E yaşasın ozaman bir sorun olduğu anlamına gelmiyor Saolun kızlar inşallah bizim bebişte gözükür. Kese olması gerektiğinden küçük demiş siz böyle birşey hatırlıyor musunuz aslında bu da geç döllenme olabileceğini gösteriyor sanki
Benim de 5+0'da kesem abdominal usg'de 3,65 mm. Doktor haftasıyla uyumsuz. 4 haftaya denk bu demişti. O kadar minikti ki keseyi olcerken koyduğu işaret yüzünden usg kağıdında kese gözükmüyor.
En küçüğü benimkinin iki katıydı neredeyse o haftalarda. O bebiş de gösterir kendini yakında. Tembel bizimki gibi galiba biraz geç döllenme olmuş o da.
Oksimoron
cnm benimde 6+5 iken vajinal bakti halde goremedi sadece kese vardi beni hastnaeye sevk etti buyuk ihtmal kurtaj icin cok kotuydu normalde gozuomesi lazim ben 6 gun sonra gittim aglamakli hastaneye doktor nokta kadar bebegi gosterdi kalp atislari vardi simdi haftasini yakaladik hersey yolunda 5 gun fln versin kendine ama kanamasi fln varsa direk gitsin
Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. Takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmıyordum. Bundan önce konuşacak bir şeyim de yoktu. 6 senelik evliyim. 5 senedir bebek istiyorduk. Bu süreçte bazı tedavilerden geçtim fakat olmadı. 1 kere doğal yoldan, hiç tedavi olmadan hamile kaldım dış gebelikle sonuçlandı. 1,5 sene sonra tekrar doğal yolla kaldım şimdi 13. haftanın içindeyim. Ama oldukça telaşlı ve korkağım. Hergün hergün görmek istiyorum. Geçen hafta doktor ultrasonda bakarken bana çok anlatmadı, konuşmadı sinir oldum mesela. Açıklama yapsın, benimle aynı heyecanı paylaşsın vs. istiyorum. Bu hafta biraz daha büyümüş olur bir daha gel dedi. İnşallah Cuma günü tekrar göreceğim.
Hoşgeldin canım sağ salim kucağına alırsın inşallah. Ben de 3 yıllık evliyim ama 1 yıl uğraştık Bebek için zor zamanlardı anlıyorum seni. İlk Zaman'lar büyüme aşamasında olduğu için sadece kese boyutu kafa popo uzunluğu kalp atışı felan konuşuluyor başka birşey pek görünmediği için :) sakin ol sen herşey güzel olacak inşallah, ben de cuma günü gidecem ikili test yapılacak belki cinsiyet de belli olacak çok heycanlıyım ben de.
UOTE="Gojiberries, post: 47133422, member: 493199"]Kese 8 mm olmuş canım karından içi tamamen boş gözükmüş. Bencede kürtaj için erken doktorun güvenilir olmadığı net zaten küçük yerlerin dezavantajı işte doktor seçme şansın çok fazla yok.[/QUOTE]
Canım şimdi aklıma geldi 6.haftamda dr keseyi göremedi 2 gün sonra devlete gittimorda kese var sorun yok dedi ilk gittiğim doktora 2 3 gün sonra ttekrar ggittim yine keseyi göremedi o yüzden acele edilmesin derim doktor var doktorcuk var arkadaş doktorcuğa rastlamış olabilir
(Teşhir olmasın deyü öyle resmi sağından solundan kirpinca da totoya göbeğe sen de başını alıp gitme ne olur şarkısını söyleyesim geldi. Almış başını gitmiş gibi duruyor çünküm öyle. )
Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. Takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmıyordum. Bundan önce konuşacak bir şeyim de yoktu. 6 senelik evliyim. 5 senedir bebek istiyorduk. Bu süreçte bazı tedavilerden geçtim fakat olmadı. 1 kere doğal yoldan, hiç tedavi olmadan hamile kaldım dış gebelikle sonuçlandı. 1,5 sene sonra tekrar doğal yolla kaldım şimdi 13. haftanın içindeyim. Ama oldukça telaşlı ve korkağım. Hergün hergün görmek istiyorum. Geçen hafta doktor ultrasonda bakarken bana çok anlatmadı, konuşmadı sinir oldum mesela. Açıklama yapsın, benimle aynı heyecanı paylaşsın vs. istiyorum. Bu hafta biraz daha büyümüş olur bir daha gel dedi. İnşallah Cuma günü tekrar göreceğim.
