2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kızlar beni de ekler misiniz 20 nisan sat. 1 yaşında bir kızım var beklenmeyen hamilelik oldu bu. Kızlar öncekinde hergün bulantı kusma oluyordu cinsiyet kız. Şimdi arada bulantı oluyor kusma oluyor cinsiyet ne acep

Insallah canim
Ben de cok istemistim kiz olsun, tabi once hayirlisi...
Bir tane prensesim var cok sukur, bir tane de oglumuz olacak herhalde ( oglum demek bile bir garip geliyor )
benim de bir oğlum var o yüzden kız istiyorum ama hayırlısı artık Allah ne yazdıysa...

Kızlar ben 13+2 haftalık hamileyim.54 kg dım şuan 56.5 kg oldum.Kendimi çok kilo almış hissediyorum.Hamilelik öncesi gibi iştahım ama her yediğim yarıyormuş gibi geliyor.Aslında normal şartlarda kilo umrumda değil ama geçen yıl bel fıtıgı ameliyatı oldugum için dr.um hamileleikte fazla kilo almamam gerektiğini sürekli vurguladı ve bu durum insanda baskı yaratıyor.az kilo alan arkadaşlar önerileriniz olursa sevinirim :)

Hos geldin.
Benim öncekinde hep bulanti vardi, kusma yoktu, kiz oldu
Simdi de hep bulanti var , yine kusma yok,
erkek dedi dr.
Bulantiyla ilgili değil yani

Slm bende kızımda hergün her saat kusardım bu sefer bulantı var ama kusma 1 2 kere oldu yemek yemez su içmezsem çok rahatım

beni 15 temmuzda çağırdı tatlim 18 gun sonra 27sinde gitmistim biliyosun bana elevit ve gynoferon verdi bide bende folbiolu 3 ay kullandım yeterli olmasa soylerdi doktorun canım
Allah Allah elevitin domuz katkılı olduğu çıktığından beri 2 senedir ilk kez elevit veren bir doktor duydum

Kac yasindaydi canim oğlun? Su minnak seninki miydi? Karıştırıyorum isimleri hep.
Kizim 6 yasinda olacak inşallah kardesi dogdugunda.
yok canım benimki pek minnak değil martta 7 yaşı bitti 7 yaş 10 ay olacak aralarında onun ısrarlarıyla yaptık zaten 2. yi yoksa düşünmüyorduk :))

Ben normalde de ayda yılda bir yerdim eti, şimdi görünce bile lavobaya koşuyorum. Onun dışında tatlılar ve özellikle çikolata midemi fena bulandırıyor kii nutella canavarıydım zamanında
Bende tatlıya hiç hayır demezdim, şimdi tadına bile bakmam o kadar yani, Ayşe mi gelcek aceba

Allah Allah elevitin domuz katkılı olduğu çıktığından beri 2 senedir ilk kez elevit veren bir doktor duydum
banada de um elevit verdi.ilk defa duyuyorum doğruluk payı nedir.bugün içtim eleviti 1 saat sonra kustum ki normalde kusmam.vücudum mu kabul etmedi ne?

yok canım benimki pek minnak değil martta 7 yaşı bitti 7 yaş 10 ay olacak aralarında onun ısrarlarıyla yaptık zaten 2. yi yoksa düşünmüyorduk :))
Ooo masallah seninki kocaman olmus.
Ister tabi kardes, cok iyi yapmissiniz.
Hayirlisiyla insallah kizin olur bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…