- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 323
- 40
Süt içmemiştim de patlıcan dan olduğunu düşündüm.yani Ateş'te közlenmiş patlıcandan daha önce ben de patlıcan yemiştim .çok teşekkür ederim.patlıcan yerim ben çok severim patlıcanın sebep olduğunu sanmam mide sıkıntıları için doktorlar ilaç veriyor. doktoruna sor istersen. birde eski mesajlarda ilaç isimleri vardı. süt içiyorsan o dokunuyo olabilir süt yerine yoğurt yiyebilirsin.
Kese 8 mm olmuş canım karından içi tamamen boş gözükmüş. Bencede kürtaj için erken doktorun güvenilir olmadığı net zaten küçük yerlerin dezavantajı işte doktor seçme şansın çok fazla yok.Oksimoron canim ben 6+2 de keseyi 8+2de bebisi gördüm. Oğlumda da aynisi oldu.yolk saç belli belirsizdi. İlk bir ay bir hafta geriden geldi oğlum. 14.haftada atak yaptı hep iki hafta önde gitti yine de verilen tarihte doğmadı o ilk başta iki haftalık farkı kapattı.
6.hafta çok erken kürtaj demesi için. Bence bekleyin. Kese boyutunu biliyor mu acaba kaç mm ona göre bir şey deriz.benimkiler le karşılaştırır içini rahatlatiriz
Cok haklisin.bende zaten yarin bebegimi goreyimde rahatliyacamBulantisi olmayan bulanti ister, kusmaya ozenir, agrisi olmayan agri ister
Bak bende hepsi var inan b.k gibi duygular
Bence tadini cikar napacaksin agriyi sanciyi
Yolk sac olmamasi bos gebeligi getirdi aklima. Gec dollenme de olsa yolk sac olusuyor cunku. Moral bozmak istemem ben bos gebelik yasadigim icin benzettim kendime. Kanda bhcg baktirsin yine. Artis da bir sure sonra duruyor ve progesteron da dusmeye basliyor. 7+3'te kalp atışını duymaya diye gittik bos gebelik teshisi kondu bana. Bhcg artisi da durmustu. 50bin idi 7+3'te. Ertesi hun 51bine anca cikmis. Progesteron da 7ye dusmustu.Bunda yolkta yokmuş ama hayırlısı artık Can'ım çok saol
8mm kesede bebek gozukmez benim kesem 9 mm di bebek daha piyasada yoktuKese 8 mm olmuş canım karından içi tamamen boş gözükmüş. Bencede kürtaj için erken doktorun güvenilir olmadığı net zaten küçük yerlerin dezavantajı işte doktor seçme şansın çok fazla yok.
Sen 12 haftalikmisin canim simdi gordum.bebegi gormeniz lazimdi.baya bi gec dollenme olmasi lazim.Kese 8 mm olmuş canım karından içi tamamen boş gözükmüş. Bencede kürtaj için erken doktorun güvenilir olmadığı net zaten küçük yerlerin dezavantajı işte doktor seçme şansın çok fazla yok.
arkadaşının gebeliğinden bahsediyor canım kendinin değilSen 12 haftalikmisin canim simdi gordum.bebegi gormeniz lazimdi.baya bi gec dollenme olmasi lazim.
Bu msjinida yeni gordum ben kendin icin yazdin zannettim arkadasin icin yazmussin.6 haftalik icin bebegin gozukmemesi cok normalNe zaman gördünüz bebeği? 6. haftada kesenin boş gözükmesi normal mi acaba? Çok yakın bir arkadaşım şuan böyle bir durum yaşıyor doktor kürtaj demiş ama çok küçük biryerde yaşadığı için ben çokta güvenemedim açıkçası
kızlar size de sorayım bata 3 gün kala peçeteye kırmızı leke geldi ertesi gn bir daha geldi peçeteye ama gün boyu başka gelmedi yani toplamda 2 kere lekelenmem oldu. şüphelenip test yatım 290 çıktı dr iğne verdi bi de on gün sonra ultrason dedi. betay tekrarlıyım dedim gerek yok dedi. kararsızım biraz da tedirginim. var mı bu şekilde olann
ne güzel yazmışsın canım içime huzur dolduBen de adet günümde öğrendiğimde beta 210 du. Eğer sağlıklı bi gebelikse, kimyasal düşük vs yaşamayacaksam bebeğim bana tutunur dedim beta hcg tekrarı yapmadım. Hatta memlekete ailemin yanına gittim, bi 10 gün kadar sonra döndüğümde doktora gittim keseyi gördük. Bir hafta sonra da kalp atışlarını duydum. Ben hep dua edip Allah'a sığındım, eğer bebeğim sağlıklıysa bana bağışla onu koru, ama sağlıklı değilse hakkımda takdir edeceğin şey için de bana dayanma gücü ver diye. Oluruna bıraktım yani. Stres yapınca bebeğe ve ilk haftaların o kritik sürecine zarar veririm diye düşündüm. Beta hcg takibi vs yaparak daha çok strese girerim diye akışına bıraktım.
Kese 8 mm olmuş canım karından içi tamamen boş gözükmüş. Bencede kürtaj için erken doktorun güvenilir olmadığı net zaten küçük yerlerin dezavantajı işte doktor seçme şansın çok fazla yok.
ne güzel yazmışsın canım içime huzur doldu
benim kırmızı leke olduğu için korktum canım ondan. ama çok şükür sadece 2 gün oldu geçti
Kanamaniz olduysa doktora gidin benceKızlar 9+3 günlük hamileyim daha önce boş bir gebelik geçirdiğim için korkularım vardı ama çok şükür bu gebeliğimde kalp atışlarını duyduk bebeğimizi gördük ama 3 gün önce banyoda ayağım kaydı ellerimle kendimi yavaşlatsam da belimin üstüne düştüm ve doktora gitmeye korkuyorum cesaretim yok çok kötüyüm kötü de düşünmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Daha iki kilo almissin bnce sorun etmeKızlar ben 13+2 haftalık hamileyim.54 kg dım şuan 56.5 kg oldum.Kendimi çok kilo almış hissediyorum.Hamilelik öncesi gibi iştahım ama her yediğim yarıyormuş gibi geliyor.Aslında normal şartlarda kilo umrumda değil ama geçen yıl bel fıtıgı ameliyatı oldugum için dr.um hamileleikte fazla kilo almamam gerektiğini sürekli vurguladı ve bu durum insanda baskı yaratıyor.az kilo alan arkadaşlar önerileriniz olursa sevinirim :)
Canım 290 çok güzel bi değer hiç korkma yaşadığın yerleşme kanaması. Ben 7. Ve 10. Haftalarda da böyle çok az lekelenme yaşadım ödüm koptu hemen doktora gittim ama sorun olmadığını söyledi rahim ağzından gelebilirmiş rahim genişlediği için. Progestan hap kullanıyorum bir tane de iğne vurulmuştum önlem olsun diye. Sağ salim bebeğini görüp kalp atışlarını duyarsın inşallah.kızlar size de sorayım bata 3 gün kala peçeteye kırmızı leke geldi ertesi gn bir daha geldi peçeteye ama gün boyu başka gelmedi yani toplamda 2 kere lekelenmem oldu. şüphelenip test yatım 290 çıktı dr iğne verdi bi de on gün sonra ultrason dedi. betay tekrarlıyım dedim gerek yok dedi. kararsızım biraz da tedirginim. var mı bu şekilde olann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?