E yaşasın ozaman bir sorun olduğu anlamına gelmiyorSaolun kızlar inşallah bizim bebişte gözükür. Kese olması gerektiğinden küçük demiş siz böyle birşey hatırlıyor musunuz aslında bu da geç döllenme olabileceğini gösteriyor sanki
Hoşgeldin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah. Ben de 3 yıllık evliyim ama 1 yıl uğraştık Bebek için zor zamanlardı anlıyorum seni. İlk Zaman'lar büyüme aşamasında olduğu için sadece kese boyutu kafa popo uzunluğu kalp atışı felan konuşuluyor başka birşey pek görünmediği için :) sakin ol sen herşey güzel olacak inşallah, ben de cuma günü gidecem ikili test yapılacak belki cinsiyet de belli olacak çok heycanlıyım ben de.Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. Takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmıyordum. Bundan önce konuşacak bir şeyim de yoktu. 6 senelik evliyim. 5 senedir bebek istiyorduk. Bu süreçte bazı tedavilerden geçtim fakat olmadı. 1 kere doğal yoldan, hiç tedavi olmadan hamile kaldım dış gebelikle sonuçlandı. 1,5 sene sonra tekrar doğal yolla kaldım şimdi 13. haftanın içindeyim. Ama oldukça telaşlı ve korkağım. Hergün hergün görmek istiyorum. Geçen hafta doktor ultrasonda bakarken bana çok anlatmadı, konuşmadı sinir oldum mesela. Açıklama yapsın, benimle aynı heyecanı paylaşsın vs. istiyorum. Bu hafta biraz daha büyümüş olur bir daha gel dedi. İnşallah Cuma günü tekrar göreceğim.
Hoşgeldin öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok uzun yollardan geçmişsin Can'ım tedirginliğin çok normal. Ben bundan önce düşük yaşadığım için çok tedirginim kaldı ki sen yıllarca beklemişsin inşallah allah bu sefer hepimizi muradımıza erdirir. Ama seni anlamayan bir doktorla devam etme derim. Kafanda bir sürü soru varken soramadan çıktığım için herşeyi planladığım riskli gebeliklerde çok güvenilir olan doktorumu bıraktım yana döne doktor arıyorum ama yapacak nirşey yok hamilelik zaten stresli en son ihtiyacım olan şey beni sinir edecek bir doktor.Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. Takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmıyordum. Bundan önce konuşacak bir şeyim de yoktu. 6 senelik evliyim. 5 senedir bebek istiyorduk. Bu süreçte bazı tedavilerden geçtim fakat olmadı. 1 kere doğal yoldan, hiç tedavi olmadan hamile kaldım dış gebelikle sonuçlandı. 1,5 sene sonra tekrar doğal yolla kaldım şimdi 13. haftanın içindeyim. Ama oldukça telaşlı ve korkağım. Hergün hergün görmek istiyorum. Geçen hafta doktor ultrasonda bakarken bana çok anlatmadı, konuşmadı sinir oldum mesela. Açıklama yapsın, benimle aynı heyecanı paylaşsın vs. istiyorum. Bu hafta biraz daha büyümüş olur bir daha gel dedi. İnşallah Cuma günü tekrar göreceğim.
Maşşallahhhh ne kadar büyümüş bebiğin. Gayet fit duruyorsun şekerim bir tek göbek hamile vücut değilKızlar bu da bizim göbiş.
(Teşhir olmasın deyü öyle resmi sağından solundan kirpinca da totoya göbeğe sen de başını alıp gitme ne olur şarkısını söyleyesim geldi. Almış başını gitmiş gibi duruyor çünküm öyle.)
Vitamin mi 90 EuroKizlar femibion2 aldim etiket yapamadim şimdi 90 euro
Maşşallahhhh ne kadar büyümüş bebiğin. Gayet fit duruyorsun şekerim bir tek göbek hamile vücut değil
canım göbuslerimiz ayni 52.300 ile basladim 53.500 olmusum 1 kilo gobekte toplandı resmen yaahuu hamileyim diye bağırıyorum resmen göbüs değil bebiş☺Ayy Goji sorma vallahi kendimi acaip şişkin hissediyorum. Yerim dar herhalde ondan göbek böyle gidiyor. (Ağzımı tutamaktan değil katiyen. )
Instagramda kocaman göbüşüyle plates yapan anneleri gördükçe içim gidiyor çok kilo alacağım diye.
Bu göbek hamile göbeğine benziyor mu sizce şişko göbeği gibi değil mi diye bizimkilerin başını yiyorum resmen.
hadi hayırlısı canımBenim bebek erkekmis arkadaslar bugün kesinlestirdik
cordeliac gayet tatli duruyor göbisin pardon bebisin :) maşallah.
Ben haberlere dayanamadim ağlamaktan.. dedim biraz tlf a bakayim. Bi sayfa denk geldi bi annenin bebeği olduktan sonra uc yasindaki kizina daha büyükmus gibi davrandigini onun çocukluğunu unuttuğunu vs çok duygusal anlatmis . höykürerek agladim. Kizimla biz nasil olacagiz diye.. Hormonlar uçmuş artik bizde
canım göbuslerimiz ayni 52.300 ile basladim 53.500 olmusum 1 kilo gobekte toplandı resmen yaahuu hamileyim diye bağırıyorum resmen göbüs değil bebiş☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?