Hoşgeldin öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok uzun yollardan geçmişsin Can'ım tedirginliğin çok normal. Ben bundan önce düşük yaşadığım için çok tedirginim kaldı ki sen yıllarca beklemişsin inşallah allah bu sefer hepimizi muradımıza erdirir. Ama seni anlamayan bir doktorla devam etme derim. Kafanda bir sürü soru varken soramadan çıktığım için herşeyi planladığım riskli gebeliklerde çok güvenilir olan doktorumu bıraktım yana döne doktor arıyorum ama yapacak nirşey yok hamilelik zaten stresli en son ihtiyacım olan şey beni sinir edecek bir doktor.
(Teşhir olmasın deyü öyle resmi sağından solundan kirpinca da totoya göbeğe sen de başını alıp gitme ne olur şarkısını söyleyesim geldi. Almış başını gitmiş gibi duruyor çünküm öyle. )
Ben haberlere dayanamadim ağlamaktan.. dedim biraz tlf a bakayim. Bi sayfa denk geldi bi annenin bebeği olduktan sonra uc yasindaki kizina daha büyükmus gibi davrandigini onun çocukluğunu unuttuğunu vs çok duygusal anlatmis . höykürerek agladim. Kizimla biz nasil olacagiz diye.. Hormonlar uçmuş artik bizde
Kızlar eşim ve tüm arkadaslarım havayolunda çalıştığından dün olanlardan çok etkılendım,bügünde iğnemi olmaya hastaneye gıttıgımde kurşunlanma olayıyla gelen 3 yaralının Arasında kaldım,kendımı dışarı atana kadar herşeyi gördüm,iğnemi olamadığım gıbı tansıyonum düştü eve zor getırdı eşim,sanırım stresten çok ağrım var.bu insanlara ne oluyo anlamıyorum ve artık gelecegımızden korkuyorum.
Ben haberlere dayanamadim ağlamaktan.. dedim biraz tlf a bakayim. Bi sayfa denk geldi bi annenin bebeği olduktan sonra uc yasindaki kizina daha büyükmus gibi davrandigini onun çocukluğunu unuttuğunu vs çok duygusal anlatmis . höykürerek agladim. Kizimla biz nasil olacagiz diye.. Hormonlar uçmuş artik bizde
Hah hormonları sapıtık bir anne adayı daha!
Benim de bu aralar sosyal medyada küçücük çocukların başına gelenler gözüme iliştikçe oturup ağlıyorum. Korkularım azıyor. Çocuklarımızı nasıl koruyup sakınacağız diye düşünmekten huzursuz oluyorum. Genel olarak pozitif gozuksem de hamileliğin başından beri çok huzursuzum bu konularda.
Benim çok sevdiğim bir film vardı. The Broken Circle Breakdown ismi. Defalarca izlemişimdir. Küçük bir kız çocuğunun yaşama savaşıyla ailesinin parçalanma hikayesi. ilgili. Filmin sonunda babasının sisteme, düzene her şeye isyan ettiği bir sahne var ki, o sahnede eşimle birlikte darmadağın olduk gittik resmen. Üstüne kaygılar iyice azdı. Bütün gece dön dur.
haberleri izliyorum sinirim tepeme cikti guvenlik zafiyeti yokmuş ya ne diyim ki simdi hala facebook yok yani şahsi sayfama giremiyorum yayin yasağı var hala dogruları öğrenemiyoruz yazik bize
Doktor bana demişti çatın genişlediği için kilo almasan da büyür göbek, bel çevren kalinlasir. Hattâ bu kuyruk sokumu ve bel bölgesindeki ağrıların sebebi de oymuş. Ben 61.5 idim en son. Önce verip sonra fazlasını alangillerdenim.