Yok canım ne şişkosu gayet yolda görüp bak ne güzel hamile hiç kilo almamış dediklerimizdenAyy Goji sorma vallahi kendimi acaip şişkin hissediyorum. Yerim dar herhalde ondan göbek böyle gidiyor. (Ağzımı tutamaktan değil katiyen. )
Instagramda kocaman göbüşüyle plates yapan anneleri gördükçe içim gidiyor çok kilo alacağım diye.
Bu göbek hamile göbeğine benziyor mu sizce şişko göbeği gibi değil mi diye bizimkilerin başını yiyorum resmen.
cordeliac gayet tatli duruyor göbisin pardon bebisin :) maşallah.
Ben haberlere dayanamadim ağlamaktan.. dedim biraz tlf a bakayim. Bi sayfa denk geldi bi annenin bebeği olduktan sonra uc yasindaki kizina daha büyükmus gibi davrandigini onun çocukluğunu unuttuğunu vs çok duygusal anlatmis . höykürerek agladim. Kizimla biz nasil olacagiz diye.. Hormonlar uçmuş artik bizde
Yok canım ne şişkosu gayet yolda görüp bak ne güzel hamile hiç kilo almamış dediklerimizden
Pilates yapanlara neden için gidiyor ki 3 ay dolduğu gibi sende başla hemen. Ben Bayram'dan sonra yogaya başlayacağım sakinliğe herşeyden çok ihtiyacım var
Bizim üyeliğimiz var neyseki beraber gitcez ramazandan sonraBizim hanzo izin vermiyor salon sporuna. Doktorla birlikte konuştuk yine ikna edemedik. Evde öyle biraz o yokken çalışıyorum ama o da motive etmiyor.
Git o salonda bebeğe bir şey olsun, gelir pilateste esnemeyen yerlerini de ben esnetirim diyor.
canım benim bugünde bulantım vardı akşam yemeğinde kendimi zorlaya zorlaya biraz tavuk ve patates yedim ilk dakikalar kötü oluyor ama sonra geçiyor.Ya ben de süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum, zaten eti normalde de yemezdim şimdi görünce midem bulanıyor :/ böyle olunca doktor hem D vitamini, magnezyum, çinko olan bi vitamin hem de omega-3 içeren vitamin verdi. Bu arada kanım da 10-11 civarıdır hep ve o nedenle sürekli kan hapı da alıyorum... yani haplarla besleniyorum diyebilirim. bulantılardan dolayı bunları da içemiyordum ama bi de bulantı hapı almaya başlayınca bu vitaminleri içiyorum artık :) ayy anlatırken yoruldum. Her şeyi yiyip içebilenlere hayranım ya, bebeğime kötülük ediyorum diye içim acıyor ama elimde olan bir şey de değil ki
ben en cok neden korkuyorum biliyomusun eski kiyafetlerimin icine girememekten simdiden o güzelim kotlarım badylerim ortadan kalktı bileDoktor bana demişti çatın genişlediği için kilo almasan da büyür göbek, bel çevren kalinlasir. Hattâ bu kuyruk sokumu ve bel bölgesindeki ağrıların sebebi de oymuş. Ben 61.5 idim en son. Önce verip sonra fazlasını alangillerdenim.
Bizim üyeliğimiz var neyseki beraber gitcez ramazandan sonra
Inşallah ikna edersin cnm ya boşa gitmesin o üyelik gebelik platesi yapanlar kolay normal doğum yapıyomuş filan diye baskı yap birazIşin kötü kısmı benim de üyeliğim var devam eden. Paket almıştım hamile kalmadan epey önce. 4 ay gidebildim burada. Hamile kalınca da üçüncü aydan sonra hocayla bireysel gebe pilatesi yaparız diye yükselttim paketi. Hocam da iyi gebe pilatesi sertifikası da var. Gelmezsen hamilelik sonrasında bireysel çalışırız diye dondurdular ama o zaman da zor gibi bebekten. Ikna turlarım hâlen devam ediyor bizimkini. Bakalım.
