2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım sat a göre 6+1 de kese 7+1 de bebiş göründü ama dediğim gibi usg ye göre 5+1 ve 6+1 di 1 hafta geç yumurtlamışsın dedi dr...

Şöyle bi önceki hamileliğimde bebeğimin kalbi atmadı ama 10 haftaya kadar bekledim fakat şimdiki hamileliğimde de bebeğim 2 hafta geç döllenme eğer düzensiz adetleri varsa kesin geç döllenmedir ben 6. Haftada bebeğimin kalp atışını duydum ama sata göre 8 haftaydı sakın aldırmasın 2 hafta beklesin zaten beklemenin bir zararı yok

Arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim ama akşam yemekten sonra mide Ağrı'sı ve kalp çarpıntısı başladı bugünde mide Ağrı'sı var ama az yalnız çarpıntı geçmiyor bilgisi olan var mı çok kötü bişey
Bir de akşam patlıcan közlenmiş yedim ilgisi olabilir mi siz patlıcan yiyor musunız

kesenin mm. si belli mi canım benim 6+1 de 2 mm idi kesem haliyle bebiş görünmüyordu 1 hafta sonra kese 6 mm olduğunda küçük noktacık şeklinde vardı içinde bebiş

canım 6. haftada doktor görememişti benim minişimi
canım sat a göre 6+1 de kese 7+1 de bebiş göründü ama dediğim gibi usg ye göre 5+1 ve 6+1 di 1 hafta geç yumurtlamışsın dedi dr...
E yaşasın ozaman bir sorun olduğu anlamına gelmiyor Saolun kızlar inşallah bizim bebişte gözükür. Kese olması gerektiğinden küçük demiş siz böyle birşey hatırlıyor musunuz aslında bu da geç döllenme olabileceğini gösteriyor sanki

Kızlar geç döllenme ya da dış gebelik yaşayan var mı? Ya da 6. haftada karından bebeği gözükmeyen ?

Canim ben yasadim bu gebelikte iste. 7 de alttan bakinca kese gördü 9. Haftada başka Dr a gittim karindan bakti kese falan yok dedi. Ben kalp atisi duymaya gitmistim oysa ki. Daha gecen hafta kalp atişi duyduk biz karindan. 10. Haftada yani. Geç döllenme. Ama Dr hemen diş gebelik olabilir dedi bana

hakkımıza hayırlısı olsun canım ben erkek olsun istiyorum içime öyle doguyor genelde içime doganın tersi olur ama saglıklı olsun yeter kuzum
Ben hamile kalmadan önce de keşke kızım olsa diyordum, gönlümden geçen kızdı ama hamile kaldıktan sonra isim düşünürken bile aklıma erkek isimleri geliyordu :) eşime de dedim ben bu kadar kız istedim ama erkek olacak gibime geliyor diye. Tabii ki hepimizin isteği sağlıklı doğsun, hayırlısı olsun ama işten insanız ve gönlümüz birine daha çok kayıyor :)

Olasılıklar çok demek ki Can'ım ben çevremde hiç duymadım böyle birşey olabiliyor mu merak ettim çok ilginç bir durum değil demek ki. en iyisi farklı bir şehire uzman bir doktora gitmesi gidene kadar da içini ferah tutması demek ki

Bir an once boyansa iyi olacak ama dr izin vermiyor
Marka arayisindayim, dogurana kadar duramayacagim bembeyaz oldular
Cnm benimde ihtiyacin war sanki boyatsam iyi olur icine sinen markayi paylasrsan ileride sewinirim ayrica su organiklerde mi sikintili benim dr sormak aklima gelmedi

yoktur canım ya az biraz daha beklesin görünecek inşallah:)kese için bişey demedi yolk keseyi gösterdi bu sağlıklı gebeliği gösterir felan demişti..

yoktur canım ya az biraz daha beklesin görünecek inşallah:)kese için bişey demedi yolk keseyi gösterdi bu sağlıklı gebeliği gösterir felan demişti..
Bunda yolkta yokmuş ama hayırlısı artık Can'ım çok saol

5+3 te keseyi gördüm bebeği göremedik 7+3 te bebek ve kalp atışını gördük. bence biraz daha beklesin arkadaşınız

patlıcan yerim ben çok severim patlıcanın sebep olduğunu sanmam mide sıkıntıları için doktorlar ilaç veriyor. doktoruna sor istersen. birde eski mesajlarda ilaç isimleri vardı. süt içiyorsan o dokunuyo olabilir süt yerine yoğurt yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…