• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
selam güzel hamişlere maşallah okudukça sayfaları yazılan sıkıntılar ortak görünüyor, gaz sorunu var mı var hem de ne fena saat 5 olsa da tenhalarda rahat rahat gazımı çıkarsam diye saate bakıyorum, kilo almaya gelince 3 ayda 36 bedenden 40 bedene çıktım Allah sonumuzu hayır etsin daha 6 ay var, hamur işi desen hu huu nerdeyse pastane kapılarında yatıp kalkacam, tüylenme denilmiş en son ki o ne demiyecem resmen hamilelikle birlikte cinsiyet değiştirdim sakal yaptım şimdi hangi şekli versemde yakışır kendime diye düşünüyorum

Kizlar bende 69 ile başlamıştım simdi 70 kiloyum ama benim kilolar sonradab gelecek esinle sahuru yiyip yatiyorum ekmekler pideler nasil gelir artik geri dönüşü bilemiorum :)

kızlar sabah tartıldım, hamiş olmadan önce 59-60 arası gidiyordum 58 e düşmüşüm ya ben:KK45:haftaya birinci trimester bitiyor ne güzel kilo almadan kapattım :KK14:

Herkes kilo almis ben 2 kg verdim daha şimdiden
canım hiç birşey yemek istemiyor. Kahvaltı yapamıyorum. Öğlen meyve yiyorum. Sadece akşam yemek yiyebiliyorum.

Kizlar cok afedersiniz besey sorucam ya ben altima isiyo olabilirmiyim :KK45:az once bi hizla evi topluyordum zaten is yaparken farkinda olmadan çisimi tutuyorum yine oyleydim resmen su gibi akti benden kanamam war zannetim sicak sicak geldi cis gibi degildi ya. elim ayagim boşaldı bi anda ama baktim sivi gelmis gttim tuwalete cok skismisim gecende boyle oldu cok garip degilmi
Kegel egzersizi yap

Bende herhangi bir değişiklik yok. Normalde de çok tüylü değilimdir. Bacak kılları bile dizlerime kadar çıkar. Koltuk altı saysan 10 tane anca. O yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum.
Büyük ihtimalle senin hormonaldir.
Bende tek değişiklik dikine göbeğimi ikiye ayıran bir çizgi çıktı. İyice belirginleşti
O cizgi bende de var bikac gundur

Kizlar cok afedersiniz besey sorucam ya ben altima isiyo olabilirmiyim :KK45:az once bi hizla evi topluyordum zaten is yaparken farkinda olmadan çisimi tutuyorum yine oyleydim resmen su gibi akti benden kanamam war zannetim sicak sicak geldi cis gibi degildi ya. elim ayagim boşaldı bi anda ama baktim sivi gelmis gttim tuwalete cok skismisim gecende boyle oldu cok garip degilmi
aha bu da var bende sayarken bunu unutmuşum :KK53: akıntı normal diyorlar canım

selam güzel hamişlere maşallah okudukça sayfaları yazılan sıkıntılar ortak görünüyor, gaz sorunu var mı var hem de ne fena saat 5 olsa da tenhalarda rahat rahat gazımı çıkarsam diye saate bakıyorum, kilo almaya gelince 3 ayda 36 bedenden 40 bedene çıktım Allah sonumuzu hayır etsin daha 6 ay var, hamur işi desen hu huu nerdeyse pastane kapılarında yatıp kalkacam, tüylenme denilmiş en son ki o ne demiyecem resmen hamilelikle birlikte cinsiyet değiştirdim sakal yaptım şimdi hangi şekli versemde yakışır kendime diye düşünüyorum
ben bacaklarima topsakal yapicam goguslerime keci sakal☺

bende bende -1 le kapatcam inşallah ilk 3 ayı

daha önce 9-10 kilo ile doğuma gitmiştim, gerçi onda bişey yiyemiyordum şimdi hem iştah açık hemde canım herşeyi çekiyor valla :kk77: inşallah bunda da az kilo alırım zira eski forma dönmek 1 yılı buluyor:KK14:

Bende 89 dum 84 e düştüm 5 kilo verdim ama başlarda inanılmaz ağzım boş durmazdı nedense gecen haftadan buyana canım hiç bişi çekmio bulantı vs yok ama ne yemek pişiresim nede yiyesim var sabah aksam mecburi açlıktan karnım ağrıdığı için yiyorum ne yapsam bilemedim birde porsiyonlarda iyice azaldı 1 kepçe çorba 1 kepçe yemek anca yersem mutlu oluyorum :( sizce zararı olurmu bebişin gelişimine en son kontrolde 22 haziranda bebişim tam 12 haftalık ve olması gereken gibi dedi doktor önceden 6 gün geriden geliyordu o açık kapanmış tam gününü yakalamış dedi.

Özel doktor çağırınca öyle. Hastane kendi doğum ucretinde indirime gitmiyor. Doktor dışında hastanenin tüm personeli ve imkanları kullanıldığı için.

Ben de İzmir'de bunu düşündüm daha makuldu fiyatı ama özel doktor çağırınca, hastaneyi ve personeli tanımadığı için uyum sıkıntısı çıkabiliyormuş. Koordine bi doğum ekibi daha mantıklı bu konuda.

Şimdi doğum paketlerinin içinde tüm tetkik ve tahliller, usg kontrolleri, muayenelerin hepsi ve doğum var. O yüzden o meblağ şu an normal geldi bana. Çünkü ben sgk ile acile gitsem dahi ertesi gün yine kendi doktoruma gidiyorum. Daha şimdiden dört muayene ve erken gebelik tahlillerine epey bir ödedik. E bunun daha taramaları, şeker yüklemesi, ileri düzey doppleri, son haftalarda her hafta nst muayenesi var. Ayvayı yedik.[/QUOTE
Can'ım ya bişey sorucam.ben özel sigortanın azizliğine uğradım.benim gittiğim hastanede sadece sezeryan 9.500 tl.bu doğum paketi tam olarak ne oluyor.ve ben istanbul anadolu yakasındayım bana önerebileceğin bi yer var mı doğum paketi olan

Back
X