2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kızlar ben de varım ama başka bi grupta yazıyordum ama demek asıl ocak annelerinin hepsi buradaymış Benim biraz kanamalı ve riskli geçiyor ama ümitliyim güzel olacak inşallah sonu. Doktorum daha 12haftalıkken cinsiyetini söyledi bize kız dedi ama merakla bekliyoruz ya yanlış gördüyse? diye. Bide 16. Haftada omuriliklerine baktır mutlaka dedi 3 lü yada 4lü test dedikleri mi oluyor acaba o ?

Vitamin mi 90 Euro
Evet cnm femibion 1 hamilelik oncesi ve 12 haftaya kadar kullaniliyor daha uygun o 40 euro falandi bu femibion2 12 haftaliktan sonra iki tane aliniyor gunde turkce olarak yazisini buldum
FEMIBION 2 Folat seviyesinin korunması ve Omega 3 yağ asidine duyulan ihtiyacın giderilmesini sağlar. 1 Tablet ve 1 Kapsül FEMIBION 2 Gebelik + Emzirme dönemi şu değerli mikro besin maddelerini içerir: 400 μg Folat (Folik asit + Metafolin ) Tüm B vitaminleri, C ve E vitaminleri YENİ: şimdi 800 I. U. (20 μg) Vitamin D3 içerir 150 μg iyot 200 mg Omega 3 yağ asidi (DHA) Gluten ve laktoz içermez, sığır ve domuz jelatini içermez FEMIBION 2, üç fartklı pakette mevcuttur: 30 günlük, 60 günlük, 96 günlük 200 mg DGE nin gebe ve Günde 200 mg Omega 3 yağ asitleri çocuk emziren kadınlara önerisi İYOTSUZ OLARAK DA MEVCUTTUR

Himym daki barney gibi orrrrrrr
Kötü örnek olmak istemem ama ben olsam havada nem var diye ağlamaklı olduğum şu günlerde gitme diyen eşime ağlayarak ben senin kadar çocuğu düşünmüyor muyum ben kötü annemiyim tamam gitmeyeyim hareketsiz kalıp normal doğuramayayım çocuğu ameliyatla alsınlar bunun vebali de boynuna olsun diye diye dilimle yıldırır çenemden kurtulmak için hocayla programı bile ayarlamasını sağlarım ama sen yapma tabi eşleri yıpratmamak lazım

Eminim iyidir de Türk'üm ben ister istemez 3 le çarpıyorum Eczaneye soracağım Can'ım burada 270 liraya vitamin satamıyorlardır muhtemelen ama merak ettim cidden

yer yer cok mantıklı bence☺

Ben altını temizleme ve gaz çıkarma sözü aldım. Videosunu çektim, telefona da kaydettim ki ileride balık hafızalı ayağına yatmasın.
Bunu yapamam beni kendi silahımla vurur çünkü. Benim kaçış cümlemdir değişmeyen tek şey ölüler ve delilerdir. İyi halt etmişim bunu Adama öğretip

aynen Can'ım katılıyorum sana.ben de doğumdan 1.5 sene sonra eski halime dönüyorum

Erkekler cabuk yiyolar ya yazik onlara. Kesin yer bunu

Ben altını temizleme ve gaz çıkarma sözü aldım. Videosunu çektim, telefona da kaydettim ki ileride balık hafızalı ayağına yatmasın.

Hadi inşallah benimki bi kere altına vakti boğulur gibi oldu lavaboya zor atti kendini su an benim gebelik bulantim gibi. Gaz cikarmak için aldiginda da on dk içinde geri verirdi acikmis bu meme araniyo diye :) ama seninkinden umutluyum sanki. Bekleyip gorcez :)

aynen Can'ım katılıyorum sana.ben de doğumdan 1.5 sene sonra eski halime dönüyorum

İlk olunca bilemedim saniyodum doğumdan sonra bir ayda toplarim eskisi gibi olurum. Olmayinca bi de aniden eve kapaninca lohusalik depresyonuna girdim ömür boyu öyle kalacagim saniyodum :))

haberleri izliyorum sinirim tepeme cikti guvenlik zafiyeti yokmuş ya ne diyim ki simdi hala facebook yok yani şahsi sayfama giremiyorum yayin yasağı var hala dogruları öğrenemiyoruz yazik bize
Hotspotvpn indır canım öyle bağlan 1 hafta ucrtsız

OTE="cordeliac, post:4500, member: 703609"]Kızlar canım da bizim göbiş.

(Teşhir olmasın de sağından solundan kirpinca da totoya göbeğe sen de başını alıp gitme ne olur şarkısını söyleyesim geldi. Almış başını gitmiş gibi duruyor çünküm öyle. )[/QUOTE]
Doğum tarihimiz aynı ve aynen göt ve göbek yaptım canım senin fotoyu görünce tek değilim diye rahatladım

Doğum tarihimiz aynı ve aynen göt ve göbek yaptım canım senin fotoyu görünce tek değilim diye rahatladım [/QUOTE]

Ben de eşimle önüm 3 arkam beş aylık diye dalga geçiyorum.

kizlar ben deli gibi hamur işi yiyiyorum gözleme mantı poğaça açma olsun baska bisey olmasın biliyorum faydasi yok zarari cok ama et balik kofte almıyor icim kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…