kiz olsun, tabi once hayirlisi...
Bir tane prensesim var cok sukur, bir tane de oglumuz olacak herhalde ( oglum demek bile bir garip geliyor )
Insallah canim
Ben de cok istemistim kiz olsun, tabi once hayirlisi...
Bir tane prensesim var cok sukur, bir tane de oglumuz olacak herhalde ( oglum demek bile bir garip geliyor )
Kızlar ben 13+2 haftalık hamileyim.54 kg dım şuan 56.5 kg oldum.Kendimi çok kilo almış hissediyorum.Hamilelik öncesi gibi iştahım ama her yediğim yarıyormuş gibi geliyor.Aslında normal şartlarda kilo umrumda değil ama geçen yıl bel fıtıgı ameliyatı oldugum için dr.um hamileleikte fazla kilo almamam gerektiğini sürekli vurguladı ve bu durum insanda baskı yaratıyor.az kilo alan arkadaşlar önerileriniz olursa sevinirim :)
Slm kızlar beni de ekler misiniz 20 nisan sat. 1 yaşında bir kızım var beklenmeyen hamilelik oldu bu. Kızlar öncekinde hergün bulantı kusma oluyordu cinsiyet kız. Şimdi arada bulantı oluyor kusma oluyor cinsiyet ne acep
Hos geldin.
Benim öncekinde hep bulanti vardi, kusma yoktu, kiz oldu
Simdi de hep bulanti var , yine kusma yok,
erkek dedi dr.
Bulantiyla ilgili değil yani
beni 15 temmuzda çağırdı tatlim 18 gun sonra 27sinde gitmistim biliyosun bana elevit ve gynoferon verdi bide bende folbiolu 3 ay kullandım yeterli olmasa soylerdi doktorun canım
Ben normalde de ayda yılda bir yerdim eti, şimdi görünce bile lavobaya koşuyorum. Onun dışında tatlılar ve özellikle çikolata midemi fena bulandırıyor kii nutella canavarıydım zamanında
banada de um elevit verdi.ilk defa duyuyorum doğruluk payı nedir.bugün içtim eleviti 1 saat sonra kustum ki normalde kusmam.vücudum mu kabul etmedi ne?
İyi yapmışsın
Ben kızıma hamileyken kullandım 3.5 yıl önce ama çok sonra okudum. İlaç şirketi kabul etti zaten domuz jelatini olduğunu. Bana doktor hiç bi ilaç vermedi ya
banada de um elevit verdi.ilk defa duyuyorum doğruluk payı nedir.bugün içtim eleviti 1 saat sonra kustum ki normalde kusmam.vücudum mu kabul etmedi ne?