bunu asla yapmazlar onlar uyur biz yine gece nöbetine talim☺Ahh ahh bilse ki bebeğe zararı yok faydası var ama baba adayları bizden daha hassaslar. inşallah sevgili babalar bebeklerine olan duyarlılıklarını gece 10 kere ağlayarak uyandıklarında da gösterirler
hayırlı olsun Can'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim bebek erkekmis arkadaslar bugün kesinlestirdik
Evet cnm femibion 1 hamilelik oncesi ve 12 haftaya kadar kullaniliyor daha uygun o 40 euro falandi bu femibion2 12 haftaliktan sonra iki tane aliniyor gunde turkce olarak yazisini buldumVitamin mi 90 Euro
Himym daki barney gibi orrrrrrrValla en son adamın özgüvenine çalışacağım. -Sen kilo mu aldın? -Spor mu yapsan, meme yapmışsın sanki diye diye sinsice moralini bozup onu salona gitmeye ikna edeceğim. Sonra da seni oradaki hanımlardan kıskanırım, yalnız gitme ben de geleceğim diye peşine takılacağım.
Nasıl fikir? Yer mi sence?
Eminim iyidir de Türk'üm ben ister istemez 3 le çarpıyorumEvet cnm femibion 1 hamilelik oncesi ve 12 haftaya kadar kullaniliyor daha uygun o 40 euro falandi bu femibion2 12 haftaliktan sonra iki tane aliniyor gunde turkce olarak yazisini buldum
FEMIBION 2 Folat seviyesinin korunması ve Omega 3 yağ asidine duyulan ihtiyacın giderilmesini sağlar. 1 Tablet ve 1 Kapsül FEMIBION 2 Gebelik + Emzirme dönemi şu değerli mikro besin maddelerini içerir: 400 μg Folat (Folik asit + Metafolin ) Tüm B vitaminleri, C ve E vitaminleri YENİ: şimdi 800 I. U. (20 μg) Vitamin D3 içerir 150 μg iyot 200 mg Omega 3 yağ asidi (DHA) Gluten ve laktoz içermez, sığır ve domuz jelatini içermez FEMIBION 2, üç fartklı pakette mevcuttur: 30 günlük, 60 günlük, 96 günlük 200 mg DGE nin gebe ve Günde 200 mg Omega 3 yağ asitleri çocuk emziren kadınlara önerisi İYOTSUZ OLARAK DA MEVCUTTUR
yer yer cok mantıklı bence☺Valla en son adamın özgüvenine çalışacağım. -Sen kilo mu aldın? -Spor mu yapsan, meme yapmışsın sanki diye diye sinsice moralini bozup onu salona gitmeye ikna edeceğim. Sonra da seni oradaki hanımlardan kıskanırım, yalnız gitme ben de geleceğim diye peşine takılacağım.
Bunu yapamam beni kendi silahımla vurur çünkü. Benim kaçış cümlemdir değişmeyen tek şey ölüler ve delilerdir. İyi halt etmişim bunu Adama öğretipBen altını temizleme ve gaz çıkarma sözü aldım. Videosunu çektim, telefona da kaydettim ki ileride balık hafızalı ayağına yatmasın.
aynen Can'ım katılıyorum sana.ben de doğumdan 1.5 sene sonra eski halime dönüyorumBen ilk gebelikten önce zayiftim epey 49 kiloydum. Neyse doğuma doğru bahar temizliğim vardi kayinvalidem geldi yardim etmeye. Dedi bu eski kiyafetlerini ver artik daha giremezsin içine çok darlar. Ay nasil sinir olmuştum nedenmis ben zayiflarim tekrar diye cemkirdim.Dedi kizim zayiflasanda insan genişliyo artik olmaz bunlar sana. Çok zoruma gittiydi nedense :) doğumdan alti ay geçti ben kayda değer bi kilo veremedim (ki sadece 11 kilo almistim gebelikte) dedim demek doğruydu söyledikleri ben artik genisledim. Bir anlik sinirle hepsini gazetede bi köşe yazisinda 36 beden işyerinde giyebileceği kiyafet isteyen bi kiza kargoladim. Hayir yani niye hepsini ama öyle bi kafaydi o an bendeki. Kizim bir buçuk yasindayken eski halime döndüm ama kiyafet kalmamisti :)) uzun lafin kisasi sevdiğiniz kiyafetleri saklayin. Benim gibi yapmayin. Tekrar inceliyorsunuz
Valla en son adamın özgüvenine çalışacağım. -Sen kilo mu aldın? -Spor mu yapsan, meme yapmışsın sanki diye diye sinsice moralini bozup onu salona gitmeye ikna edeceğim. Sonra da seni oradaki hanımlardan kıskanırım, yalnız gitme ben de geleceğim diye peşine takılacağım.
Ben altını temizleme ve gaz çıkarma sözü aldım. Videosunu çektim, telefona da kaydettim ki ileride balık hafızalı ayağına yatmasın.
aynen Can'ım katılıyorum sana.ben de doğumdan 1.5 sene sonra eski halime dönüyorum
Hotspotvpn indır canım öyle bağlan 1 hafta ucrtsızhaberleri izliyorum sinirim tepeme cikti guvenlik zafiyeti yokmuş ya ne diyim ki simdi hala facebook yok yani şahsi sayfama giremiyorum yayin yasağı var hala dogruları öğrenemiyoruz yazik bize
açıldı face tatlım sonunda☺Hotspotvpn indır canım öyle bağlan 1 hafta ucrtsız
anamm darısı başımaÖyle deme ay. Arkadaşım ilk 3 ay 4 kilo aldı. Sonra 2 kilo aldı. Bide 7 hafta erken doğurdu. Şimdi 2 hafta oldu doğum olalı hamile kaldığından 5 kilo az:)
Doğum tarihimiz aynı ve aynen göt ve göbek yaptım canım senin fotoyu görünce tek değilim diye rahatladımOTE="cordeliac, post:4500, member: 703609"]Kızlar canım da bizim göbiş.
(Teşhir olmasın de sağından solundan kirpinca da totoya göbeğe sen de başını alıp gitme ne olur şarkısını söyleyesim geldi. Almış başını gitmiş gibi duruyor çünküm öyle.)
ayyy yazdım ama pismanım aşermez inşallah kimse ooof neyse düzeliriz belki ete balığa sempati duyarız ☺Aynenmavili33 gozleme nin arasına pizza sarıp yiyesim var :) ben de köfte yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?