Ben ilk gebelikten önce zayiftim epey 49 kiloydum. Neyse doğuma doğru bahar temizliğim vardi kayinvalidem geldi yardim etmeye. Dedi bu eski kiyafetlerini ver artik daha giremezsin içine çok darlar. Ay nasil sinir olmuştum nedenmis ben zayiflarim tekrar diye cemkirdim.Dedi kizim zayiflasanda insan genişliyo artik olmaz bunlar sana. Çok zoruma gittiydi nedense :) doğumdan alti ay geçti ben kayda değer bi kilo veremedim (ki sadece 11 kilo almistim gebelikte) dedim demek doğruydu söyledikleri ben artik genisledim. Bir anlik sinirle hepsini gazetede bi köşe yazisinda 36 beden işyerinde giyebileceği kiyafet isteyen bi kiza kargoladim. Hayir yani niye hepsini ama öyle bi kafaydi o an bendeki. Kizim bir buçuk yasindayken eski halime döndüm ama kiyafet kalmamisti :)) uzun lafin kisasi sevdiğiniz kiyafetleri saklayin. Benim gibi yapmayin. Tekrar inceliyorsunuzben en cok neden korkuyorum biliyomusun eski kiyafetlerimin icine girememekten simdiden o güzelim kotlarım badylerim ortadan kalktı bile
ben en cok neden korkuyorum biliyomusun eski kiyafetlerimin icine girememekten simdiden o güzelim kotlarım badylerim ortadan kalktı bile
Ahh ahh bilse ki bebeğe zararı yok faydası var ama baba adayları bizden daha hassaslar. inşallah sevgili babalar bebeklerine olan duyarlılıklarını gece 10 kere ağlayarak uyandıklarında da gösterirlerBizim hanzo izin vermiyor salon sporuna. Doktorla birlikte konuştuk yine ikna edemedik. Evde öyle biraz o yokken çalışıyorum ama o da motive etmiyor.
Git o salonda bebeğe bir şey olsun, gelir pilateste esnemeyen yerlerini de ben esnetirim diyor.
Bence sen ikna edersin :)Işin kötü kısmı benim de üyeliğim var devam eden. Paket almıştım hamile kalmadan epey önce. 4 ay gidebildim burada. Hamile kalınca da üçüncü aydan sonra hocayla bireysel gebe pilatesi yaparız diye yükselttim paketi. Hocam da iyi gebe pilatesi sertifikası da var. Gelmezsen hamilelik sonrasında bireysel çalışırız diye dondurdular ama o zaman da zor gibi bebekten. Ikna turlarım hâlen devam ediyor bizimkini. Bakalım.
inşallah canımBen zaten normalde de salaş giyinirim hep. Dökümlü gömlek, tshirt, tayt falan. Hâlen kıyafetlerim oluyor. Hattâ bazıları ilerleyen aylara kadar götürür bile de. Doğumdan sonra salaş kıyafetin içinde kilolu olarak girince patates çuvalına girmiş panda gibi dururum herhalde bir süre.
Sen de zayıfsın zaten verirsin doğumdan sonra. İnşallah metabolizmalara bir şey olmaz kilo verme konusunda.
Inşallah ikna edersin cnm ya boşa gitmesin o üyelik gebelik platesi yapanlar kolay normal doğum yapıyomuş filan diye baskı yap biraz
ben sakladım valla kimseye bermem benim onlar ☺Ben ilk gebelikten önce zayiftim epey 49 kiloydum. Neyse doğuma doğru bahar temizliğim vardi kayinvalidem geldi yardim etmeye. Dedi bu eski kiyafetlerini ver artik daha giremezsin içine çok darlar. Ay nasil sinir olmuştum nedenmis ben zayiflarim tekrar diye cemkirdim.Dedi kizim zayiflasanda insan genişliyo artik olmaz bunlar sana. Çok zoruma gittiydi nedense :) doğumdan alti ay geçti ben kayda değer bi kilo veremedim (ki sadece 11 kilo almistim gebelikte) dedim demek doğruydu söyledikleri ben artik genisledim. Bir anlik sinirle hepsini gazetede bi köşe yazisinda 36 beden işyerinde giyebileceği kiyafet isteyen bi kiza kargoladim. Hayir yani niye hepsini ama öyle bi kafaydi o an bendeki. Kizim bir buçuk yasindayken eski halime döndüm ama kiyafet kalmamisti :)) uzun lafin kisasi sevdiğiniz kiyafetleri saklayin. Benim gibi yapmayin. Tekrar inceliyorsunuz
Bence sen ikna edersin :)
Iyi fikir bncede bide artık riskli zamanlar geçti diye de telkin edersinValla en son adamın özgüvenine çalışacağım. -Sen kilo mu aldın? -Spor mu yapsan, meme yapmışsın sanki diye diye sinsice moralini bozup onu salona gitmeye ikna edeceğim. Sonra da seni oradaki hanımlardan kıskanırım, yalnız gitme ben de geleceğim diye peşine takılacağım.
Nasıl fikir? Yer mi sence?
Ahh ahh bilse ki bebeğe zararı yok faydası var ama baba adayları bizden daha hassaslar. inşallah sevgili babalar bebeklerine olan duyarlılıklarını gece 10 kere ağlayarak uyandıklarında da gösterirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?